aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Lens defansta kritik müdahaleler yapıyor her maç ya, iyi olabilir Başak maçında, Pektemek'e hazır degilim. Bu arada Emre kendini attırmak için yapmıştır o hareketi. Bu tarz işlerin uzmanı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Rewendor said: Quaresma yokken Lens oynuyor ama? Herhangi bir değer > 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 0 = Quaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 balon > ismail avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 özetleri şimdi izledim de başakşehir ne sert oynamış direk 3 tane net bileğe basma var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 kılışi de cezalı duruma düşmeliymiş ama cücü görmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 bu arada şimdi özetlere tekrar bakınca fark ettim, dün yazarım diyordum izlerken de unuttum. Junior Fernandes'in ilk golü direkt mantıklı her beynin Quaresma'dan beklediği ama hiç göremediği bir pozisyon ya. Bomboş alanda kanat-bek'ten top geliyor ve 10 kere orta açabileceği pozisyon varken, açacağı ortadan hiçbir bok çıkmayacağını anlayıp içeri kat etmeye karar veriyor. İçeri kat edip, kendisini takip eden ve karşılayıcı olmak üzere en az 2 savunmacının yerini bozuyor ki zaten dengesiz yakalıyor Başakşehir savunmasını ve şutu çekip golü atıyor. Şunu Quaresma istikrarlı şekilde her maç 2-3 kere bile yapsa devre arasında hem gol hem asistte çift hanelere ulaşabilir ama işte yok. Fener maçında yaptı işte ne efsane performans ortaya koydu. %90 pas isabeti yaptı ya Quaresma'nın kariyerinde toplasan 10 tane yoktur... Şunu yaptırmayan ve sürekli orta çektiren hocanın suçu gerçi adamın suçu değil artık ben bayağıdır ona iknayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2017-2018/25/alanyaspor/junior-fernandes-20976 Gol şu izlemeyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Clichy sakatlanmış. Kadro da yok. Gs maçında oynamıştı sanki bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Arda biraz adam olsa iyi topçu. Yürüyerek adam ekseltti. Baya efsane bi pas attı. Gerçekten yetenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Emre Belözoğu: Deplasmandaki GS maçının hakemini hiç unutmayacam. Biz tekme yerken gülüyordu. https://www.youtube.com/watch?v=NZNZ6etz4xk https://iaaspr.tmgrup.com.tr/920fcb/0/0/0/0/0/0?u=https://iftm.tmgrup.com.tr/album/2018/04/15/ryan-donk-emre-ve-ardayi-ayni-anda-sakatladi-1523810668729.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 rahat bir kac milyon insan bol kufurlu guluyordu o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Gelirler inmeye başlarsa buna da bir karabük çekerler, yığınla borş yapıp amatöre kadar düştürtüler bu arada nemalanan nemalanır tabi. Ha birine satmayı düşünmüyorlarsa tabi, hangisi ağır basıyorsa artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 gelirler inmeye daha baslamaz, belediye sponsorluklari disinda bi suru buyuk sponsorlari var mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Robinho ya 1,5 verelim birde dürüm ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 belediye doğrudan sponsor değil zaten. onun da sponsorlukları var da alt yaş takımlarına ibb sponsor oluyor gelişim ayağına vs. başakşehirin sponsorlarının çoğu ibb'den ihale toplayan firmalar. at başakşehir 3-5 sponsorluk hem ismin görünür hem de ihalede öne çık metodu uygulanıyor. bu sene şampiyon da olamazlarsa seneye bütçe kuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 beşiktaşlıyım fakat fener ol kampanyasına 20tl ateşlemeyi düşünüyorum. sırf meydan bu başakşehir gibi süper lig'de editle fm oynayan bir bebenin ellerine kalmasın kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 bıyık nerede ya, sırf trollemek için ibb borazanlığı yapıyordu ciddi ciddi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Büyüklerin maddi durum o kadar kötü ki; Belediye üzerinden gelen dolaylı sponsorlukları bile kesilse yine de yayın geliri ve olası ŞL gitme durumunda 3 sene bana mısın demezler bence. Arada bizimkilere Visca veya İrfan Can'ı falan satsalar o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 şu seçim sonucu açıklanınca başakşehirle haftaya biz oynuyoruz, sağlam slogan olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 R.i.p Başakşehir, https://skor.sozcu.com.tr/2019/04/18/ekrem-imamoglundan-basaksehir-aciklamasi-benim-isim-bir-kulubu-yaratmak-ve-ona-destek-vermek-degil-1174641/ 3-4 seneye amatörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 başakşehir'in gelirlerinin nereden olduğu şurada gayet iyi açıklanmış. http://haber.sol.org.tr/spor/iste-basaksehirin-para-kaynaklari-8-maddede-iktidar-ve-sponsor-gercekleri-254967 yani ibb'nin vakıf, dernek ile yandaşlara para aktarımını durdurmasıyla ve ihaleleri daha şeffaf şekilde yürütmesiyle futbol dışı tüm gelirleri kuruyacak. ha şampiyon olup visca satıp şl'de grup yaparlarsa bunlara ihtiyacı kalmaz zaten (yine de bu sponsorluklar sayesinde buraya gelebildiği gerçeğini değiştirmez) ama şampiyon olsalar bile şl'de başarı yakalayabileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Tesislerinde bayrakları yarıya indirmişler ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 la yine gs nin işine yaradı ne ballı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar