Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Alliance üzerinden hikaye yapabilseler değişik olabilirdi. Farklı bir nedenden ötürü iç karışıklıklar syndicate ler vs, sürekli troll/orc üzerinden hikayeler dönünce gına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Aslında o konuda geçmişin hatası var. Horde liderleri o kadar sorunlu tipler ki hikaye rahat yazılıyor ve bir şeyler olduğunda güzel yedirilebiliyor. Ama Ally liderleri sorunsuz, kardeş kardeş geçinen, Mahsun'un klipten fırlama adamlar. Bunlara büyük bir olay yaptıramıyorsun. Pandaria'daki en büyük sorunları bile Ironforge'a gelen Zandalar trolleriydi adamların skdjfsad Ally'da böyle patch'e konu olacak lider yok. Genn bir tek dengesiz o da büyük bir olaya sebep olabilecek çapta adam değil. Velen'den bir şeyler çıkardı zaten Legion'da kullanıldı. Tavuk zaten mümkünse sıksalar ölse o bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) abi ben sana hikaye yazayim 2 dkda. varian yüksek fel'e maruz kalarak öldüğünden demon gibi ölmüş. sargeras'tan sonra da serbest kalan demonlar varmış. archimonde ve kiljaeden'dan 1 tık daha kötü ama çok güçlü demon azeroth'a geliyor. sonra seri üretim demon bedenleri yapmanın yolunu bulmuş ama onlara ruh lazım. başlıyor twisting nether'dan demon ruhlarını summonlamaya. bunu fark eden varian da araya karışıyor. sylvanas ve khadgar da içine girdiği bedeni eskisine benzeyen beden yapar hatta o da öyle takılır savaşırız. bfa'dan daha çok beğenen çıkmazsa bu işi bırakırım shdfsa. Mayıs 20, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 (düzenlendi) asdfa biraz saçma bi rica olacak ama frostmane'de ally karakteri olup, 500 gold ateşleyebilecek var mı lel natanyal nick yine. guild'den helm heirloom almam gerek de exalted olan tek karakterim 5 yıldır oynamadığım bu ally'im zaten o zamandan beri hiçbir guilde sokmadım hiçbir karakterimi. pişmanım. Mayıs 25, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 (düzenlendi) horde var bi şekilde aktarabilirsek gönderiyim AH'a abidik gubidik bişey koy 500 golda satın alayım profit Mayıs 25, 2019 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 dh açıp bi tane hızlıca kasayım ya, düşününce uğraşmaya değmez aktarma vs. sdfs sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 paran olan serverdan pet alıp diğer servarda satabilirsin, en kolay transfer yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 beklettiriyor o bayağı ya, gerçi hızlı giden petler var ama olsun asfs dh kastım 101 level, 45 dk'mı falan aldı 700g işte. direkt aktarıp aldım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 On 25.05.2019 at 14:34, Saeros dedi ki: horde var bi şekilde aktarabilirsek gönderiyim AH'a abidik gubidik bişey koy 500 golda satın alayım profit Yavuz sen nerde oynuyosun lan? Benim de gene açasım var da Silvermoon'da Alliance oynuyordum, pek beraber oynayacak adam bulamadım. Böyle PvP, raid falan aktif yapıyorsan senin yanına gelem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 argent dawn alliance tarafındayım, yani casual bi guilddeyim arada raid yapıyorum, bazen quest falan oldu mu world pvp de yapıyorum ama hani GEL AGA ÇOK SAĞLAM AKARIZ diyemem sdfs şu aralar mal mal alt kasıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Bütün hevesimi kaçırdın kanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 hehe biz nerfden hemen sonra Elsa yı kestik ama kazık ve bir halta benzemediğindende crucible yapmak istemiyoruz haha diğer raid gelsin azharaaaa neredesinnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 28 dakika önce, -Deno- dedi ki: Bütün hevesimi kaçırdın kanki. doğruya doğru fdsf dwarf paladin kasıyorum şu ara, level 69 oldu \o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) abi human'dan şaman olmuyor da dwarf'tan nasıl paladin oluyor ya. bana biri bunu açıklasın. çok komik olm dwarf paladin. yani neredeyse tauren paladin kadar komik. Mayıs 28, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 DnD'de de yaygın Dwarf paladinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 dnd oynamadım da oradaki paladinler, age of'taki gibi normal şövalye tarzı paladindir. kıçından başından ışık çıkartıp o ışığa tapan değildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Bence class/race dengesi çok daha iyiydi Classic döneminde. Şu an baya saçma gördüğüm kadarıyla, bu kadar race'in bu kadar class'ı seçebiliyor olması iğrenç bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 3 saat önce, k1nJo dedi ki: abi human'dan şaman olmuyor da dwarf'tan nasıl paladin oluyor ya. bana biri bunu açıklasın. çok komik olm dwarf paladin. yani neredeyse tauren paladin kadar komik. çekemeyenler anten taqsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) yani warcraft evrenindeki dwarf lar ebat olarak gnome dan hallice oldugu için bence de komik durabiliyor. dwarf lar bir iki tık daha uzun ve geniş durmalılar. zaten dwarf dediğin warrior race dir ama blizzord sağolsun Saurfang e kafa tutan muradin den ,tüm dwarfları rifleman e çevirdi . Edit: birde wow da dwarfları hangi class olursa olsun. toynaklı ve 3 parmaklı ırklara göre bin kat tercih ederim. Mayıs 28, 2019 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 horde'da 10+ mythic kasacak var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Enhancement shaman ne hale gelmiş ya yazık valla. kasması bile zevksiz . storm strike proclayacakta vurucan falan . @Natanyal ben kasmaya çalışıyorum ama oyun vakitlerim dengesiz oldugu için anca haftada bir tane yaparsam yaparım. rio puanım düşük oldugu için genelde +9 da sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 primal primer build'ı var, lava lash üzerine; storm strike'ı umursamıyorsun hiç. ama enha her türlü zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 işte +10 gitmek gerek, eğlencesine deneyelim diyen 5 adam çıkarsa yapalım başlayalım ya. en olmadı tank levellayacağım. healer falan bulunuyor da tank zor şu mythic pluslarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 alliance varda tank account kapalı su anda bu hafta acarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar