Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Youtube engellesende keşke ya, en arzu ettiğim şu. Hazır temizlenmiş olur bir sürü embesil türk kanalı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Kufrun serbest birakilmasi gereken basliklardan biri bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 cok zevkli ülkesiniz lan. beni hep sasirtiyorsunuz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 valla o ofisi seve seve tr'de acacaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 said: BTK'nın wikipedia kapatmasına ilişkin sınıf öğretmenleri odasının yaptığı açıklamada; "Çocuklar ödevleri hep kopyala yapıştır wikiden yapıyordu, bu karar çok doğru bir karar. Artık bir ödev verdiğimizde wikiden çalmayın demek zorunda değiliz, çocukları araştırmaya sevk edebileceğiz." diyerek karara desteklerini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ülkem beklenen tepkiyi vermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bliksem said: Kufrun serbest birakilmasi gereken basliklardan biri bu ya goren de 7/24 araştırma yapıyor sancak. Ülkeni terörle suçlayan bir site nasıl yasak kalkmalı? girme kardeşim milyonlarca site var git onlara gir. (ben yazmadim, gazeteye yapila yorumlardan kopyala yapistir yaptim.. kafa bu ama milletin bir kisminda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 yumy said: said: BTK'nın wikipedia kapatmasına ilişkin sınıf öğretmenleri odasının yaptığı açıklamada; "Çocuklar ödevleri hep kopyala yapıştır wikiden yapıyordu, bu karar çok doğru bir karar. Artık bir ödev verdiğimizde wikiden çalmayın demek zorunda değiliz, çocukları araştırmaya sevk edebileceğiz." diyerek karara desteklerini belirtti. zaytung mu bu asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 yumytung :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 -Crawler- said: Youtube engellesende keşke ya, en arzu ettiğim şu. Hazır temizlenmiş olur bir sürü embesil türk kanalı var. Congestion azalıyor, ben de memnun oluyorum engellenince açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 adamlar o.ç.'likte sınır tanımak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Öyle diyorsunuz da youtube falan akp'linin hala ezildiği platformlar. Leş kanal dolu doğru ama kullanıcı yoğunluğu bizim kesimden, pek hayrımıza olmaz o da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 çok kullanılan bu tarz yerleri organize bi şekilde topluca şikayet etmek lazım aslında ya. daha fazla sayfaya engel gelsin iyice boka sarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 yumy said: Öyle diyorsunuz da youtube falan akp'linin hala ezildiği platformlar. Leş kanal dolu doğru ama kullanıcı yoğunluğu bizim kesimden, pek hayrımıza olmaz o da yani. Kapatınca kendi kendini eziyor abi otomatik olarak, sorun değil. Girmek isteyip girmeyi beceremeyen herkes isyan ediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 valla ben kendilerini ezdiklerini falan düşünmüyorum. çomarlar o kadar mal ki bi konuda karara varmaları için önce muhalif kesmin tepkisine bakmaya ihtiyaçları var. biz beğenmediğimize göre şu an onlar göbek falan atıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 göbek atsın atmasın abi. günün sonunda wikipedia internette arama yapan herkesin kullandığı bir şey. tıkladığında giremediğince bence windir. o justification'ı yapa dursun. umarım sosyal medya ve googleda engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Katılıyorum, " Akp kaybetti " gibi yorum baya saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 öğrenciler şokta. ödev yapamayacaklar. yalnız wiki neden kapatılır lan ? akp ya da reis ile ilgili kötü bilgiler mi girdiler naptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Reisimin fotoğrafının yerine hamam böceği koyulmuş galiba sdfkjhg öyle bi screenshot görmüştüm sabah. DigitalOcean'da boşta bi makinem vardı attım içine VPN'i kafam rahat. Tek üzüldüğüm PIA oldu, 125 lira bayıldım geçen sene, 1 ay sonra engellediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ya cok yankı yapsa erdogan cikip benim haberim yoktu sen nasıl vatandasimin bilgi edinme hakkını yok yere gaspedersin der. olay cozulur cok dert olmaz akp icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 wikipedia yankı yapmaz ya. ancak youtube, twitter falan giderse o da öyle aman aman yankı yapmamıştı zamanında. koyun güdülmeye alışık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 amerika kitasini muslumanlar degil colomb bulmus yaziyor diye kapanmis, ey vikipedya sen kimsin ya? reis muslumanlar buldu diyorsa muslumanlar bulmustur gunesi balcikla sivamak icin ihale aciyoruz almanlar kiskaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Bu adamların paticikten haberi olsaydı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bize gelene kadar ekşi var. bu arada facebook engellenirse karşı çıkmam şahsen. google'a falan gerek yok çünkü alternatifi var bir sürü. alternatifi çok olmayan bi şey olmalı, en güzeli de facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sesli "YOK ARTIK" diyerek açtım başlığı, neyse ki dns ile giriliyor ama beyinsizliğin bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar