goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 aman tanrım git gide fistana dönüşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 *iğrençleşiyorsun geçen hafta ilaçsız kalktım ayağa. saçma sapan bi çay yaptım. -sinirotu -çubuk tarçın -1 limon -nane -karabiber -yarım elma -taze zencefil dilimleyin, kaynatın. sinirotu çok güzel terletiyor. ateşi düşürüyor. benim evim ısınmıyor o yüzden terleyemiyordum, bu çaydan içince çılgınlar gibi ter attım. günde 3-4 kere içiniz. iyileştikten sonra tekrar hastalandım o da benim angutluğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 kocakarı ilaçları hehe bi tepsi börek yiyip üstüne karaciğeri düzenliyor diye kekik suyu içen teyze gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 he bardağa koyduktan sonra DÜZGÜN bir bal karıştırın çaya. =) koçakarı moçakarı işe yaradı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bol sarımsaklı kenar pizza yesen geçer. bende işe yarıyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 diyetteyim cnm öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 goldbären said: bol sarımsaklı kenar pizza yesen geçer. bende işe yarıyor (tu) sadece kanerını mı yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 goldbörın'ın crit'inden sonra başlık neden kapatılmadı ki. griptim, crit'i görünce iyileştim. teşekkürler goldbörın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bu arada sağlam mdeli birisi olmamama rağmen o bal+karabiber+zencefil kombinasyonuna bayıldığım için günde 6-7 bardak içmeye başladımi. sonra mide pert oldu, bi gece oturarak uyumak zorunda kaldım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Üni Dahiliye Enfeksiyon Prof u şöyle demişti. Tüm viral hastalıklarda mutlak istirahat şarttır. Viral hastalığı olan kişi yatmalıdır. Belden yukarısı 15-20 dereceyi aşmayacak şekilde yastık kullanmalı. İstirahat gripte en az 3-5 gün olmalı, Viral hastalık atlatan insana rapor yazmayan doktor etik olarak kendini sorgulamalıdır. Sıvı beslenme içiyorum yaaa ile olmaz . Hesaplı olarak yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 calimero said: goldbörın'ın crit'inden sonra başlık neden kapatılmadı ki. griptim, crit'i görünce iyileştim. teşekkürler goldbörın. bunun arkasında da devlet var.... karanlık güşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Geçen boğazlarım şişmeye yakın annem taze zencefil verdi, ye şunu dedi. Aman tanrım o nasıl bir tat, acılık, boğazı yakması falan ölüyordum. Yedikten sonra bir tane daha versene dedim, öyle de garip birşey. Sabah zımba gibi uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 abi resmen geçmek bilmiyor, 3 haftadır öksürüp balgam atıyorum. annemi ilk defa bu kadar ağır hasta gördüm öksürmekten ciğerleri çıkacak kaç gündür kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Boğazlarım :( Geçmiş olsun grip olmuş,olan ve olacaklara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ff o kadar tarif vermiş, sinir otu bilmemne demiş goldbären said: bol sarımsaklı kenar pizza yesen geçer. bende işe yarıyor (tu) ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 http://i.hizliresim.com/9gZ1Xr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Geçmiyor cidden çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 bu gribe vs yakalanmama mevzusunun tek olayı bağışıklık sisteminin kuvvetli olması mı? genetik mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Her sene mutlaka 1 ay hasta olan ben bu kış bir dakika bile hastalık geçirmedim. Sigarayı bıraktım esigara çok az içiyorum. 2 pil 1 hafta gidiyor öyle söyleyeyim. Hem nefesim açıldı hem de daha sağlıklı olduğumu hissediyorum. İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ben de atlatamadım bir türlü. Herşey geçti sabahları boğazımda bir acı ve ses kalınlığıyla uyanıyorum, sıcak birşeylerden sonra geçiyor ama gece gene başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Litminov said: İçliksiz dışarı çıkmıyorum. Elveda grip sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 http://www.lokmanhekimsitesi.com/shop/6341.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 http://www.balparmak.com.tr/images/images/Balparmak_Apitera_Zen_7_gr_.jpg bundan full karton aldım sabah akşam kullanıyorum. Sanırım bir işe yarıyor gibi daha grip olmadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 niye meyan kökü yok ki onun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 sen sanki overkill yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar