Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bounty uygulaması,görevlerin reddi.

Utk

Öne çıkan mesajlar

Bounty uygulaması görev verip para kazandıran uygulamalardan.

Pastahane görevleri var, gidiyorsun "yolluyor.com" sitesinin tanıtımını yaptıktan sonra iletişim bilgilerini bounty'e gönderdiğinde Pastahane başına 15 TL ödeme yapacağını söylüyor.

13 Tane pastahane gezdim, 5 tanesi kabul edildi. 2'sinin red sebebi ulaşamamaları. Ulaşamıyorsan, sonra bir daha ara. Hadi bunu geçtim.

3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler.

Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım.

Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere dolmuşa binmem gerekti. para çekmemişim cepte 1 tl var. bankamatik de yolun karşısında üst geçitten geçmem lazım nasıl zor geldi ağustos sıcağı.

bunları düşünürken baktım yanımda piyangocu. bastım kaza kazanı.
2 tl çıktı. dedim abi ver dolmuşa binicem. aldım 2tl'yi bindim dolmuşa.

hayatımın en fakir anısıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle.

Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz

Black-ice said:

bi kere dolmuşa binmem gerekti. para çekmemişim cepte 1 tl var. bankamatik de yolun karşısında üst geçitten geçmem lazım nasıl zor geldi ağustos sıcağı.

bunları düşünürken baktım yanımda piyangocu. bastım kaza kazanı.
2 tl çıktı. dedim abi ver dolmuşa binicem. aldım 2tl'yi bindim dolmuşa.

hayatımın en fakir anısıdır.

bu hikayeyi herhalde 20 farklı versiyonuyla birlikte dinledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Utk said:
3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler.

Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım.

Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin.

Utk said:

Masakari said:

Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle.

Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz

ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...