deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Biz yaşlı insanlarız, ayakta yerken yoruluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Laurelin said: cakal isletmeler veya cidden bilmeyenler genelde tek patatesten yapiyor, oda yetersiz yani :D usulu bir patatesi kesip icini karistirdiktan sonra ikincinin icinide ilave etmektir, kral kumpirciler 1+1 yapar, biraz daha maliyet pesinde kosan veya surumden kazanma pesinde olan 1+0.5 yapar 1.5 lik kumpirde makbuldur tabi ancak 2 patatesten olani en iyisidir :3 1 lik hicbir halta benzemez sunu demeye gelmistim. gecen yedim baconli. topping cok guzel ancak tek patatesten yapiliyor olsa ki porsiyon cok kucuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 gittim yedim beğendim. önce yürüyerek yedim sonra kadıköyde bi puba oturduk biraz da oturarak yedim, bira geldi biraz da bira içerek yedim. tadı güzeldi valla tekrardan eline sağlık hacıt. pati kampanyası da gerçek beyler fgfdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Loxias said: Laurelin said: cakal isletmeler veya cidden bilmeyenler genelde tek patatesten yapiyor, oda yetersiz yani :D usulu bir patatesi kesip icini karistirdiktan sonra ikincinin icinide ilave etmektir, kral kumpirciler 1+1 yapar, biraz daha maliyet pesinde kosan veya surumden kazanma pesinde olan 1+0.5 yapar 1.5 lik kumpirde makbuldur tabi ancak 2 patatesten olani en iyisidir :3 1 lik hicbir halta benzemez sunu demeye gelmistim. gecen yedim baconli. topping cok guzel ancak tek patatesten yapiliyor olsa ki porsiyon cok kucuktu. Naaaaaassssssssssı ya ? Kumpirin patatesi zaten büyük olur, normal bi insan bu patatesi yese doyar. Ama günümüzün insanı hayvana döndüğü için, miğde kapasitesini sonuna kadar zorlamak istiyor. Sen zaten büyük bi patatesle doyarken, içine fazladan malzeme koyuyorsun abartıyorsun olayı. Bi tane daha patatesinin içini koymak da nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 o büyük patatesler eskide kaldı dostum. Gayet market patatesiyle yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 az patates her turlu zarar degil mi. benim bildigim patates pahali bisey degil. isletme yarim patates daha ek yapsa fazla bir zarari olmaz ama, doyamadan kalkacagini bilen biri bir daha gitmek istemeyebilir. kiz arkadasim doydu baya da onu referans almamak lazim :D hayirli olsun tekrar, lezzetli tabi orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 turuncu tatli patates var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 doyumluk bişey değil ki kumpir atıştırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Hee millet iki yemek arası kumpir yiyor ara öğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Demin kadının biri kumpir + patates kızartması istedi yok dediler flsfnd Ekmek arası lahmacun da yiyodur kesin Ayrıca beni tanımıyo adamınbiri :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 listeye eklemiş miydin adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Geçenlerde bir müşterimiz misket köfteli kumpire ilaveten kavurma ekletti üstüne sıcak çedar sos döküyoruz zaten onunda üstüne pastırma ekletti tereyağda pulbiber ile pişmiş şekilde onunda üstüne parmesan peyniri ekletti. kanıt olarak çekin bunu dedi bi de fotosunu çektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ruh ikizim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sonra da ITS ALIVE diye bagirdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 adamınbiri said: Geçenlerde bir müşterimiz misket köfteli kumpire ilaveten kavurma ekletti üstüne sıcak çedar sos döküyoruz zaten onunda üstüne pastırma ekletti tereyağda pulbiber ile pişmiş şekilde onunda üstüne parmesan peyniri ekletti. kanıt olarak çekin bunu dedi bi de fotosunu çektik. kumpirin olayı aslında patates çorbası olmasından mütevellit adam gerçekleri yüzünüze vurmuş fakat kumpirden bile entelijansiya çıkarıp vaktine yazık edenler anlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Zengin adam kumpiri bu, menüye ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Dün gittim ben, gayet güzel lezzetliydi, menü de çok geniş ve enteresan seçenekler var. Kadıköy'e yolum düştükçe oradan yerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Kumpire bir çorba veya salata muamelesi yapılabilir de çorbanın da iyisi kötüsü olur. Malzemelerin bir ahenki olması lazım neticede, bu tam pisboğaz işi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 adamınbiri said: Geçenlerde bir müşterimiz misket köfteli kumpire ilaveten kavurma ekletti üstüne sıcak çedar sos döküyoruz zaten onunda üstüne pastırma ekletti tereyağda pulbiber ile pişmiş şekilde onunda üstüne parmesan peyniri ekletti. kanıt olarak çekin bunu dedi bi de fotosunu çektik. adam hayalimi yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 eldar said: Kumpire bir çorba veya salata muamelesi yapılabilir de çorbanın da iyisi kötüsü olur. Malzemelerin bir ahenki olması lazım neticede, bu tam pisboğaz işi olmuş. Katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Olm şu 50 TL falan olmuştur. O paraya neler yersin be asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Uzun zaman sonra dün ortaköyde kumpir yedim. Çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ne güzel gelecektik ama zor geldi bakırköyden kalkıp gelmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 vapur yok mu bakirkoyden bi ara vardi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bugün yok asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar