Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 kapaga degil zaten dedigim pati seyi, ilk sayfalarda bir yere koyalim demistim alanlarin listesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 2 oldu benim. fiyat bekliyoruz plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 yarın sabah minimum rakam üzerinden bi fiyat teklifi yapıştırıyorum buraya. takipte kalın gerge güncelliyodur inş listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Simdi guncelledim listeyi de, 50 olsak daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ya ben de 2 tane diye gaza gelmiştim, birini hiç açmadan yatırırım diye ama 1 tane alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 https://crpgbook.wordpress.com/2018/02/10/update-20-thanks-epub-project-files/ biraz proofreading ardindan 1.0.2 versiyonu cikmis.. bu arada hardcopy konusuyla ilgili proje sahibi de soyle yazmis: said: 1) Physical Edition – This is the question I’m asked the most: “Will there be a physical edition?”. I would love to have one, but it’s something very complicated to produce – especially for a 528-page color book! Most on-demand printing services won’t do something this big, and even if I cut the book down to CreateSpace’s 480-page limit, it would be a VERY expensive book, costing over $60! Crowdfunding is another alternative, but I’m a Brazilian immigrant living in Japan on a temporary visa – the legal procedures & taxes involved are kinda uncharted territory. There are book-oriented crowdfunding services like Unbound, but you’ll notice that even veterans like Hardcore Gaming 101 and Guru Larry are having difficulty reaching their goals. I’m looking for alternatives, so if you have any ideas please message me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Adama da gönderin bari bi tane 60$ çok pahalı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 imam göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Cidden anlasip bastirabilirsek neden olmasin diyecegim de, bu kitabi Japonya'ya gondermek kitaptan daha pahali olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Japonyadan ozalitçi bulup bastırılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 160tl filan japonyaya kargosu kimse ugrasip basmaz orda, BAKA GAIJIN WANTS WESTERN SHITTO https://i.imgur.com/looA1Pm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 5-10 lira fazla verip herife de bastırıp yollayalım lan jest olur. adam o kadar derlemiş kitabı, emek vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Her an topic, Japonya ya baklava yollayalim agzi tadlansin a donecek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Küçük bi paket lokum koyulabilir aslında pakete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Arkadaşlar fiyat güncellendiğinde alıntılar mısınız lütfen? Ben de ilgileniyorum. Bir de eğer cilt konusunda bir tercih yapmak durumunda kalırsam tercihim 2 ciltten yanadır. Tabii çoğunluğa da uyarım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Fransuxa said: yarın sabah minimum rakam üzerinden bi fiyat teklifi yapıştırıyorum buraya. takipte kalın gerge güncelliyodur inş listeyi liste önemli değil. 20 tane için, 30 tane için 50 tane için gibi fiyat alırsan güzel olur işte. renkli, en kaliteli kağıt artık hangisiyse o, bi de tercihen 3 cilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 İngilicce olmasa en az 5 tane isteyen vardı şu an sadece ben varım beni de yazın +1 Basılmış hali nasıl kalitesi iyi olsun please :) yazılar her türlü okunuyor zaten ama resimlerdeki metinler vs kalite düşük olunca çamur olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 karatan said: Arkadaşlar fiyat güncellendiğinde alıntılar mısınız lütfen? Ben de ilgileniyorum. Bir de eğer cilt konusunda bir tercih yapmak durumunda kalırsam tercihim 2 ciltten yanadır. Tabii çoğunluğa da uyarım her türlü. Fiyata göre 2 adet alacağım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Son kaç kişi olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 ya sabahtan beri onkolojideyim kontrolle uğraşıyodum şimdi geldim şirkete. epey yoğun şu anda bizim şefte fiyat çıkaramamış daha, dışarıya çıktı şimdi. 50 kişiye fiyatlandırma ayarlayıp direk yazıcam buraya "yae nerde bu yazdı yazdı yazmıyo bişey" demeyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Bir an öyle düşünmedim değil. Yalnız onkoloji filan... geçmiş olsun. Sağlıktan gerisi yalan hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 geçmiş olsun, kontrolde olumlu sonuçlar çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Beni de yazın proceye. Kendim yaptıracaktım zaten, iyi oldu gördüğüm başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 +1 beni de yazarsınız listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Fiyata gore 36-40 olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar