xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Samsung s7 edge - 1750 Samsung s8 - 2800 (dual sim) Samsung s8+ - 3100 (dual sim) LG G6 - 2600 iPhone 7 128gb - 2600 şu fiyatlar enteresanmış ama, s7edge ile s8 arası fiyat farkı tr'de bile o kadar değil galiba. dual'den dolayı mı o kadar yüksek s8
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 l3l beklentin derken ilk önceliğin neydi anlamında sormuştum. Misal kamera ise xz yi direk ele falan gibi bişiler diyecektim sonra vazgeçtim DEĞMEZSİN!!1
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 şimdi kamera için hiçbiri birbirini dövmüyor onu bi düzeltelim, bunun dışında, videoda ois olarak apple önde; pixel ise çoğu review'da s7edge in bi tık önünde, hatta htc 10 da s7 edge den daha iyi olarak görülüyor.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ad3m said: l3l beklentin derken ilk önceliğin neydi anlamında sormuştum. Misal kamera ise xz yi direk ele falan gibi bişiler diyecektim sonra vazgeçtim DEĞMEZSİN!!1 fdsfsd ters anladım o zaman ben, pardon kamera-arayüz-fiyat diyebiliriz
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 xaty said: şu fiyatlar enteresanmış ama, s7edge ile s8 arası fiyat farkı tr'de bile o kadar değil galiba. dual'den dolayı mı o kadar yüksek s8 bunlar netten baktığım fiyatlar, illa ki daha aşağısına vardır ama s8 orda da uçuk fiyata çıkmış belli.
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yazılımsal olarak alman gereken telefon sırasıyla; iphone>google>htc>lg>samsung ama görsellik açısından samsung>lg>htc>pixel>iphone samsung bi kere samsung yazısını kaldırmış abi, s7 ile hiçbi fark yok diyonuz da, görsel olarak bambaşka bi boyuta geçmiş telefon. ne kadar android safında pixel desemde, eğer samsung'a bi haterlık yoksa direk samsung s8 al. ben almazdım o ayrı, imajını düzeltmek için ama iyi bi hamle yaptı. Telefona abuk subuk programlar da yüklü gelmiyormuş artık hem.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 S8 alcak varsa singapur en ucuz sanırım şuan, 2400tl + kayit masrafı
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Hamdolsun yüce devletimiz bu konuya daha da eğilecek gibi. IMEI kayıt harcının 600 TL'ye çıkması görüşülmeye başlanmış. http://www.hurriyet.com.tr/cep-te-harc-zammi-kapida-29710888
calimero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ahhah süper ülkeyiz ya. telefon üretme kaydından 150 euro para al araba üretme kaç kat vergi al ne ala memleket yeminle.
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Yıllardır ağlayıp duruyorlar yerli otomobil yapın diye. Ötv yi ve diğer vergileri yerli otomobil yapandan kaldıracağım dese iddia ediyorum 5 farklı yerli otomobil çıkar ortaya. Şahsen ben girerim valla bu işe. En azından elektrikliyi özendirmek için yerli elektrikli üretimden kaldırabilirler. Bu kadar kör mü bunlar? Salak olsa bu piyasada rekabet edecek bir otomobil çıkarır ortaya diğer markalar maliyetx2'ye satmaya çalışırken. Telefona da yap aynısını madem üretimi destekliyoruz diyorsun. Vestel gibi montaja dayalı olmasın ama.
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 üretim yapmanın maliyeti var arge var şu bu var distribütörlük yapmak, yurtdışından getirip montajlamak daha ucuz. seçim zamanı iki tane korvete yerli araba de yeter :d
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Oltaya gelmişim sanırım, ekşisözlükte bugün açıldıydı başlığı oradan buraya aktardıydım, haber tarihini görmemişim.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 İlk defa imei kayıt meselesi çkkınca 75 tl idi sanırım, sonra 100 oldu şimdi 150 civarı galiba. Ufak ufak 600 e gelecez zaten. Bu paralar ve kanunlar yüzünden, telefona imei kopyalama baya baya sektör oldu.
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 5 TL idi ilk başta. Turkcell bayisine falan gidip yapıyordun iki dk da. Yurtdışından aldığım ilk telefonu öyle yapmıştım.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 imei kayıt 500₺ olmuş http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/11/20181109-18.pdf
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Android alanlar için tek etkisi IMEI kopyalamayı arttırmak olur, mevcutta kayıt ettirecek olanları da kaybederler. Olan Apple kullanıcısına oldu. Muhtemelen Apple Türkiye en büyük destekçisi olmuştur şu kararın.
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 bunu geri çekerler. öyle bir dünya yok. ithalat eden firmalara da giriyorsa bu eğer pararel ithalat xiaomi ler falan uçar hepten
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 stormeagle said: bunu geri çekerler. öyle bir dünya yok. ithalat eden firmalara da giriyorsa bu eğer pararel ithalat xiaomi ler falan uçar hepten İthal eden firma zaten vergisini ödüyor.
Öne çıkan mesajlar