Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 (düzenlendi) Yeni expansion :p Yine faction kapışmalarına dönüş. :) 4 tane yeni race görünüyor sitede (6 tane yazıyor gerçi) Void elf , lightforged draenei (alliance) Nightborne , Highmountain Tauren (horde) https://worldofwarcraft.com/en-us/battle-for-azeroth Battle for Lordaeron Horde burns down Teldrassil Alliance attacks Lordaeron All out war sets up for Horde controlled Kalimdor and Alliance controlled Eastern Kingdom No external threat, so war against each other becomes focus Kul Tiras: Alliance Continent Ancient human kingdom Powerful nautical empire Rules by four houses 3 main regions Tiragarde Sound Capital of Kul Tiras Led by Katherine Proudmoore, Jaina's mother Monster hunters Trouble with pirates Playable demo for area on show floor Stormsong Valley Ruled by House Stormstrong Provide ships to Kul Tiras Dark forces invading and quillboars! Zandalar: Horde Continent Ancient Troll Empire Powerful naval force Continent in turmoil Zuldazar Capital of the Zandalari Ruled by King Rastakhan Investigate an uprising Stop blood troll invaders Nazmir Festering swampland Enlist powerful Loa Uncover titan secrets Playable on show floor Temmuz 22, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 sarışın gay kimdi videodaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 anduin. oyun tırt cinematic efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 ben beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Güzel cinematic yapıyor bu herifler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bana biraz banal geldi bu kadar kastıktan sonra yine birbirlerine dönmeleri. Umarım doğru düzgün yenilikler getirirler. Yeni class yok gibi ama raceler getiriyorlar sanki 3 er tane? Ne kadar yenilik sayılır tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 applev0dka said: oyun tırt cinematic efsane +1. legacy gelse de oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 diablo üvey evlat oldu bu arada bişey yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 diabloyu hiç takmamaları çok enteresan değil mi ya, vanilla servers o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 boşuna server masrafı diablo, oynayan azalsın diye uğraşıyorlar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 cinematic ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 yeminle gözümden yaş geldi cinematic izlerken. bir de siege of lorderon yani savaş. aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 aşırı gay ya anduin alliance oynayanlara üzüldüm iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 duygulandim ya. Cinematicleri cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Zaten dwarfları çıkar alliance gay club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bana aşırı cheesy geldi ya severdim böyle şeyleri neden böyle oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Hype!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bu adamlar oyunu kökten bırakıp film işine girsinler sadece film yapsınlar 5 katı kazanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Cinematic filme 10 falan basardi cidden. Oyun yapmasalar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 cinematici falan hiç beğenmedim . hani horde bölümü sylvanas ın gaza getirmesi falan iyide. alliance tarafı her zamanki gibi acıların çocuğu emrah durumu gibi olmuş. haha hele o gözlerden yaşlar gelmeler falan . yok yani yaş ortalaması iyice düşecek oyunun. Cinematic iyi diyenler illaki olacaktır ama onlarada açın bir önceki cinematicleri izleyin demek düşer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 ne bayık sinematik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 İlk defa beni de bu kadar az heyecanlandırdı bi cinematic. Konu o kadar tırt ki anduinin homoseksüelliğiyle bile dalga geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 En lame sinematik olabiir. Sıfır substance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 lvling güzel olmuş, tüm zonelar senin lvla göre ayarlanıyor. burning crusade, northrend 60-80 lvları arası vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar