dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 cringeden gozlerim akti iyi mi oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Esh said: Olm yalan onlar ya of Az gosteriyo stogu ki kekler hemen alsin diye. Otelcilikte de boyle, SON IKI ODA KALDI ! Yemeyin artik su trickleri , sene 2018 tabi ki yalan. SINIRLI SAYIDA SINIRLI ZAMAN, İNDİRİMDE SON 24 SAAT (indirim döngüsünde aynı ürünler 2-3 hafta sonra tekrar indirime girecek) he ama şey olabilir tabi gerçekten ucuzdur ilk açıldığında amazon bazı şeyler, %20-30, sonra akıllanıp fiyatı arttırırlar falan, o ayrı. benim dediğim şey hepsiburada falan için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Iste bi %10-15 ucuzdu normale gore, bu herifler sene basindan beri gelcekler guya, dusuk kurdan stok yapmislardir satiyolardir, stok gercekten biterse kur farkindan oturu yuk biner vs diye dusunup aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 yaz aylarına yakınken tatil için otel bakıyorsanız o son oda kaldı olayları gerçek yalnız LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 S9 Plus 4.750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 e zaten bookingden falan yapıyosan rezervasyonu oda sayıları otel programına entegre çalışıyo. o yüzden isteseler de yalan yapamazlar. gerçi yaparlar da yapmazlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 bookingte 75 euro diyordu ispanyada bir otel için, rezerve ettirmedim önce bir gidip göreyim diye gidince sordum 40 euro dedi şaşırdım baya burda da mı böyle kazıklıyorlar diye. tersi de oldu 120 euro olan yeri sordugumda 175 demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 ben bunu 2 kere bozcaada'da yaşadım. ETS üstünden aldım otele gittim adam keşke direkt bize gelseydiniz daha ucuza verirdik dedi. sonraki sene adada başka otele netten fiyat bakıp gittim, 2 katı fiyatını verdi sdsafa dedim nette böyle böyle, asla olmaz o fiyattan veremem acentayı arıyorum hata vardır dedi, çat cep telefonundan rezervasyonu yaptım kaldım otelde sdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 sonra kahvaltina tukurmuslerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 applev0dka said: ben bunu 2 kere bozcaada'da yaşadım. ETS üstünden aldım otele gittim adam keşke direkt bize gelseydiniz daha ucuza verirdik dedi. sonraki sene adada başka otele netten fiyat bakıp gittim, 2 katı fiyatını verdi sdsafa dedim nette böyle böyle, asla olmaz o fiyattan veremem acentayı arıyorum hata vardır dedi, çat cep telefonundan rezervasyonu yaptım kaldım otelde sdsafaf tam srfszlr bana da bidahaki gelisinde bana mesaj at dedi whatsubunu verdi bi airbnb hostu booking.com'dan yapmistim o sefer bidaha gittigimde mesaj attim cok daha yuksek fiyat soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 otelcilik şerefsizliklerini en iyi esh bilir burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 fiyat farkı normal, yapmanız gereken iki şekilde de fiyat öğrenmek çok fark varsa direk otelden rezervasyonu tercih etmek, %5'e kadar booking tercih edilebilir oradan gelen müşteriye farklı davranıyorlar bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 ben çarşamba sipariş verdim perşembe geldi eve. (ankara) baya şaşırdım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Siparişlerim en geç iki günde geliyor hep. Bu kısmı çok iyi. Bir de bana söyle güzellik yaptılar. 10 liralık bebe deterjanı yumuşatıcısı siparişimi stok yok diye iptal edip 50 tl hediye ceki yüklediler hesaba. Muazzam oldu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Amazon Türkiye'ye geldiğine göre ABD'deki sitesinden gönderim konusunda değişiklik var mı? Gümrük ve kargo ücret olayları muhtemelen değişmemiştir 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 bir degisiklik goremedim. Amazon prime TR tam aktif oldugunda belki bir sey cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Amazon Türkiyenin müşteri hizmetlerinin normal amazonla alakası olmadığını ilk siparişte anlamış bulundum. Scrikss kalem aldım kargo ucretsizdi, kirtasiyede arayacağıma burdan alayım dedim. Sonuc:siparişi iptal etmişler, dilerseniz yeniden sipariş verebilirsiniz diye mesaj atmışlar, tek farkla. Kargoyuda ödeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 amazonbasic ürünleri gelicek mi acaba buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 orc_lord said: Amazon Türkiye'ye geldiğine göre ABD'deki sitesinden gönderim konusunda değişiklik var mı? Gümrük ve kargo ücret olayları muhtemelen değişmemiştir 8-) amazon.de yahut .uk dururken amerika'dan yine sipariş verilebiliyordu, bence farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 https://www.amazon.com.tr/Samsung-Ssd-860-Sata-500Gb/dp/B079FL9YQ6 çok iyi fiyat değil mi ya? Samsung 500 GB 860 EVO 575 tl aldım bakalım. ilk alışverişim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 O alışveriş iptal olur. Yanlış fiyat diyerek 700lira civarına çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 amazon.de fiyati ile ayni herhalde indirim buraya da yansimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Amerika fiyatından bile ucuz görünüyor. Ben de basıyorum siparişi. 128gb anca WoW'a yetiyor artık, oyun sil yükle yapmaktan tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 saticisi amazon ..direkt gelir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar