aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ironforge kapisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 IF bank ve ah arası gibi mekan nerede var asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Horde da oynadım Ally'da. Hardcore oynadığım dönem Horde'du hatta. Ama Alliance'ın tadı başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Saeros said: horde’u yıldırma politikası ne abi sfd ORGRİMMARDA EKMEĞE BAŞ DÖNDÜREN ZAM every man for himself çıkarıp pvp'nin ebesini silktiler lan daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 HORDE'U YILDIRMA POLİTİKASI EFSANEYMİŞDSFUADSHFUASDFHSD.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bu son gelişmelerden sonra horde faction full lamer ergenlerin uğrak noktası olacak. bundan kaçamassınız eskiden ne kadar çor çocuk varsa alliance'daydı şimdi hepsi horde'da.. Aklı olan açar ally'ını efendi gibi takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 -Deno- said: Ally'lıktan aldığım zevki başka bir şeyden almadım. Belki pilardo. dövmesini yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bu arada muhtemelen teldrassil nzoth tarafından corrupt edildi ondan yaktık falan muhabbeti çıkabilir pilot twist olarak. yoksa gerçekten son zamanların en mal hikayesini yazmış blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sylvanas farkında olmadan büyük iyilik yaptı filan diye bağlayacaklar sonunu https://m.youtube.com/watch?v=GPUgjy-Pn-4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sylvanas'ı severiz vol'jin'den ötürü. da'spirits kredisi henüz tükenmedi ama bu da mallık yani göründüğü kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Oyuna ara vermek iğrenç bi şeymiş ya. Bfa'ya kadar görevleri yapayım dedim de anam ağladı 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ben de hikaye akisini bakayim dedim de, 3 hikayeyi paralelde goturunce isler cok karisti asdf. illidan bi var bi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 He ya, Illidan'ın ruhunu kurtar diyo, öte yandan Broken Shore'da Illidan görev veriyor falan gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Saeros said: horde’u yıldırma politikası ne abi sfd ORGRİMMARDA EKMEĞE BAŞ DÖNDÜREN ZAM Abi garrosh tan sonra birde garrosh 2.0 yaptı adamlar. 2 expansion millete orc kestirdiler yetmedi sylvanas ile muhabbete devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 corrupt olayına bağlarlar, slyvanas en doğrusunu yapıyormuş ya, fuuu dedirtmek için ağacı yaktırttılar böyle ezik şekilde kesin slyvanas corruptlandı, gg oldu olayına yine girecek kadar mal değiller. yani öyle düşünüyorum, istiyorum, değil mi lan? sadfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bence bu sefer siege of stormwind görebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 mantıklı, metrodan topuk yapıp ironforge gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hayir garroshu niye indirdiniz 5 sene sonra gene donup dolasip ayni noktaya gelicediysek? :D https://i.imgur.com/84HZFu0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 zaten garroshu indirmek büyük hataydı. kral warchiefdi. thrall sümsüğünden sonra iyi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Yeni brawl soutshore vs tarren mill 40v40. Unholy'nin AoE'sini acayip buffladılar, pvp talentları falan da ona göre çok güzel bir build yaptım. 3 milyon falan damage zorladım :D çok zevkli şu an unholy ile bu brawl. gerçi birkaç healer focus atsa arthas gibi ilerleyeceğim ama çok ölüyorum gaza gelip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://i.imgur.com/RaGoLiT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sylvanas da tam sevişilcek kadın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 aquila said: ironforge kapisi var. invade yapmaya gitmiştik 2 arkadaş 2.5 saat ally bekledik gelsin de keselim diye mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 sylvanas cinematici çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar