aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 suyu çok açıyosan (soğuk suyka karışıtırnca belki sıcak çok az geliyodur) aletin minimum ateşi bile kaynatmaya yetiyodur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 yok abi aletin ekrandaki sayı gidiyor öyle 60-70 diye onu diyorum. vanayı 180 derece hareket ettirebildiğini düşün. 90 derece soğuk 90 derece sıcak. 91. derecede devreye giriyor 92de direkt cayır cayır gelmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 kaç tane ev değiştirdim o zaten hep öyle https://lolzombie.com/wp-content/uploads/2012/02/tumblr_lrk7bicCGE1qhlp48o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 mk ofiste kahkaha atmamak için kendi tükürüğümde boğuluyordum sdsafas ya benim eski öğrenci evimde böyle değildi bu olay. bildiğin sıcakta kaydırdığın miktara göre sıcaklık artıyor azalıyordu nasıl yaptılar çözemedim ama bildiğin çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Bizim kombinin min derecesi 40, altına inmiyor direk kapanıyor. Buderus bide. Mersinde olduğumuz için mi böyle acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 mersine çürük kombi yollamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirrus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 axedice said: Bizim kombinin min derecesi 40, altına inmiyor direk kapanıyor. Buderus bide. Mersinde olduğumuz için mi böyle acaba? Modeli nedir? Buderus'un bazı eski modellerinin gaz valfi modülasyon aralıkları dar olduğu için minimum sıcaklık 40 derecedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 üst komşu 10-15 gün bi yerlere gitmiş bi de giderken camları çık bırakmış. geceleri iyi yaksam da kolay ısınmıyordu ev la. neyse dönmüş bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 paspatur said: paspatur said: Direniyoruz, yakmıyoruz.. still Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 bugün götüm gibi soğudu. hala yakmıyorsan sağlam cimriymişsin sadhfuasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ilginç bir şekilde üşümüyoruz. bir tek duştan çıkınca sıkıntı. Bakalım ne kadar direneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Biz de başlamadık daha. Alt katta yaşlı çift var, üst katta bebekli aile, dışarıda da güzel yalıtım var. Onlar yakıyor büyük ihtimal biz de faydalanıyoruz. Geçen yıl en soğuk olduğu zamanlarda 220 lira doğal gaz faturası ödedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yalıtım gerçekten çok önemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Bizde yalıtım yok ama bitişik nizam, iki yan dolu zaten. Bir de alt kat nasıl yakıyorsa daha bu aydan 230 lira doğalgaz gelmiş bunlara, biz daha 1 hafta falan açtık o da minimumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Şimdi hep araba ile cep telefonu ile kıyaslama yapıyoruz ya, acaba ABD'de o villalarda oturan elamanlara ne kadar yakıt parası geliyor. Yok mu yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yer: izmir, şemikler biz de henüz yakmaya başlamadık. en üst kat olmamıza rağmen bugün sabah 6da 22.2 derece idi içerisi. yalıtım gerçekten çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 stormeagle said: Şimdi hep araba ile cep telefonu ile kıyaslama yapıyoruz ya, acaba ABD'de o villalarda oturan elamanlara ne kadar yakıt parası geliyor. Yok mu yaşayan Benzin yaksalar yine ucuza malederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 memetarif said: yer: izmir, şemikler biz de henüz yakmaya başlamadık. en üst kat olmamıza rağmen bugün sabah 6da 22.2 derece idi içerisi. yalıtım gerçekten çok önemli. lan ben izmirin merkezinde oturuyorum donuyoruz evde, şemikler nası 22 derece??? yalıtım da var, hatta üzerine mantolandı bina bi daha askdjas edit: tamam donmuyoruz abarttım da 22 derece nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Evin kombi kalorifer yakmadan 22 derece olması nası oluyo lan hakkaten. Ben İstanbul'da yakmadığım zaman 14 falan oluyor ev. Hani sıcak olsa falan neyse, Baktım İzmir de gayet soğuk şu son 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ciddiyim sabo. Tamamen alt kat/üst kat ilişkisi var. Onlar ne kadar çok yakarsa sen o kadar az yakıyosun. Bak soğuklar da geldi. 2 gündür kombi 40'ta yanıyo. Gaayet sıcak ev. Alt katımızdakiler yaptırmışlar kombiyi. Çok mutluyuz. Gerçi kasımın ilk haftaları feci köklemek zorunda kalmıştık. Çok pis kaçacak gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 alt üst komşu, yalıtım, evin büyüklüğü, evin cepheleri, ne kadar rüzgar aldığı vs o kadar çok şeye bakıyor ki evet biliyorum ama yakmadan evin içi 22 derece dedi lan adam. öle bi ev olamaz yani. veya işte üst ve alt komşusu 60 derece falan kombi yakıyor, ki öle bile olmaz lan 22 :D benim üst komşu 1 gün gelip gitmiş yine. yine 1 haftadır yok...... bugün yine sağlam yakmama rağmen ev ısınmayınca gittim baktım şuuuerrefsizlerin gaz saatine. direk 1 haftadır 0.001 bile oynamamış. aynı duruyor. olm hadi yakmazsın kombiyi falan da, sıcak su da mı açmaz lan bi insan veya ocak da mı yakmaz?? nerede bu kadın, köpeklerini duyuyorum koşturuyorlar evde ama kadın yok! üşüyoruz reissss!!! neyse ki benim de alt katım iddialı yakıyor da onunla biraz ısınıyom. allah onlardan razı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 kadın ölmüş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ben 45'teyim su sıcaklığında. Dün gece üşüdüm 50 yaptım sabah tekrar 45'e indim şuan okayim. İzmir Bostanlı spor. 5. (son) kat. 1+1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Hiç yakmadan sabah 6'da 22'yse sıcaklık ya alt kat cayır cayır yakıyordur ya da termometre bozuktur. İstediğin kadar yalıt, evin içindeki insanlardan yayılan ısı bütün evi 22'ye çıkaramaz yani 10-15 kişi yoksa evin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar