madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Takımda 1(sayıyla bir) adet topu ceza alanı ortasına dusurebilen oyuncu yok. Rodriguez ve Mariano bi daha oynamasa da olur. Su macta oynamayacaklarsa baska maclarda da oynamayabilirler sıkıntı degil. En azından genc oyuncular falan oynar yine kaybederiz ama "uuu gelecegimiz" diye bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/04/09/RLNEx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 zaaaa tudor boşuna gitti yazık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/983414587692388358 beşiktaşı kollamışlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ben şaşırdım ya, ümit özat'ın klasik yükseliş sonrası öküzlüğünden kaynaklı düşüş dönemi başlamıştı. kovulmadan önceki son kozunu attı bu maçta başka şey değil. ben hep överim ümit'i, tr'de teknik açıdan en iyi 10 td'den biridir net şekilde ama insan ilişkileri o kadar kötü ki adamın o performansını oyuncularla tutturabilmesi maks 12-13 hafta falan sürüyor. yardımcılarından biri arkadaşım, o da çok iyi değil oyuncular arasındaki birlik vs. diyordu da işte vitrin maçı olunca demek kardeşlik bağları pekişiyormuş asdjfhsd Tek Başak'a yaradı. haftaya quaresma dönüyor, bjk daha kalan maçların yarısını alsa mucize olur. başak için artık tek maça kaldı şampiyonluk o da gs maçı. onu bir şekilde alırlarsa şampiyon olurlar yoksa zaten daha tarihleri boyunca 4.lük üstü zor görürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 zaaaaaaa.. haftaya başakları mutlaka yenin ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Zaaaaaaa Akbil şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Llama said: https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/983414587692388358 beşiktaşı kollamışlar yine neler neler yazdim da eline carptigini yeni farkettim, mac ici tekrarlarda bile farketmemistim iyi oldu basaksehirle besiktasi yenersek hakederek sampiyon oluruz yenemezsek zaten haketmiyoruz, iy'dan sonra 1e 7 genclerbirligine oynadim beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 totemic said: zaaaaaaa.. haftaya başakları mutlaka yenin ama.. Biz şampiyon olmayalım diye yatarlar başaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 siz kimsiniz ya, herkes imzasina kacinci oldugunu koyarsa biz de bilmis oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Suan boyle gülüyorum anlamsız https://twitter.com/HaberKartali/status/983424384584093696?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 vivavale said: Bu foto gerçek mi ya? Yani üstünde falan oynanmamış normal foto mu? Bu nasıl bir göbek? Bildiğin bağımsızlığını ilan etmiş ayrı bir organizma olmuş göbek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 GS bu maçta kaybetti şampiyonlugu. Başakcity e de puan kaybedicek beraberlik veriyorum o maça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Sahibinden az kullanılmış şampiyonluk Boya , çizik yok. İlk sahibinden. yıldız fazlalığından satıyorum. Fiyatta pazarlık yok ! Boş beleş muhabbet için aramayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ilaclar bunu boyle yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 gençler için ölüm kalım maçıydı ya bundan sonra puan kaybetmeyiz.başak maçı ile şampiyonluk kutlamalarına başlayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 haftaya başak kazanırsa büyük hezimet olur valla, de bu başak şampiyon olursa ne halt ederiz , tarihin en buruk sezonu olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Bu gazla başağı dağıtırız. Şampiyonlu yolunda üstüste 2 kez yenilgiyi ne taraftar hazmedebilir ne de yönetim. Tudor iyi giderken var olan düzeni bozduğundan dolayı salak salak puanlar kaybetti. Terim de neden 2 forvet çıkmış ki ! Var olan düzeni bozma işte. Rakip o kadar önlemde alsa aradan birisi kişisel yetenek falan katıp atıyor işte. Rakip Gomis i tutayım derken Feguli, Rodrigez vs atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 p u a h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Esnaf said: gençler için ölüm kalım maçıydı ya bundan sonra puan kaybetmeyiz.başak maçı ile şampiyonluk kutlamalarına başlayabiliriz oyle diyosun da izlemeyen genclerbirligi yardira yardira 90 dk full press yapti sanacak, kotu oynadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 fenn said: Bu gazla başağı dağıtırız. Şampiyonlu yolunda üstüste 2 kez yenilgiyi ne taraftar hazmedebilir ne de yönetim. Tudor iyi giderken var olan düzeni bozduğundan dolayı salak salak puanlar kaybetti. Terim de neden 2 forvet çıkmış ki ! Var olan düzeni bozma işte. Rakip o kadar önlemde alsa aradan birisi kişisel yetenek falan katıp atıyor işte. Rakip Gomis i tutayım derken Feguli, Rodrigez vs atıyor. varolan düzenle çıkıp pozisyon üretemedi diye sonradan aldı 2. forveti yine pozisyon yok gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 akbilspor gs maçını aldığı an işi bitirir, bjk akhisar'ı yendiği durumda bile bjk'ye 3 gs'ye 5 puan fark atıyor ki ikili averajlarla 4-6 demek bu, kalan 5 maçta iki kere puan kaybedeceği bir maç görünmüyor. gs kesin elveda der şampiyonluğa, bjk'nin de düşük bir ihtimali kalır sadece. o maç berabere biterse de gs - bjk maçına kalır olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar