Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 jumping jellies kanser ya, 2 kere denedim direk skip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Şimdi thrall dis güçlerin oyuncağı mi oldu. FETÖ mu oldu thrall. Sylvanas yalnız mi bırakılmak isteniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 slyvanas rte şimdilik hacı, saurfang ekrem imamoğlu, thrall kılışdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 8 saat önce, Saeros dedi ki: jumping jellies kanser ya, 2 kere denedim direk skip Bugün bir saatimi harcadım o göreve. Oturdum hırs yaptım çok rng jump var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Şu candy crush görevini yapanın umarım işi rast gitmez. Bu ne abi beş tanesini yan yana getireceksin diye gir çık yapıyorsun tam yapmaya yaklaştığında tak random atıyor. O kadar hotfix getirmişler bir de utanmadan nasıl ptr'da çözemediniz şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 o değişicekmiş sanırım, öyle duydum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Evet hotfix haberini verdiler bir kaç saat önce. Sabah wq 5 isterken akşam gelen 4 istemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 ben onu rastgele bastım bi yerden sonra, şansa 4 tane geldi bitti. normal yapmaya çalışınca olmuyor kjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 13 saat önce, Natanyal dedi ki: Sadece 10 mob falan kestim, 18 gilded attı. böyle kolay düşecekse ve bu kadar kolay yapılacaksa yani yine item lvl olayının boku çıkacak demek ki... Bunları yapmak için raidden düşen reagentı istiyor. Eskiden itemı yaparken istiyordu şimdi o ilvlı unlock ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 14 saat önce, Saeros dedi ki: jumping jellies kanser ya, 2 kere denedim direk skip 1 dakikamı almadı, 3. denememde yaptım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 ama biri chat'te yazdı, bunu da hotfixlemişler galiba. öyleyse dün denemediğime üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Neyse bu sabah ne jelly geldi ne de puzzle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 19 saat önce, Natanyal dedi ki: slyvanas rte şimdilik hacı, saurfang ekrem imamoğlu, thrall kılışdar. saurfang daha çok ahmet davutoğlu, thrall da ali babacan. ama sonuna kadar sylvanas abi. hüloğğğ. gittim hemen ispikledim zaten nathanos'a huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 o olayların ana hikayeye hiçbir etkisi olmayacakmış. yani olacakta birinde en başından beri her şeyi bilip, ona göre hareket ediyormuşuz olacakmış diğerinde de bizim diğer taraf ile yaptığımız işleri zaten slyvanas biliyor ama bizi kullanıyormuş olacakmış sjkdfds yani öyle deniyor. galiba ptr'da da öyle gitmiş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Mechagon ne güzel olmuş lan bir an borderlands'te arid badlands/the dust kırması bir mapte oynuyorum sandım. Nazjatar bok gibi ama güzel sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 ya zaten demiştim daha önceden, ana hikayeye tabi ki bir etkisi olmaz işte en sonunda sylvanas'ı yine devirteceklerse bile saurfang tarafında olanlara onların tarafını seçtiler diyerek, olmayanlara warchief'e sadık diyerek sonunu bağlarlar demiştim. single player rpg değil ki yani hikayeye etkisi olsun. ha tabi ufak tefek toy, title vs falan verilebilir bi şekilde. saurfangçiler traitor olsun mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 (düzenlendi) yani hikaye sonu ile ilgili pek bir bilgi yok şuan ama slyvanas'ı galiba neutral evil çıkartıp, aslında arkadan hayrımıza iş yapıyormuş olayına bağlayacaklar tabii daha radikal bir yoldan. inatla devrik garrosh olmayacak diyorlar halen, bu kadar üstüne basa basa diyip devrik garrosh yapmazlar diye bekliyor herkes skdajfhdas hani öyle bitecek ki slyvanas loverlar iyice direkt şuna dönüşecek deniyor; Haziran 27, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 ben 2 haritayı da içeriklerini de pek sevmedim. hadi mechagon idare eder ama nazjatar baya bir leş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 nazjatar çok kötü. mekagon eh güzel yani. gnome industries satıyor zaten hep sdfdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 sular altında kalarak yıkılmış bi şehrin güzel olmasını beklemiyoruz tabi de alışırız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ilk girişte güzel etkiliyor, adamlar yapmış diyorsun falan ama harbi 3-4 saat sonra vashj'ir'e dönüyor iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 vash'ir'in kıymetini bilemediler. ne güzel questler vardı orada. tek sıkıntı üstten ve alttan da mob agrolamak falandı yani. seviyordum ben o haritayı. wow oynayıp da orayı seven tek ben varım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 valla nazjatar da gidip görev yapasım gelmiyor. Uçma şart oraya. Questler falan da 50,75 falan rep veriyor. exelted olana kadar ölme eşşeğim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ben de hazır pahalıdan gidiyoken zinanthid farmlıyım dedim ama yok çekilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Offical da şöyle bir baktım. çok eleştiriyorlar bu patch i. herhalde kendileri de farketti ne yaptıklarını hemen "Sylverian Dreamer Mount - Reward for 6-Month Subscription" koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar