goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 benim fazla arkadaş yoktu içerden mersedes tarafındaydım en başta. kumarhanede de para ezecek bir ortam yoktu. mokoko da pas vermedi ben de sıqıldım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yine iyisiniz kıbrıs falan filan bir şeyler var sömürseler de.. bizim şirket sömürmüyor da noluyor, ot gibi işe gelip gidiyoruz. koca 2017 yılında 1 tane (bir ya bir ulan) sosyal etkinlik olmadı şirkette. eczacıbaşı'nda staj yapmıştım, adamlar şirket içi sosyalleşmeden çalışmıyordu resmen sdsafas görüyorum bazı arkadaşlarım şirketle pikikler yemekler geziler falan filan bizde tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 gold, aktif siz yarın organizasyona geliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ooo nispet alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yok lan ne nispeti yarın yılbaşı partisi gibi bişi varmış ofiste bişi değil şirketin müzik grubu çıkıcak falan bi olayı yok yani göz boyama insan adam gibi yapıcaksa bi yer tutar 500 kişilik şirketiz ama yeni ofisimize taşındığımız için tabi herkesin burnuna sokulması lazım. parti ile ilgili her mailde "zorunlu olmadığını hatırlatırız" cümlesiyle hepiniz gelmesin mesajı da baya iyi sadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 adam gaste üstünde soğan kırıyoruz, ağzımız koktu, sosyal akitivite neymiş diyor, sen şirketin müzik grubu göz boyuyor bişe yok abi yee diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 mokoko said: yok lan ne nispeti yarın yılbaşı partisi gibi bişi varmış ofiste bişi değil şirketin müzik grubu çıkıcak falan bi olayı yok yani göz boyama insan adam gibi yapıcaksa bi yer tutar 500 kişilik şirketiz ama yeni ofisimize taşındığımız için tabi herkesin burnuna sokulması lazım. parti ile ilgili her mailde "zorunlu olmadığını hatırlatırız" cümlesiyle hepiniz gelmesin mesajı da baya iyi sadsadf ben geleyim lan, bahri almasın beni içeriye asdfgasd o değil de sen gelmiş olucan mı ki olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 olm yarın akşam değil mi bu muhabbet. ben bu gece biniyorum geliyorum yarın sabah istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ben kararsızım ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 2017 benim için en kötü yıllardan biriydi. 2018'de en azından 2015-2016 yıllarında aldığım keyfi geri kazanmayı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Olm hepiniz mi ayni sirkette calisiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Benim son güzel senem 2009'du galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Şirket içi organizasyonlarla tayland'a kadar gitmiş bi insan olarak çok net bi şekilde söyleyebilirim ki şirketle bi yere gitmeyi zerre istemiyorum. Paramı versin kendi sevdiğim insanlarla istediğim gibi gideyim, yoksa zaten 5x12 gördüğüm ahmet abiyle romaya gitmişim resmen boşa masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 12 saat mesai mi yapıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Şirket içi organizasyon bizde yılda bir defa bir gece kalmalı bir otelde toplu etkinlik, 1-2 defa da akşam yemeği oluyor. Genelde daha kasıntı bir ortam oluyor. Ama iş sebebiyle çok sık seyahat ediyorum, ve aynı bölgede şirketten kafa dengi insanlarla aynı zamanda seyahate denk geldi mi o zaman gayet keyifli geçiyor akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 hakkaten olm siz nasi bi sirkette calisiyorsunuz, paticik A.S. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Olm sizler nasıl şirketlerde çalışıyor, nasıl hayatlar yaşıyorsunuz lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Rewendor said: Benim son güzel senem 2009'du galiba ya. 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 paticik şirket portalı diye biliyordum ben, bu arkadaşların ne işi var? @mokoko ben gelmiyorum abi, haftaya bizim unilever tarafında da var ona bakar çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Rewendor said: Benim son güzel senem 2009'du galiba ya. this.. üniversite hazırlık yılım. en boş senem, sabahlara kadar rock'n roll, WoW ve lahmacun 2009'dan sonra sağlam dibe gidiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Ben de gelmicem galiba, ofiste tanıdığım 3 5 kişi vardı onları da unuttum. @IK'dan Banu hn, gelicem diye öm atmıştım ama gelemiycem, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Rezervasyon durumunuz değiştirildi Aktif Bey, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 beyaz yakalarınızı öbüştürmek için şirketiçi yazılımlarınız yok mu lan ne forumluyorsunuz burda pisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Biz paticik programı üzerinden girip yazisiyoruz. Kim açtı programı dışarıya. Banu al dosyalari al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 GOLD KIZ MIYMIŞ öm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar