FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 khalad said: zaaaa tudor boşuna gitti yazık adama. Şu çok doğru ya terimin takıma kattığı hiçbirşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 kendime bir ZA göndermeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 iyi savunma yapan herkes yener bizi ya. 11 kişi bekle kontra gol. bi tane adam yok çat diye koysun topu ceza sahası dışı civarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ft geldiğinden beri tudor dan pek bi farkı yok boşa kovdular adamı.tudor olsa şu tablonun aynısı olurdu.haftaya başakşehiri yenersek şampiyon havasına gireriz bjk maçına kadar puan kaybetmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 gençler'e yenilmemizin pek bir sıkıntısı yok. şampiyon olmak için zaten başakşehiri yenmemiz gerekti. beşiktaş maçında puan kaybı lüksümüz olurdu ama bu maçla onu kaybettik. ikisini de yenemiyorsak zaten onlar şampiyon olsun. başakşehir kaç defadır eze eze yeniyor. galatasaray kendi evinde onların intikamını alamazsa zaten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Avcı manyak analizler yapmıştır haftaya uygular :p sonra çıkıp şunu şunu yaptık rakibi durdurduk ben manyak adamım der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 başakşehir bizim için direk şampiyonluk maçı ya.kazanırsak şampiyon oluruz kaybedersek 3. bile olamayız fb nin arkasına düşeriz büyük ihtimal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Başak maçını kazansak bile Alanya ve Akhisar deplasmanları var. Başakşehiri yenip Alanyaya kaybedersek Beşiktaşı şampiyon yaparız net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Darksun said: Avcı manyak analizler yapmıştır haftaya uygular :p sonra çıkıp şunu şunu yaptık rakibi durdurduk ben manyak adamım der. maymun olmayınca karşısında öyle konuşmuyor ya, bi bjk maçlarında şovluyor reyiz nasılsa anlayan yok diye karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Avcı haftaya kapanıp hızlı şekilde kanatlardan kontra yapacak çok belli sistemi. Şu maçı alsaydık kazanmak zorunda çıkacak olan onlardı ve maçın genel seyri çok farklı olacaktı. Tek güvendiğim takımın bu seneki iç sahası çok iyi. Genel oyuncu profili de zaten iyi ve agresif seyirci önünde boostlayarak oynuyor Gomis, Maikon, Mariano, Feghouili falan hep bu profilde. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Tam Başakşehir’in istediği kıvama geldi maç. Elia ve Visca üzer cimbomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 khalad said: zaaaa tudor boşuna gitti yazık adama. Suna katilmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 süper lig tarihinde 7 mağlubiyetli şampiyon yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 tamam işte rekor kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 gs başak`ı, biz gs yi yensek, yine başak şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 basagin niyeti haftaya belli olur..harbiden sampuanlik istiyorlar mi yoksa takimi satip gidecegize mi oynuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 valequenzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Offf ne geceydi ya zaaaaaaaa Valeqqqqqq valeqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 valequenta said: Takımın kimyası çok iyi,sezon başından beri Terim olsaydı şu an genç takımla çıkıyorduk bu maclara, şampiyonluğu ilan etmistik dün akşam maçı izleyemedim ben. genç takımla çıktı da o yüzden mi yenildi gs acaba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Aceace said: tunch said: İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Tunch ya. Ben hala senden Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı sene ertelenen maçları listesini bekliyorum. Azimliyimdir ben. O liste gelecek :) O kadar azimle beklemiş gibi gözükmuyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Basak bize yenilmedigi surece goturur bundan sonra. Biz kaybetsek bile Besiktas'in yine puan birakma olasiligi yuksek Arena'da. Basak ite kaka alacak gibi duruyor kalan maclarini. Ha sacma sapan goller atiyorlar o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 umarım aziz gitmesin diye hepiniz birden yenilip feneri şampiyon yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 tunch said: Aceace said: tunch said: İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Tunch ya. Ben hala senden Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı sene ertelenen maçları listesini bekliyorum. Azimliyimdir ben. O liste gelecek :) O kadar azimle beklemiş gibi gözükmuyursun Hmm... Daha yeni girdim paticiğe. Verdiğin liste 2000 sonrasının listesi. UEFA senesi değil. Sorumu tekrarlıyorum. Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandığı seneden bahsediyoruz. Sonrasından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Aceace said: tunch said: Aceace said: tunch said: İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Tunch ya. Ben hala senden Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı sene ertelenen maçları listesini bekliyorum. Azimliyimdir ben. O liste gelecek :) O kadar azimle beklemiş gibi gözükmuyursun Hmm... Daha yeni girdim paticiğe. Verdiğin liste 2000 sonrasının listesi. UEFA senesi değil. Sorumu tekrarlıyorum. Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandığı seneden bahsediyoruz. Sonrasından değil. yoo 1 tane varmış verdiği link'te sadece ertelenen gs maçı. koca sezon 1. onun sayesinde şampiyon olup uefa alınmış. 1999-2000 sezonu - 19/21 kasım'da oynanması gereken fenerbahçe-galatasaray derbisi, 23 kasım'da oynanan bologna-galatasaray uefa kupası maçı nedeniyle ertelendi. erteleme maçını galatasaray 1-2 kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Onun ertelenme nedeni UEFA'nin mac gununu degistirmesi yuzundendi. Persembe oynanmasi gereken mac, o hafta - nedenini hatirlamiyorum - Sali'ya alinmisti. 23 Kasim 1999, Sali gunu. Bu topikle ilgili yeterince yazmistim zaten onceki mesajlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar