Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yapmam gereken çok şey var. önümde tonla oyun, dizi, film, kitap, çalışmam gereken konu birikmiş durumda. bunların hepsine giriştiğimde, zaman hiçbirine yetmiyor ve hiçbirinde düzgün bir aşama kaydedemiyorum. tek bir tanesine odaklanayım, onda düzgünce ilerleyim diyorum. bu sefer de diğerlerini yapmadığım için eksiklik hissediyorum. iki türlü de, bende sıkıntı yapıyor ve depresif bir hale girmeme neden oluyor. sıkıntımı atayım biraz değişiklik olur felan diye dışarı çıktığımda veya arkadaşlarla buluşacağımda, sürekli aklıma evdeki işlerim ve yapmam gerekenler geliyor, o anlardan da zevk alamıyorum. bu durumdan kurtulmak istiyorum. benzeri bir şey yaşayan veya fikir verebilecek olan varsa tenk yu öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 habitica indirip yükle telefonuna yapman gereken işleri de hayatındaki önem sırasına göre sırala, en yukardan aşağı doğru yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Klasik donem alman ekolunun usta temsilcilerinden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 foruma yazma da dediklerini yap abi işte. 2 sayfa okuduydun bile yazana kadar. bi de cevapları falan okuyacaksın ohoo gitti kitap. nabak bi de borç zaman mı verelim olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 al şu odunları gösterdiğim yere diz dizme işlemi bitince cevabı bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 her sabah gününü saat saat planla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 seks her şeyin ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Yalnız değilsin. Çağın hastalığı bunu bil yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yol haritan yok o yüzden oluyor bu. arabayla otoparka girdin 231421 tane boş yer var "ulan hangisine parketsem" diye zaman kaybedersin. tek yer olsa gireceğin yer bellidir. sistematik olup yol haritası çizmen lazım AKA timeline işte. biraz sıkıcı ama,bi yere not alıp yazıcan işte. Bone said: yapmam gereken çok şey var. önümde tonla oyun, dizi, film, kitap, çalışmam gereken konu birikmiş durumda. bunların hepsine giriştiğimde, zaman hiçbirine yetmiyor ve hiçbirinde düzgün bir aşama kaydedemiyorum. tek bir tanesine odaklanayım, onda düzgünce ilerleyim diyorum. bu sefer de diğerlerini yapmadığım için eksiklik hissediyorum. iki türlü de, bende sıkıntı yapıyor ve depresif bir hale girmeme neden oluyor. sıkıntımı atayım biraz değişiklik olur felan diye dışarı çıktığımda veya arkadaşlarla buluşacağımda, sürekli aklıma evdeki işlerim ve yapmam gerekenler geliyor, o anlardan da zevk alamıyorum. bu durumdan kurtulmak istiyorum. benzeri bir şey yaşayan veya fikir verebilecek olan varsa tenk yu öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 aynısı bende de var. hep de keyfi şeyler oyun dizi kitap fln. şuanki taktiğim bi tanesinde yol katetmek. böylece o kafadan çıkacak rahatlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 aynisi bana işte oluyor. Bir sürü iş olduğunda hangisini yapacağıma karar veremeyip o günü verimsiz geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Keşke günler 26 saat olsaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Evlenip, çoluk çocuğa karışınca geçiyormuş yani öyle diyorlar ben bilmiyom baağa her gün Cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 oyun ve dizileri öncelikle at kenara. Onlar vakit ayrılması gereken şeyler değil, vakit kalırsa yapılacak şeyler. Çöpe atma, sadece sepetten çıkar rafa kaldır. Filmlerde seçici ol, 5'te birini tut listende, kalanları oyun ve dizilerin yanına gönder. Sepet hafifledikten sonra işleri planla, kalan zamanı da sepete göre böl. Arkadaşlara öncelik ver, o zaten herkese denk getirecek şekilde daha zor ayarlanan durum, işler yoluna girince zaman kalitesi de artar. Filmini akşam izlersin, kitap zaten yolda orada burada okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mevsimsel bu aralar öyle oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 boncum bence sana biz bi derdini iskeyim butonu alalım gerçi ben de aynı dertten muzdarip oluyorum bazen bana da alalım film dizi oyun falan, bunlar kafanı rahatlatmak için yapıcağın şeyler abi, niye stres kaynağı oluyor ki senin için tldr: https://i.gyazo.com/600dcc7ab93145cf233acfcb2a0dfc70.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 her şeye kolay ulaştığımız için öyle oluyor da sinir stres yapacak kadar da olmaması lazım sdfs. steam library'e 500 oyun atarken hepsini tüketeceğini düşünmüyordun herhalde. onun dışında dizi film dediğin şey zaten senin önüne filtrelenerek geliyor. piyasadaki her şeyi tüketmiyorsun. zevkine göre eliyorsun. onlar arasından da oturup izleyemiyorsan sıkıntı sende. istedikten sonra sıçarken de bi bölüm bitirirsin. dizi film tüketmekten kolay ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 kendini çok önemsediğinden fakat öyle olmadığından ötürü anksiyete yaşıyosun. biraz kendimden biliyorum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 roadmap ve disiplin ha bunların trigger etmesi için götünün sıkışması lazım aka zor durumda olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bone said: yapmam gereken çok şey var. önümde tonla oyun, dizi, film, kitap, çalışmam gereken konu birikmiş durumda. bunların hepsine giriştiğimde, zaman hiçbirine yetmiyor ve hiçbirinde düzgün bir aşama kaydedemiyorum. tek bir tanesine odaklanayım, onda düzgünce ilerleyim diyorum. bu sefer de diğerlerini yapmadığım için eksiklik hissediyorum. vazgeçmen gerekiyor bazılarından sakin kafayla düşüneceksin hangisine öncelik vermen gerektiğini ipucu: oyun demişsin: oyun incelemesi yapmıyorsan bunu eleyebilirsin eksiklik hissetmen normal bir şey çünkü hepsini yapmak istiyorsun fakat hayat böyle değil inişler çıkışlar ve zaman kısıtı var eldekilere şükredip, seni yormadan yapabileceklerine odaklanacaksın iki türlü de, bende sıkıntı yapıyor ve depresif bir hale girmeme neden oluyor. sıkıntımı atayım biraz değişiklik olur felan diye dışarı çıktığımda veya arkadaşlarla buluşacağımda, sürekli aklıma evdeki işlerim ve yapmam gerekenler geliyor, o anlardan da zevk alamıyorum. bu durumdan kurtulmak istiyorum. benzeri bir şey yaşayan veya fikir verebilecek olan varsa tenk yu öptüm. dışarı çıkman ve arkaşlarınla buluşman yaptığın en doğru şey fakat sen onlarla muhabbet etmek için değil sıkıntılarını ertelemek için buluşuyorsun ailenle ve arkadaşlarınla yapman gereken işleri şikayet etmeden konuşman gerek rahatlaman için ve onlara ayırdığın vakti israf olarak görmeyeceksin son olarak herkese yazdığım tavsiye yatmadan önce Kuran okuyun random bir sure seçin mealine bakın zamanla sizin hayatınızı düzenleyecek veya Mehmet Okuyan'dan tefsir dinleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bu arada ben paticik ve ekşisözlük sayesinde psikolog kesildim başınıza beni sizler beslediniz dsdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 sen kimsin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Benim yan char, arada kasiyorum onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar