applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 abi piyasada oynayacak oyun kalmadı. haliyle pahalı da olsa milletin başka seçeneği olmadığı için oynar yani. Bunlar hep TN batağına saplanıp kalmış ve yanına yenilerini çekmeye çalışanlar, inanmayın arkadaşlar.. kandırılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 uldirden gelen weapon we armor customizelarına baktım çokmu boktan yoksa wow headdmi boktan gözüküyor hele weaponlar legendarylerden sonra çok sıkıntılı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 GÖrüntüler kötü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Transmog olan yerde kötü olsa nolur, tek eksisi eski model yeni model ayrımındaki texture kalitesi, açıkçası o da karakterin götünde değilse kamera çok belli olmuyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Uldir armor tasarımları çok human yav. hani human harici kimse giymesin diye tasarlamışlar. belki biraz dwarf ve belf. dressing room dan bende baktım. orc,tauren ,troll falan hiç uymuyor. ha transmog olunca çok takmıyorsun kafaya ama insan biraz uğraşır yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 gelsin artik :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Haftaya Çin'e gidiyorum, 1 hafta yokum, aylık sürem bitmişti, ben de yeni açmadım 3 gün sonra gidicem 1 hafta yokum, yazık diye, ama nasıl açasım var belli değil :D uplamayın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 ^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 fullscreeni kaldırdılar ya freesync nası açacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 geforce panele ekler bisiler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 dx12 de olabilir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Fin'i banlayın lütfen 20000. mesajını atmak için spam yapıyor. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 attı artık susar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 yoo susman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 20000. mesajdaki o püritan hava gitti artık. 30000'e kadar kaç mesaj atarsan at bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 350k verip açtırdım açontu şimdi skyrim oynuyorum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Bu paket içerik olarak bence Pandaria'ya benziyor. Ortak düşman yok, taraflar birbirlerine girecekler mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Ya void lordlar son exp raidi olacak işte belli sonraki expension da void temalı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 lord_gorthaur said: Bu paket içerik olarak bence Pandaria'ya benziyor. Ortak düşman yok, taraflar birbirlerine girecekler mal gibi. ortak düşmanı napak. tek düşman var o da diğer taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 son boss nzoth her halikarda artık jainayımı corruptlar, slyvanasımı orasını bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 yaptım sonunda görevi, harbi sıkıcıydı ama bakalım. eski laptop kaldırırsa patch'i alırım edremit'te de oynarım. yoksa 1 ay sonra başlarım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 dandik bi gorevle başladı olaylar inşallah güzel scale olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 paradoksalkedi said: Ya void lordlar son exp raidi olacak işte belli sonraki expension da void temalı olacak. acaba, void, nzoth falan bu tür corrupted varlıklar demon olur mu? warlocklar demonlara karşı bir buff alıyor mu? bu exp lockların expi olur mu? her expansionda warlock hell yeah durumundan bezip 12 yıllık druidi bırakıp lock kastım. acaba pişman olur muyum? kafamda deli sorular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar