Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi piyasada oynayacak oyun kalmadı.
haliyle pahalı da olsa milletin başka seçeneği olmadığı için oynar yani.

Bunlar hep TN batağına saplanıp kalmış ve yanına yenilerini çekmeye çalışanlar, inanmayın arkadaşlar.. kandırılmayın
Mesaj tarihi:
uldirden gelen weapon we armor customizelarına baktım çokmu boktan yoksa wow headdmi boktan gözüküyor hele weaponlar legendarylerden sonra çok sıkıntılı yani.
Mesaj tarihi:
Transmog olan yerde kötü olsa nolur, tek eksisi eski model yeni model ayrımındaki texture kalitesi, açıkçası o da karakterin götünde değilse kamera çok belli olmuyor bile.
Mesaj tarihi:
Uldir armor tasarımları çok human yav. hani human harici kimse giymesin diye tasarlamışlar. belki biraz dwarf ve belf. dressing room dan bende baktım. orc,tauren ,troll falan hiç uymuyor. ha transmog olunca çok takmıyorsun kafaya ama insan biraz uğraşır yav.
Mesaj tarihi:
Haftaya Çin'e gidiyorum, 1 hafta yokum, aylık sürem bitmişti, ben de yeni açmadım 3 gün sonra gidicem 1 hafta yokum, yazık diye, ama nasıl açasım var belli değil :D uplamayın konuyu.
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

Bu paket içerik olarak bence Pandaria'ya benziyor. Ortak düşman yok, taraflar birbirlerine girecekler mal gibi.

ortak düşmanı napak. tek düşman var o da diğer taraf
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Ya void lordlar son exp raidi olacak işte belli sonraki expension da void temalı olacak.

acaba, void, nzoth falan bu tür corrupted varlıklar demon olur mu? warlocklar demonlara karşı bir buff alıyor mu? bu exp lockların expi olur mu? her expansionda warlock hell yeah durumundan bezip 12 yıllık druidi bırakıp lock kastım. acaba pişman olur muyum?

kafamda deli sorular...
  • Yeni Oluştur...