Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 1 yila daha ihtiyaclari oldugunu 2 ay kala mi anlamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 filmle alakali degil sanki, bu olabilir: Cineworld to announce it will temporarily close all of its Regal Cinemas locations in America Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 filmin işi çoktan bitmiştir, covidden delay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 abi asdfsd filmi çekmemiş bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Makul karar, bu ortamda eger yeterince kar etmeyecekse ben de aynisini yapardim. Beklenti yüksek insanlarda, bir yil daha bekleyip ortalik yatisinca vizyona sokmakla bir sey kaybetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 dune diyince benim aklıma ilk bu geliyor: red alert'dan daha çok oynamışımdır. çocukluğum bu oyunla geçti... gözler yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 benim adventure olanı aklıma geliyor, birde müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Benimde aklima ilk adventure olan, sonra rts olan Dune 2 geliyor. Boardgame ini oynamaya basladik yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Ha bu dizi diye kalmis benim aklimda ya, filmse ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, Oce4n dedi ki: dune diyince benim aklıma ilk bu geliyor: red alert'dan daha çok oynamışımdır. çocukluğum bu oyunla geçti... gözler yaşlı Hahah, çocukken ne güzel oynuyordum bende bunu ya. Alık alık yapıyordum bişeyler. Hatta atarim çalışıyor sanırım hala, oyunda duruyor olması lazım asdasd. Ekim 6, 2020 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 dune 2000 dimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 filmin post prosesinin yetişmediğine inanan cahiller kimler? EA oyunu mu bu kardeşim... tamamen ekonomik sebeplerden, tenet gibi patlasın istemediler. tenet bütçesini zor çıkardı mesela. o sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 yalnız sanki inanılmaz bir plotu gözler önüne sermişim gibi küstah tavrım beni bile rahatsız etti. aferin gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Beni şaşırttın ama tenetin geldiğini bile bilmiyordum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 onceki sayfada listesi olan cikacak yeni yayinlar cikmaya baslamis: https://www.amazon.com/Dune-Duke-Caladan-Trilogy/dp/1250764742 https://www.comixology.com/Dune-House-Atreides-1/digital-comic/895580 https://www.amazon.com/DUNE-Graphic-Novel-Book-Dune/dp/1419731505/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 (düzenlendi) başrol eleman pek sevimli, nerden tanıyorum diyodum sonra interstellar'da cooper'ın çocuğu olduğu dank etti. piyasaya kendini kabul ettirebilir iyi oynadıysa, güzel maskülen bi yüzü var. jack davenport'un çocukluğu gibi adam bsa. Aralık 30, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 (düzenlendi) https://www.harpersbazaar.com/culture/film-tv/a32127315/dune-2020-news-cast-spoilers-date/ Haziran 26, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 ABD içindeki hasılatı masrafını çıkartırsa şükretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Trailer güzel duruyor, insallah film de öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 baron harkonnen'i şişman bırakabilmişler neyse ki, fat-shaming diye bombalayacak mı bakalım obez lobisi. yarım sn gösterdiler gerçi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 trailerdan pek anlasilmiyor ama asiri sismandan ziyade boyut olarak da dev gibi birsey galiba cikacak figurelere bakilirsa, diger karakterler yarisina geliyor anca Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Trailerde boyu uzuyordu sanki bi sahnede, ayaga kalkiyordur insallah, extra terrestrial falan karistirmasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 yok ya uçuyor pelerini aşağıya kadar kaçıyor ondan uzun gözüküyor yeterince iğrenç yapmamışlar eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar