senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gerge'nin demek istedigi sanirim teknik acidan tekel degil tuketici pazarinda tekel olsa da, bireysel kullanim icin windows'un yapip linux distrolarinin yapamayacagi birsey yok. Directx oyunlari disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Flameoffear said: Tekel yüzünden neredeyse 1.5 milyar dolar ceza yemiş şirketi tekel değil diye savunmak. (facepalm) Şöyle çarpıtma cevaplarla kaliteyi düşürmeyin lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 abi isterseniz roman yazın şurda kimse gidip 700tl ye almıcak windows falan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Yememiş mi microsoft tekel cezası yani bunu mu demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gerge her zamanki gerge ve ben gereğinden fazla post yazdım umarım yıllar önce oldugu gibi yine dövülecekler listesine girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Black-ice said: rotweilerdan aldık işte zamanında 50-60tlye daha da vermem para ghj bana da alak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gdfg ne buldum gerge liste duruyo mu http://i66.tinypic.com/2dt7w9x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Jaegerjaquez said: abi isterseniz roman yazın şurda kimse gidip 700tl ye almıcak windows falan xd Windows sadece 400 TL, 300'ü Office de istersen yanında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 ben tütün alıyorum ama tekel yine tekel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Flameoffear said: Yememiş mi microsoft tekel cezası yani bunu mu demek istiyorsun? Bundan 15-20 sene önce Microsoft'un tek bir ürününü (Internet Explorer) Windows'un içine haddinden fazla gömüp browser pazarında haksız rekabet elde etmeye çalışmasına yönelik bir davayı, günümüzde Microsoft'un tekel tartışmasında "ceza bile yemişti demek ki tekel" diye sunmak baya çarpıtma oluyor. "Şimdi sen ceza yemedi mi diyorsun???" demek de başlı başına ayrı bir çarpıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Black-ice said: gdfg ne buldum gerge liste duruyo mu http://i66.tinypic.com/2dt7w9x.jpg Su sanat eseri yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 win10 pro + office 2016 en üst versiyonu 70 liraya falan aldım keyle. 700 lira ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Baggio said: Flameoffear said: Yememiş mi microsoft tekel cezası yani bunu mu demek istiyorsun? Bundan 15-20 sene önce Microsoft'un tek bir ürününü (Internet Explorer) Windows'un içine haddinden fazla gömüp browser pazarında haksız rekabet elde etmeye çalışmasına yönelik bir davayı, günümüzde Microsoft'un tekel tartışmasında "ceza bile yemişti demek ki tekel" diye sunmak baya çarpıtma oluyor. "Şimdi sen ceza yemedi mi diyorsun???" demek de başlı başına ayrı bir çarpıtma. felsefe okuyan arkadaşlar şunu okusun direk ders gibi olmuş. fallacy 101. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 İldenizi şimdi şişman ve sivilceli olan calimero solcu çevresinden sevgili bulamayıp çavuşevskuya muhtaç kalıyor diye mi banladık? O zaman bu dombilinin kilolarını vermesine yardımcı olup yağlı saçlarını yıkayıp kessek, bide kendisine ilgi gösterecek (düşük beklentili) kızların da olduğu ortama falan soksak ildo geri gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Oyle kız bulursan once bana gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Şakamısın birader ya. Tekel ne demek bir onu öğrenin önce. Bir ürününü sadece bir firmanın üretmesi demek değil sadece tekel. İnanmıyorsanız açın bakın TDK da yazıyor. "3. Bir kişi veya kuruluşun herhangi bir alanda kazandığı büyük güç" Hala daha gelmiş bunun üstüne ceza alan firmaya tekel değil diyorsan da konu çarpıtan sensin. Ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 windows'u calistiracak donanima para verebilip de windows'a degerinin ustunde demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 GERGE said: sabonis said: GERGE said: calimero said: Tekel diyoruz biz buna gerge'ciğim. seni de nintendo başlığına alalım. Windows tekel degil, yillardir yok bende. Word de tekel degil, sunu kullaniyorum, tum islerimi gordugu gibi uyum sorunu da yok: http://www.softmaker.com/en/softmaker-office Excel'in ust seviye kullanimi icin alternatif yok denilebilir, onu da kullanan alsin yani. Kullanıcı bilgisayarlarının yüzde 80 windows kullanıyor iken, windows tekel değil demek neyim kafası? Gerçek yüzde 100 tekel olmaz zaten, ondan bahseden yok. Öyle bi ihtimal yok yani. Ama windows bildiğin tekel işte. Zorunlu degil kullanim. Windows kullanan o %80'nin 3/4'u Linux ya da macOS ile de ayni seyleri yapabilir. Oyun calismiyor da artik sorun degil. Steam top 1000'deki oyunlarin yarisindan cogunda Linux destegi var, kalanin da neredeyse hepsi Crossover ile calisiyor. Vulkan geliyor ayrica Linux uyumlu olarak. Yeni motorlarin cogu da Unity gibi crossplatform calisiyor zaten. macOS'u dusunursen tek eksik oyun destegi zaten (Linux macOS'dan daha iyi bu konuda). Oyun disi yazilim destegi neredeyse tam ya da daha iyi bazi alanlarda. Hacı baya uzun yazmışsın da eeee sonuca gelelim. Yüzde 80-90 arası son kullanıcı windows kullanıyor mu? Evet. Tekel, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Oğlum konu nerden nereye gelmiş, Vatanın ekran kartı satmamasından başlayıp, mining den geçip, Microsoftun tekeline gelmiş, arada yan konu olmuş, office windows kaç para, kim ne kullanıyor vs. Thread hijacking e kitaplara girecek örnek. Birilerinin banlanmasına a kadar gider mi aceb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Black-ice said: gdfg ne buldum gerge liste duruyo mu http://i66.tinypic.com/2dt7w9x.jpg abi bu çok iidi yaıohfsdıohgfısdopgjsdfşgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Banlandi zaten babacum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Niye öle yarım yarım o screenshot. GERGE farketmeden kendi koydu backgroundda mı gördünüz nedir. Mac daha iyi (kanıtlar) da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Kim yapti ki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 senko said: Banlandi zaten babacum gitti Ne diyorsun ? Vay be , farkında bile değilim. Daha banlanan olur mu aceb , konu ona doğru gidiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: Niye öle yarım yarım o screenshot. GERGE farketmeden kendi koydu backgroundda mı gördünüz nedir. Mac daha iyi (kanıtlar) da iyiymiş bilekays prodüksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar