PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 alet değil ya sitede girdikleri sayfa (yani sayfayı açtıkları bilgisayar sdlfksd) ötüyo bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Aynen web sayfasından (panel) uyarı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 bu arada bi düşündüm de pati olmasa gidip 2 kere 25 liralık kumpir de hayatta yemezdim lan ashdufahds. onun yerine güzel butik hamburgercilerde yerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 reampage said: Ben verdim bir kere gece bi saatte gayet hizli geldi guzeldi fakat soslari ucretli icerigin altina koydugunuz icin gormedim bakmak gerekliymis neyse bir daha ki sefere artik. Sevdim ben arada soylerim rasimpasadayim 20dkda filan geldi eyvallah yemeksepetine koymak zorundaydık sosları ücretli bir şekilde. bidahakien not'a paticik yaz istediğin sosları yaz ücretsiz koyarım ben üzerine sorun değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 adamınbiri, seni listeye ekleyelim. acil kumpir ihtiyacı olan olur. r u in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Grego said: adamınbiri, seni listeye ekleyelim. acil kumpir ihtiyacı olan olur. r u in? count me in. 0216 9696 285 dükkanın numarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 akşam eve erken gelirsem yiyeyim ya bak. nota paticik yazıcam sipariş verince yemeksepetinden. ne süprizin varmış görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 listeye sponsor lazım, bedavaya reklam yapıyoruz since 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 haftasonu kadıkoydeydim.rexx civarında 2- 3 tane kumpirci vardı. baya çoğalmış kumpirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 nota paticik yazdım süpriz geldi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 ilk yorumumu geri aliyorum. son 2 yedigim efsaneydi. aynen devam lutfen :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 kermit said: nota paticik yazdım süpriz geldi beyler. Sana dildo gelmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 benim salak arkadasim(bu iş için ortak olacaktik) gitti nargile cafe açtı.ne guzel ankarada düşüyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 kermit said: nota paticik yazdım süpriz geldi beyler. Abi hep bi sürpriz yapıyor reis. Çok lezzetli bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Loxias said: ilk yorumumu geri aliyorum. son 2 yedigim efsaneydi. aynen devam lutfen :)-D hangileri onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 xunn said: kermit said: nota paticik yazdım süpriz geldi beyler. Abi hep bi sürpriz yapıyor reis. Çok lezzetli bide. kola söylemesen gazoz yollayacaktım :d ama sen söyle tabi kolanı,süprizsiz sipariş olmaz. eskiden olsa futbolcu kartı yollardım he ne güzel olurdu:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Yollama diye söyledik olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 patilere sosisi bol koyun adsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Sosisi bütün koyun. İlgisini çeken olursa dükkana gelir yemeye :>:>:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 sosisten devam..bulabiliyorsaniz degisik sosislerden koyun sirnaktan adam gelir denemeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 bende de çıkmış yemeksepetinde. soğuk getirmiyonuz dimiz gız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 benim ev yakın baya 150 metre falan o yüzden hiç soğuk gelmedi. hatta paketi açınca bekliyorum bi 5 dk falan soğusun diye askjdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 BOSTANCIYA GETİRİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 KenshinHimura said: BOSTANCIYA GETİRİN ben getirirm ama buz gibi olur:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar