Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikipedia erişime KAPATILDI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BTK'nın wikipedia kapatmasına ilişkin sınıf öğretmenleri odasının yaptığı açıklamada; "Çocuklar ödevleri hep kopyala yapıştır wikiden yapıyordu, bu karar çok doğru bir karar. Artık bir ödev verdiğimizde wikiden çalmayın demek zorunda değiliz, çocukları araştırmaya sevk edebileceğiz." diyerek karara desteklerini belirtti.
Mesaj tarihi:
bliksem said:

Kufrun serbest birakilmasi gereken basliklardan biri bu ya

goren de 7/24 araştırma yapıyor sancak. Ülkeni terörle suçlayan bir site nasıl yasak kalkmalı? girme kardeşim milyonlarca site var git onlara gir.

(ben yazmadim, gazeteye yapila yorumlardan kopyala yapistir yaptim.. kafa bu ama milletin bir kisminda.)
Mesaj tarihi:
yumy said:

said:
BTK'nın wikipedia kapatmasına ilişkin sınıf öğretmenleri odasının yaptığı açıklamada; "Çocuklar ödevleri hep kopyala yapıştır wikiden yapıyordu, bu karar çok doğru bir karar. Artık bir ödev verdiğimizde wikiden çalmayın demek zorunda değiliz, çocukları araştırmaya sevk edebileceğiz." diyerek karara desteklerini belirtti.

zaytung mu bu asdsdf
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Youtube engellesende keşke ya, en arzu ettiğim şu.
Hazır temizlenmiş olur bir sürü embesil türk kanalı var.

Congestion azalıyor, ben de memnun oluyorum engellenince açıkçası
Mesaj tarihi:
Öyle diyorsunuz da youtube falan akp'linin hala ezildiği platformlar. Leş kanal dolu doğru ama kullanıcı yoğunluğu bizim kesimden, pek hayrımıza olmaz o da yani.
Mesaj tarihi:
yumy said:

Öyle diyorsunuz da youtube falan akp'linin hala ezildiği platformlar. Leş kanal dolu doğru ama kullanıcı yoğunluğu bizim kesimden, pek hayrımıza olmaz o da yani.

Kapatınca kendi kendini eziyor abi otomatik olarak, sorun değil. Girmek isteyip girmeyi beceremeyen herkes isyan ediyor işte.
Mesaj tarihi:
valla ben kendilerini ezdiklerini falan düşünmüyorum. çomarlar o kadar mal ki bi konuda karara varmaları için önce muhalif kesmin tepkisine bakmaya ihtiyaçları var. biz beğenmediğimize göre şu an onlar göbek falan atıyordur.
Mesaj tarihi:
göbek atsın atmasın abi. günün sonunda wikipedia internette arama yapan herkesin kullandığı bir şey. tıkladığında giremediğince bence windir. o justification'ı yapa dursun. umarım sosyal medya ve googleda engellenir.
Mesaj tarihi:
öğrenciler şokta. ödev yapamayacaklar.

yalnız wiki neden kapatılır lan ?

akp ya da reis ile ilgili kötü bilgiler mi girdiler naptılar.
Mesaj tarihi:
Reisimin fotoğrafının yerine hamam böceği koyulmuş galiba sdfkjhg öyle bi screenshot görmüştüm sabah.

DigitalOcean'da boşta bi makinem vardı attım içine VPN'i kafam rahat. Tek üzüldüğüm PIA oldu, 125 lira bayıldım geçen sene, 1 ay sonra engellediler
Mesaj tarihi:
ya cok yankı yapsa erdogan cikip benim haberim yoktu sen nasıl vatandasimin bilgi edinme hakkını yok yere gaspedersin der. olay cozulur cok dert olmaz akp icin
Mesaj tarihi:
amerika kitasini muslumanlar degil colomb bulmus yaziyor diye kapanmis, ey vikipedya sen kimsin ya? reis muslumanlar buldu diyorsa muslumanlar bulmustur

gunesi balcikla sivamak icin ihale aciyoruz almanlar kiskaniyor
Mesaj tarihi:
bize gelene kadar ekşi var.

bu arada facebook engellenirse karşı çıkmam şahsen. google'a falan gerek yok çünkü alternatifi var bir sürü. alternatifi çok olmayan bi şey olmalı, en güzeli de facebook.
  • Yeni Oluştur...