Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Abi ilk 5 6 bölümden sonra biraz sakinliyor mallıklar. Yoksa dediğin gibi boş bi dizi hatta orasını geçtim mallıklarına akıl sır erdiremiyorsun insanların. Bazı karakterler hoş, profesör falan ilginç gibi duruyor işte. Netflix te 13 e kadar vardı devamını da yarın falan izlerim artık ama dediğin gibi şart bi dizi değil fazla gereksiz hype lanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Dizi karakter dizisi zaten. O mallıkları hemen herkes gerçekte de yaptığı için yansıtmışlar. Tiplerin hem görünüş hem karakter olarak şehirlerle çizdiği paralel imaj falan muhteşem mesela. Karakterler fazla steryotip olacakken bu bahsettiğiniz mallıklar sayesinde derinlik kazanıyorlar biraz da. Başyapıt değil, hatta fikir de süper orjinal değil ama iyi bir fikrin gayet başarılı uyarlaması olmuş işte. Ha bana sorarsan Breaking Bad de iyi ama overrated bir dizi, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 kasa papel breaking badden iyi mi diyorsun yani? vay kuffar vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Gercekte bu kadar pro ise soyunacak bir grubun bu kadar aptal olacagini sanmiyorum. Az biraz profesyonel olurlar muhtemelen Karakterlerin iq ları yariya indirilmeden dizi yapilsa daha lezzetli bir cipetpet olabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Abi o hatalar herkesin yapabileceği şeyler değil ya. Yani birileri kafana vura vura 4 ay aynı şeyi söylesin sen 3 gün o hataları yapmadan durama. Hayatının en büyük işi, gerizekalı olsan kabul, ama gerizekalıysan orada işin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Adamlar profesyönel ekip değil ki? Hepsi sağdan soldan toplama hep. Devamını spoya alıyorum. Berlin'in zaten sosyopatlığı hatalarının temel kaynağı. Tokyo'nun vurdumduymaz şımarıklığı Oslo Helsinki zaten angut, araba muhabbetini o yüzden öyle yapmaları gayet normal. Denver Rio ergen. İçlerinde büyük prof işe kalkışmış bi bi tek Tokyo ve Berlin var, Tokyo zaten batırıyor önceki işlerinde de, Berlin de sosyopat. Rio bilgisayar başından destek olmuş hep, Moscow Denver küçük işlerin adamı, ki Moscow'un adam gibi bir hatasını da hatırlayamadım şimdi ilk düşününce. Oslo Helsinki zaten sokak çetesi ogresi. Gerçi dizide Oslo var mı o bile şüpheli, inanılmaz silik resmen. Helsinki'nin birinci türevi diye koymuşlar, herşeyi Helsinki'ye yıkmışlar o rolde. Olay profesörün zekasıyla gidiyor zaten, ve plan adım adım unfold olunca da işte vaay güzelmiş diye izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Akhlaur said: ...Hayatının en büyük işi, gerizekalı olsan kabul, ama gerizekalıysan orada işin ne. https://unifestal.com/wp-content/uploads/2018/02/La-Casa-De-Papel-Darko-Helsinki-Peric-Oslo-and-Oslo-Oyuncu-ismi-adi-dizi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Abi bu adamların gerizekalı oluşunu ilk bölümde herkesi tanıtırken demesi dışında başka bi yerde görmedik, geri kalan herkesi gördük ama. Bunlar yapsa hataları yine anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 oyunculuklar, karakterler hakikaten güzel ama efsane hype yapmış diğer kaliteli diziler gibi bir derinliği yok anladığım kadarıyla. oturup böyle hikâye gibi dizi de izlemek istemiyorum artık. narcos'a başlayayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Baya fiyasko. Fikir fena değil, karakterlerin bazıları çok başarılı, ama bazı yerlerde sırf osuruktan cliffhanger oluşsun diye öyle hatalar ve karakter kusurları itelenmiş ki bir yerden sonra kaldıramıyor insan. Günümüz beyaz yakaları da genelde Tokyo için seviyor, tam istedikleri hayatı yaşıyor çünkü kız. Egolu, şımarık, plansız, laf dinlemez, impulse kararlarıyla her şeyi riske atan bir karakter. Profesör de plase. Önceden planlandığı halde seyirciye gerilimi verene kadar harekete geçirilmeyen contingency'ler, AR mermisinin o mesafeden yeleği delmeyi bırak kaburga bile kırmaması, özel timin içeriye flashbangler yerine kibarca bir adet sis atması, 200 metre düz giden motoru 100 polisin bir defa bile vuramaması gibi harika taktiksel ve mantıksal hatalar zaten aşırı keyif kaçırıyor, sanırsın Vadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Aslında fikir-plan ne derseniz hakikaten iyi. Karakterlerin çoğu böyle bir düzeydeki dizi için fazla iyi. Berlin, Tokyo, Profesör vs. Ama dizinin sıkıntısı ilk bölümde inanılmazı başaracak profesyonel grubun faillemesini "çok saçma-amatörce" göstermesi. Yani orada insan psikolojisi lan işte diyebileceğin durumların fazla abartılmış durumları mevcut. Hadi bu formüle başvurdun, spo canım Berlin i niye heba ediyosun. Tüm iş o adamın üzerinden yürüyebilirdi, oyunculuk çok iyiydi çünkü. Fikir güzel, dizi kötü değil. Ama bi Breakin Bad asla değil, şimdi birbirimzi kandırmayalım. * Tokyo poposuna 9/10 verenler buraya adsgfsfgaga. * Sayfa başı yine. Bahtımın içine Tokyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Akhlaur said: Abi bu adamların gerizekalı oluşunu ilk bölümde herkesi tanıtırken demesi dışında başka bi yerde görmedik, geri kalan herkesi gördük ama. Bunlar yapsa hataları yine anlarım. abi adamın milyarlarca euroluk soyguna girerken 1000 euroyu ceplemek için arabayı yalan etmesi? Direkt tüm komployu yalan ediyodu, prof kimlik gösteriyodu, ilk ciddi gamechanger oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Yani hadi gerizekalılık de ona da garip durmuyor. Kendince bi açıklaması var mantıklı o zekaya. Diğerlerini tamam sherlock beyni değiller ama zeki gösterip mal mal hareketler yaptırıyorlar. Yani adam diyor ki arkadaşlar çok önemli kurallarımız var bunlar bunlar kesinlikle çiğnemiyoruz. Üniversitede falan olurdu bazen bi dingil o kadar mal bi soru sorardı ki, eski taşşaklı proflar olm sen gerizekalı mısın derdi bazen. Onun gibi ya durum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Orada o adamın da ilk kuralı bozmakta kendince haklı sebebi var ama. Karakteri göz önüne alınca bana hiç yapmacık gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 hayatında dizi izlememiş insanlar bedava netflix üyelikleriyle tanıştıkları dar senaryo film dünyalarında bu diziyi görünce oha çekiyorlar durum bu bundan overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 5. bölüme kadar spo kafama takılan bir konu var ya. bunların iletişim sistemi çektikleri ana hat üstünden yapılıyor değil mi ? profesöre kadar gidiyor kablo ve profesörün kaldığı yerde cep telefonu falan kullanıyor adam. bu kabloyu nasıl çekiyorlar? ne kadar uzun bir kablo ? polis göremiyor mu kabloyu profesör yan binanın falan bodrumunda olabilir diye düşünüyorum çok uzak olamaz sanırım ??? polis alandaki sinyalleri dinliyor, peki bunun cep telefonunu nasıl yakalayamıyorlar ? şuana kadar kafama takılan yegane şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 applev0dka said: 5. bölüme kadar spo kafama takılan bir konu var ya. bunların iletişim sistemi çektikleri ana hat üstünden yapılıyor değil mi ? profesöre kadar gidiyor kablo ve profesörün kaldığı yerde cep telefonu falan kullanıyor adam. bu kabloyu nasıl çekiyorlar? ne kadar uzun bir kablo ? polis göremiyor mu kabloyu profesör yan binanın falan bodrumunda olabilir diye düşünüyorum çok uzak olamaz sanırım ??? polis alandaki sinyalleri dinliyor, peki bunun cep telefonunu nasıl yakalayamıyorlar ? şuana kadar kafama takılan yegane şey profesörün bulunduğu yerden başlayıp kanalizasyon üzerinden darphanenin tuvaletine uzanan bir kablo çekiyorlar, içerideki sabit telefona bağlıyorlar. dışarıdakiler profesörle konuştuğunda darphane ile konuştuğunu zannediyor. içeridekiler de yine bu sabit telefondan profesöre ulaşabiliyorlar. bulunduğu yer uzak, yan bina değil. o yüzden alandaki telefon dinlemesine takılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ginaly said: applev0dka said: 5. bölüme kadar spo kafama takılan bir konu var ya. bunların iletişim sistemi çektikleri ana hat üstünden yapılıyor değil mi ? profesöre kadar gidiyor kablo ve profesörün kaldığı yerde cep telefonu falan kullanıyor adam. bu kabloyu nasıl çekiyorlar? ne kadar uzun bir kablo ? polis göremiyor mu kabloyu profesör yan binanın falan bodrumunda olabilir diye düşünüyorum çok uzak olamaz sanırım ??? polis alandaki sinyalleri dinliyor, peki bunun cep telefonunu nasıl yakalayamıyorlar ? şuana kadar kafama takılan yegane şey profesörün bulunduğu yerden başlayıp kanalizasyon üzerinden darphanenin tuvaletine uzanan bir kablo çekiyorlar, içerideki sabit telefona bağlıyorlar. dışarıdakiler profesörle konuştuğunda darphane ile konuştuğunu zannediyor. içeridekiler de yine bu sabit telefondan profesöre ulaşabiliyorlar. bulunduğu yer uzak, yan bina değil. o yüzden alandaki telefon dinlemesine takılmıyor. ne bileyim kadın HQ'den çıkıyor, hop en yakın kafede buluşuyorlar falan böyle çook uzak değil gibi geldi bana, o yüzden yan bina falan mı acaba dedim de doğru o kadar yakın da çok riskli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 mesafe (apple: 1-2 bölüm daha ileriden spo) Tam yan bina değil ama bayağı yakın çevrede, 450 metre mi neydi, ileriki bölümlerde söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 evet abi bu akşam 3 bölüm daha izledim öğrendim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 diziyi bitirdim aklımda bir soru var şimdi tokyo moscow'un kızı mı ? sondan bir önceki bölümdeki o sahne neydi öyle özür dielemeler falan ?? bir de diğer karakterlerin sonlarını göstermeden bitti üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Bunu gömmeye gelmiştim de siz yeterince gömmüşsünüz, adettendir üç beş kürek toprak atayım üstüne. Türk dizisi olmuş la bu, baya bildiğin ateve için çekilen dizi. Tokyoyu al türbanlı bacımla değiştir yayınla yani o derece cheesy. Proosörün contingencyleri her defasında deus ex machina gibi hissettiriyor hiiiç becerememişler senaryoya yedirmeyi, karakterlerin 5 ay hazırlandıktan sonra bu kadar basit hatalar yapmaları paso birbirlerine silah çekmeleri falan tam bir wannabe drama clusterfuck. Ortamı o kadar kontrolsüz bırakıyorlar ki sadece 16 rehinenin kaçması mucize falan. Son dönemde jessica jonesla birlikte uuu konsept iyiymiş dedirtip uygulamada batıran ikinci büyük hayal kırıklığı oldu. İngilizce olmayan netflix içeriğine bi şans verelim dedik ama bi dark kalitesinde olmamış olamamış. http://www.pasifagresif.com/wp-content/uploads/tartisma_almanya_1.jpg Pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 son kesinlikle fail ya. yani 2 sezon 23-24 bölüm dizi izliyorsun. ortalama 50 dakikadan 1150dk gömüyorsun diziye sonra final geldiğinde 2 dakikalık "sonrasında ne yaptık" kısmı giriyor. Kısa kesitler ile göster bir kaç sahne o nasıl bu nasıl naptı ne etti bilmem ne. ha aynısını 5 sezonluk dizide yapıyor ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ikinci sezonda türk dramasına dönüyor hafiften, ilk sezondaki tempoyla devam etmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bu kadar saçma bir şey izlemedim. Konusu ve ilk bir kaç bölümü tamam ama sonra saçma sapan şanslar, denk gelmeler, olmayacak şeylerin olması. üstüne rezalet bir final. zaman kaybetmeyin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar