Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dune

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Makul karar, bu ortamda eger yeterince kar etmeyecekse ben de aynisini yapardim. Beklenti yüksek insanlarda, bir yil daha bekleyip ortalik yatisinca vizyona sokmakla bir sey kaybetmezler. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
3 saat önce, Oce4n dedi ki:

dune diyince benim aklıma ilk bu geliyor:

Snap112.jpg 

red alert'dan daha çok oynamışımdır. çocukluğum bu oyunla geçti... gözler yaşlı ? 

Hahah, çocukken ne güzel oynuyordum bende bunu ya. Alık alık yapıyordum bişeyler. Hatta atarim çalışıyor sanırım hala, oyunda duruyor olması lazım asdasd.

Akhlaur tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

filmin post prosesinin yetişmediğine inanan cahiller kimler? EA oyunu mu bu kardeşim...

tamamen ekonomik sebeplerden, tenet gibi patlasın istemediler. tenet bütçesini zor çıkardı mesela. o sebepten.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

başrol eleman pek sevimli, nerden tanıyorum diyodum sonra interstellar'da cooper'ın çocuğu olduğu dank etti. piyasaya kendini kabul ettirebilir iyi oynadıysa, güzel maskülen bi yüzü var. jack davenport'un çocukluğu gibi adam bsa.

sylvanas tarafından düzenlendi
  • 5 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

baron harkonnen'i şişman bırakabilmişler neyse ki, fat-shaming diye bombalayacak mı bakalım obez lobisi. yarım sn gösterdiler gerçi lol.

Mesaj tarihi:

trailerdan pek anlasilmiyor ama asiri sismandan ziyade boyut olarak da dev gibi birsey galiba cikacak figurelere bakilirsa, diger karakterler yarisina geliyor anca

Spoiler

HJwLLM1.jpg

• Yeni Oluştur...