Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bounty uygulaması görev verip para kazandıran uygulamalardan. Pastahane görevleri var, gidiyorsun "yolluyor.com" sitesinin tanıtımını yaptıktan sonra iletişim bilgilerini bounty'e gönderdiğinde Pastahane başına 15 TL ödeme yapacağını söylüyor. 13 Tane pastahane gezdim, 5 tanesi kabul edildi. 2'sinin red sebebi ulaşamamaları. Ulaşamıyorsan, sonra bir daha ara. Hadi bunu geçtim. 3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler. Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım. Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 hak etmişsin bence kolpa kolpa işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 noyan geldi aklıma nedense. sütyen takıp taksim'e çıkmıştı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 olaya mı, başlığa konulan noktaya mı yoksa "pastahane"ye mi üzülsem bilemedim. çok karışık duygular içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 simit sat onurlu yaşa kardeşim bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 adeta bir kazı kazan kazı kaybet olm onun aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 kaç xp kaldı lvl a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Esh said: adeta bir kazı kazan kazı kaybet olm onun aslı. bunu hep yazıyosun senin yüzünden soğudum oynamaz oldum en büyük zevkimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ben kazımayı seviyorum abi zaten gerek yok kazanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bi kere dolmuşa binmem gerekti. para çekmemişim cepte 1 tl var. bankamatik de yolun karşısında üst geçitten geçmem lazım nasıl zor geldi ağustos sıcağı. bunları düşünürken baktım yanımda piyangocu. bastım kaza kazanı. 2 tl çıktı. dedim abi ver dolmuşa binicem. aldım 2tl'yi bindim dolmuşa. hayatımın en fakir anısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Masakari said: Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz Black-ice said: bi kere dolmuşa binmem gerekti. para çekmemişim cepte 1 tl var. bankamatik de yolun karşısında üst geçitten geçmem lazım nasıl zor geldi ağustos sıcağı. bunları düşünürken baktım yanımda piyangocu. bastım kaza kazanı. 2 tl çıktı. dedim abi ver dolmuşa binicem. aldım 2tl'yi bindim dolmuşa. hayatımın en fakir anısıdır. bu hikayeyi herhalde 20 farklı versiyonuyla birlikte dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Neyse abiler, bu uygulamadan para almak biraz zor, para kazanmak istiyorsanız Toloka'dan fotoğraf çekin. Fotoğraf başına 0,7 cent. Görevlerin yarısından çoğu onaylanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 yada normal bir iş bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 0.7 cent ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Quest Accepted: A Better Deal Find Masakari and listen to his offer. [list] [*] Visit the pastry shops around the town. [*] Complete 10 missions for Bounty. [*] Find Masakari. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Öldürülen NPC'nin üzerinden quest ödülü kadar para-item çıkmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ginaly said: 0.7 cent ne lan. 70 cent'tir o ya asfahfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bounty dediler geldim? http://pre02.deviantart.net/0838/th/pre/i/2016/076/8/f/_bounty_hunter__erron_black_by_maurawilson-d9vhzwc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ilk mesaji okudum, lan yine hangi sisman necromancer hortlatti konuyu dedim. Sonra bir baktim ki 2017 yaziyor :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Utk said: 3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler. Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım. Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin. Utk said: Masakari said: Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 arkadaki çizim çok iyimiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Laraken said: olaya mı, başlığa konulan noktaya mı yoksa "pastahane"ye mi üzülsem bilemedim. çok karışık duygular içerisindeyim. En çok pastahane üzüyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 o görevde bug vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar