khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 DarKRideR said: yine bir patch ve hazırlıksız başladık. tn ah'de gloom dust ve umbra shard yok resmen. 9g artmış bıraktığımdan beri gloom dust. umbra shard harbi yok, 3 stack kalmış ah'de. veiled 100g artmış fiyatı ksjadf bari gelin item farmlayalım az da para yapalım enchanterlar grubu olarak jaksf neyden para kazanacağımı bulamadım halen daha dofnmdsg . item farmlamaya varım her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Yeni raidin son bossu jaina gözüküo horda da ölmüyodur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yeni raid ne zaman açılacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Ocak 20'si mi ne sanırım, yayınlamışlardı takvimi. Uçma ne zaman gelecek ya asıl, pathfinder part 1'i yaptık bitti hadi artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 uçma hiç gelmese daha güzel olur. son expansionda yeni exp çıkana kadar gelmemeli yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yok eşşeğin ski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 serjuhan said: Valla patch notelara bakınca düzelmez demiştim gerçekten de düzelmediyse üzücü gerçekten. 8.0 a göre bir nebze daha iyi tabi ama gene yeterli değil . en başta legiondaki akıcılık olmadıgı için ben çok sogudum zaten prot warrior dan .istedikleri kadar vanguard bufflayıp. gcd den ignore pain çıkarabilirler. eğlenerek oynayamadıktan sonra az dmg yemişim çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Saeros said: yok eşşeğin ski o gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Ben her ihtimale karsi feast matlarindan stringy loinscile diger eti 1gold tanesi olmak uzere ikiser k depolamistim. 27 golddan sattim. Ahde keske daha fazla olsaydi da alsaydim.patch kârı 100k oldu. Uzuldum. 300 400 k kar edebilirdim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 honorbound 10000 rep yaptım 500 war resource verdi 4k para verdi baya iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Abi BFA'yı salın da WoW classic için hype yapalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Tempest Hide depolamıştım ben de 5g'den, daha bi oynama olmamış. 1 hafta yatarım üstüne, yeni armorlar için baya lazım olacak ama bi 20 30g olursa tanesi iyi bırakır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 10 Gun tatil olcakti actirayimda gireyim diye dusundum. Sonra bfa almadigim aklima geldi. Gene bulasicaktim su illete son saniye kurtuldum yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 vay be wow bitmiş 3 gündür bölüme post atılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 benim sub'ım bitti açmayacağım tahminen kjsafhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 5 ay daha sub var ya gemi almistim ordan gayette oynattiriyor kendini ? beklentiniz ne anlammadim wow öleli bi 10 yil oluyo fyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 aslında öldü dirildi diyelim. yani milletin anlamadıgı LEgion gibi efso bir expansiondan sonra nasıl BFA gibi bir rezillik ortaya sunmuş olmaları. mantık olarak LEgiona devam özelliklerde ilerliyoruz ama class dizayn ve game playi nasıl bu kadar bok ettiler. sorun burada :) bu işler hep ion hazzikostas ın başının altından çıkıyor . fetöcü falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 güncel expansion ı en kötü ilan edip bi öncekini en iyi ilan etmek bitmedi mi hala ya? her expansion aynı şey, bundan sonra expansion çıksın ulan bfa dan nasıl buraya geldi bu adamlar diye hayıflancaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 WoD ile ilgili tek bir pozitif post yoktur heralde legion donemi atilmis lel Legion iyi idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Wow için wod dönemi bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 çok kötü çünkü wod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 2. raid çok gecikti, wq'lerin bir anlamı yok, çıktığından beri söylüyorum m+ gibi bir potansiyeli hala çok kötü kullanıyor. m+ kovalamak isteyen bir oyuncuyu ilvl çok geriden geldiği için çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 2. raid de çok gecikti denilebilir de onun haricinde uldir'i pug'a komple açmayıp hala ID zırvalıklarıyla insanlara çile çektirmeleri büyük aptallık. zaten ilk 2-2,5 ay ciddi guildlar farmladı. o süreden sonra cross realme açıp hala casual bir oyuncuya 2/8'den ötesini göstermemek neyin kafası yani. şimdi yeni raid gelicek normali 385 atıcak zaten lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 En önemlisi bence lore kötü bir yere geldi yıllarca bütün oyunun end-bossu dedikleri sargerası durdurdular bunu yaparkende coğu şeyi god moda çıkardılar insanlarda o god moddaki durumun devamı gibi bir beklenti halinde doğal olarak ama gel görki trollerin içinde kaldık yani troll ağırlıklı expansionlar bana göre zaten zayıf zul'grubtan sonra bitmesi gerekiodu buralara gelmesi çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ben bunu daha önce de yazmıştım ama halen aynı fikirdeyim, WOD bence iyi bir exp'ti. Tek sıkıntısı bize hiçbir katkısı olmayan, filler oğlu filler bir lore'a sahip olmasıydı. Hani lore yoksa paket çöptür çünkü hikaye akışına katkısı yoktur katılırım ama geri kalan her şey neredeyse zevkliydi ya bence. Yani en azından belirli standartlar içinde. Legion'un cidden kusursuza yakın bir EXP olduğunu kabul edersek ve Pandaria'yı da ikinci sıraya koyarsak işte Lich King'ten sonra tahminen WOD gelir ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar