Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ben dün ikinciye gittim, güzel de muhabbet ettik. Karideslisi de baya başarılı. Gidin yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 yav said: istanbul'unortadoğu ve balkanların en iyi hamburgercisini söyleyeyim mi bu arada dur spoiler yapayım ayıp olmasın burger X göztepe,kadıköy paket servis dükkanı sayılır zaten dükkanlarında 1 masa falan var erenköy göztepe taraflarından sipariş verebilirsiniz. ömerpaşa cd'nin minibüs cd. bitişiğinde kalıyor. her türlü kefilim acayip iyi adamlar ya evett. geçen hafta keşfettim bende burayı. hatta dayanamadım 2 gün ardarda eve söyledim oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 adamınbiri said: Beyler benden duymuş olmayın ama pati'de kız var. Dükkana geldi gördüm,tanıştım.İsmini açıklayıp hayatını tehlikeye sokmak istemiyorum ama tanımadığınız kişilere "baba naber yaa" demeyin kız çıkabilir. goldbaren kız mıymış ? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Gold kadın ya da erkek değil, o bir şişman. Cinsel spektrumda organlara göre baksan bakamıyorsun yağdan görünmüyor, cinsel yönelim ve hissiyata göre baksan kendini pizzaseksüel olarak tanımlıyor falan. Bill Nye bile yorum yapamıyor goldun durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 dükkana gidin diye yalan söylüyor inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Aiko said: yav said: istanbul'unortadoğu ve balkanların en iyi hamburgercisini söyleyeyim mi bu arada dur spoiler yapayım ayıp olmasın burger X göztepe,kadıköy paket servis dükkanı sayılır zaten dükkanlarında 1 masa falan var erenköy göztepe taraflarından sipariş verebilirsiniz. ömerpaşa cd'nin minibüs cd. bitişiğinde kalıyor. her türlü kefilim acayip iyi adamlar ya evett. geçen hafta keşfettim bende burayı. hatta dayanamadım 2 gün ardarda eve söyledim oh yeah. biz baya ahbap olduk işletmecisiyle bi takım garip olaylar sonucu (kuryesi siparişleri ve motoru alıp kaçmış bir gün, adam bizzat kendisi kapımıza geldi hayat hikayesini falan anlattı) geçen gün telefonla sipariş verdim. yalnız yav bu senin arka arkaya üçüncü gün sipariş verişin, dördüncü ardışık gün göndermiyoruz haberin olsun dedi ciddi bi şekilde asdf. bağımlılık yapıyor resmen. ekmek ve soslar (tatlı mayonezi başrol sanırım) özellikle müthiş. - - - neyse konuyu saptırmak da istemiyorum fakat. aklımda blogging mevzuuna geri dönmece var şimdi (fotoğraf-seyahat vs kastırıyordum 4 yıl önce). ilk blog fikirlerimden biri de "basit yemek gurmesi yerler" eksenli bir kadıköy lezzet turu. Aklımda burgerX, taunt potato club bir de moda cd. başındaki krepçi OD46 var. Üçünün de işletmecilerini tanıyorum (ve hepsine hayranım falan sdf) falan gelicem röportaj-çekim yapıcam haberiniz olsun. Ağustos eylül'ü bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Fikir guzelmis (tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 yav said: Aiko said: yav said: istanbul'unortadoğu ve balkanların en iyi hamburgercisini söyleyeyim mi bu arada dur spoiler yapayım ayıp olmasın burger X göztepe,kadıköy paket servis dükkanı sayılır zaten dükkanlarında 1 masa falan var erenköy göztepe taraflarından sipariş verebilirsiniz. ömerpaşa cd'nin minibüs cd. bitişiğinde kalıyor. her türlü kefilim acayip iyi adamlar ya evett. geçen hafta keşfettim bende burayı. hatta dayanamadım 2 gün ardarda eve söyledim oh yeah. biz baya ahbap olduk işletmecisiyle bi takım garip olaylar sonucu (kuryesi siparişleri ve motoru alıp kaçmış bir gün, adam bizzat kendisi kapımıza geldi hayat hikayesini falan anlattı) geçen gün telefonla sipariş verdim. yalnız yav bu senin arka arkaya üçüncü gün sipariş verişin, dördüncü ardışık gün göndermiyoruz haberin olsun dedi ciddi bi şekilde asdf. bağımlılık yapıyor resmen. ekmek ve soslar (tatlı mayonezi başrol sanırım) özellikle müthiş. - - - neyse konuyu saptırmak da istemiyorum fakat. aklımda blogging mevzuuna geri dönmece var şimdi (fotoğraf-seyahat vs kastırıyordum 4 yıl önce). ilk blog fikirlerimden biri de "basit yemek gurmesi yerler" eksenli bir kadıköy lezzet turu. Aklımda burgerX, taunt potato club bir de moda cd. başındaki krepçi OD46 var. Üçünün de işletmecilerini tanıyorum (ve hepsine hayranım falan sdf) falan gelicem röportaj-çekim yapıcam haberiniz olsun. Ağustos eylül'ü bulur gel ayıpsın kapımız açık,ömer'e de çok selam söyle bidaha görüşürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ben gitmedim buraya henüz. Bir ara damlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 beles gazoz varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ben 2-3 kere gittim, şimdiye kadar iki üç farklı kişiyle konuştum, hangisi adamınbiri bilemediğim için hiç pati muhabbeti açamadım. Malum şimdi bilmeyen adama paticikli maticikli konuşmak da garip kaçabiliyor :D Ama kumpirler şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Hepsi biliyor ya, rahat rahat bahsedebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Rewendor said: Ben 2-3 kere gittim, şimdiye kadar iki üç farklı kişiyle konuştum, hangisi adamınbiri bilemediğim için hiç pati muhabbeti açamadım. Malum şimdi bilmeyen adama paticikli maticikli konuşmak da garip kaçabiliyor :D Ama kumpirler şahane.Diğer ortakların biri de forumu biliyormuş, okuyormuş diyeyim hatta :) Ben bi daha gidicem herhalde haftasonu, yemeksepetine de başlamışlardı nasıl gidiyor acaba sipariş kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 oh..oteki ortaklar da okuyorsa soylenmez ki..patidenin ben..o yigggrenc abhaz muhabbetlerinin membagi benim ..parttime elitist full time ergenim sosyalleseyim diye kumpir yemeye geldim yoksa umrum degil diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Bu kadar utanıyorsanız niye yazıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 - B)- yok utanacagim birsey olsa yapmam..cocuklarim bile okuyor bazen yazdiklarimi..sadece olayi dramatize ettim..sonucta burada kim ne yazdigini biliyor ama 3. tekil sahislar icin kominite olarak etiketleniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 paticiğe yazıyorum diye bu kadar utansam değil kumpir almaya gitmek, bakkaldan ekmek alamam, ağır gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 yemeksepetine gelmiş mutlu oldum askdjhhgasd yanlız bişi söyliycem, sucuklarınız acı lan sanırım yada salçalı sosunuzda acı var. sevmeyen adama koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Rewendor said: Ben 2-3 kere gittim, şimdiye kadar iki üç farklı kişiyle konuştum, hangisi adamınbiri bilemediğim için hiç pati muhabbeti açamadım. Malum şimdi bilmeyen adama paticikli maticikli konuşmak da garip kaçabiliyor :D Ama kumpirler şahane. ahaha abi ben gittiğimde direk paticik diye girdim muhabbete. pati de değil yani patiCİK dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 mörhöbaaaaaaa,Yemeksepetini açtık evet,ölüyoruz yorgunluktan hergün 12-2 arası çalışyoduk bugüne kadar vücut iflas etti. çıldırdık. Dükkana gelende adamınbiri burda mı diye sorabilirler ama paticikten geldim diye herkesin duyacağı şekilde söyleyenlere özel süprizlerimiz oluyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Oha lan pati yeriymis ya ben ilk defa girdim başlığa. Hayırlı olsun ayrıca abvermesin karnım acıktı resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 hiç yemeksepetinden kumpir sipariş veren oldu mu? :d merak ediyorum nasıl gidiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Ben verdim bir kere gece bi saatte gayet hizli geldi guzeldi fakat soslari ucretli icerigin altina koydugunuz icin gormedim bakmak gerekliymis neyse bir daha ki sefere artik. Sevdim ben arada soylerim rasimpasadayim 20dkda filan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 ya bişey sorcam hep merak etmişimdir yemeksepetinden size sipariş verdiklerinde ne ötüyo? telefon mu web sitesi mi yanıyo sönüyo noluyor nası bi uyarı sistemi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 yemeksepeti'nin kendi aleti olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar