Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 deno seni tanık korumaya alalım, risk altındasın artık kesin senden bilecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 abi adam eternal sonuçta bir şey olmaz dersem ben de ban yer miyim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ben pun severim, bamlanırsan örgütlerim buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sen kim örgütlemek kim. geçen gün havada uçakları çarpıştırıyormuşsun az daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ben baya beğendim ya o yavaş oynanış falan tam istediğim gibi. GTA daki bi süre sonra o ARCADE e varan çatışma vs yok. GTA yı hiç boklamam gayet de güzel oyun da ordaki hızlı oynaınş vs beynimi döndürüyor bir süre sonra benim. Bu oyun tam bana göre ya. Bir de atmosfer çok iyi. mükemmel ötesi yaratmış adamlar yine atmosferi. Beni baya tutacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Xenocide said: Assasin's creed'e laf söylemiş, onu yapmasaymış deno hiddetlenmezdi bu kadar sdfg :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 GokTuRK said: ben baya beğendim ya o yavaş oynanış falan tam istediğim gibi. GTA daki bi süre sonra o ARCADE e varan çatışma vs yok. GTA yı hiç boklamam gayet de güzel oyun da ordaki hızlı oynaınş vs beynimi döndürüyor bir süre sonra benim. Bu oyun tam bana göre ya. Bir de atmosfer çok iyi. mükemmel ötesi yaratmış adamlar yine atmosferi. Beni baya tutacak gibi gözüküyor. Ben de geliyorum!!! Dün gece elimde kumanda uyuyakalmışım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 lol yasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://howlongtobeat.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 eternale kafa izni yazdık bir süre argo felan ben karşı değilim paladinler loncası değil sonuçta burada ağzı dolu dolu küfretmeyede gerek yok günde 3 mesaj atılan konu için aman ali rıza bey ağzımınızın tadı kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 100 saati temiz var 1 playthrough ile ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Bi witcher daha cikmaz abi 10 sene daha, cidden 150 saati vardi o oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 cdkeysten aldım bende AC:O bitince. 100 gb nerdeyse oyun 15 saat diyor inmesine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 kutudan da 2 disc cikiyor. biri data disc biri play disc. ikisini de install ediyor sirayla sonra sadece play discler oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Aadsas aklıma diablo 2 geldi. -insert play disc -insert install disc -install cinematic disc -bir daha insert play disc. -insert LoD disc -insert play disc... tam oyuna başlıcan -insert LoD disc.. 6pnp6 d7pg hz8m pznp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 diablo 2'de act'lar arasında cd değiştiriyorduk yanlış hatırlamıyorsam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 witcher'da yürüyerek dolaşan, şehir ve kasaba içlerinde atı dört nala koşturmayan, fast travel yapmayan bi adamım ben. Sabaha kadar RDR2 yavaş olsun. Akarım... akamadı (ps yok :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 lets play önerin de izliyim nasılsa ps4um olmuycak hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 oyun baya baya iyi ya. ana hikaye gideyim diye yola çıkıyorsunuz ve random eventlara kapılıp 2-3 saati gömüveriyorsunuz. detay fışkırıyor her yerden. adamlar yaşayan dünya gibi hisettirsin diye hayvan gibi kastırmışlar. tek diyeceğim arada buglar olabiliyor. rockstar oyunlarında pek bug olmazdı. muhtemelen 2 kere erteledikleri oyuna 3. erteleme basmamak adına mesai gömüp yetiştirmeye kastılar. hani sanki 2-3 ay daha geç release etselermiş o bugları da çözerlermiş. (bazen tepkisiz kalan npc'ler, takılan ya da yola batan npcler vs denk geldim 8 saatlik süremde 2 defa falan.) bir de işte gunplay olsun karakterin koşması hareketleri falan böyle delayli gibi. ama benim hoşuma gitti bu. ana temayı işlemek adına olmuş olabilir. karakterin animasyonları çok güzel olmuş. hem online çıkınca gta'cı tayfa basmaz ortamı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 470TL değer mi şimdi hakikatne şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Bu yeni fiyatlar malesef cok yuksek ya, 470 lia ne abi bir oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Verilmez. Walkthrough izlerim daha iyi. Bir de buna 10/10 veren kritik siteleri varmis, soleyinde dns den bloklayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 10/10 olabilir ya niye olmasın? oynamadım (hatta birinciyi de oynamadım) baya da merak ediyorum. rockstar oyuncu düşmanı business practice'leri dolayısıyla çok sevdiğim bi firma değil ama oyunu özene bezene yaptıklarından eminim. beni de modez'den blokladın mı acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Jeeztro said: 470TL değer mi şimdi hakikatne şuna bence hiçbir oyuna 470 değmez. preorder ile 300 e almıstık biz. kardeslik denen olay var daimi. 150 ser odedik gectik. o yuzden degdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 hastayım bu elemana ya. bu olmadan önce trene arabayı parçalatmaya çalışıyordu. tren durmayı başardı ama. https://clips.twitch.tv/WimpyEndearingFishTinyFace?tt_content=video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar