Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben hep tekli nescafe alıyorum kırmızısnı. bi kaç kere yoktu aldım sarısı yani goldu çok garip tadı. bi kırmızısını dene bence onun çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 kahve içerken japanese konuşmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Liebe said: bu kafeingo'da hangi çekme türü kağıt filtre için ya bissürü şey yazıyor?Filtre-Aeropress yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 teşekkürrr bir dahakine burdan mix alayım bakalım tam aradığım bir tad var bulamıyorum, sumatra aldım starbuckstan dün ama istediğim tad bu değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Lan bir tek ben miyim normal kahveciden taze kavrulmuş çekirdek alıp öğüten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Normal kahveci dediğin ne ki? Biz de internette taze kavrulmuş çekirdek alıp öğütüyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Sen daha samimisin karşim boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Nescafeciler var hala lütfen infaz edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Nescafe 3u1 aradan starbucks viaya terfi ettim. Sahinden inip audiye biner gibi hissettirdi. Bu urun turkiyede neden populer degilki? Sans eseri kesfettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 das.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben kendim kavurmak istiyorum ya ispirto ocağı alıp şu silindirik kavurucularda kavuracaksın usul usul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bence hipsterlara satabilirsin o fikri. tam gereksiz hipster işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ahah bayağı hipstlerlık evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 olur esasinda prekavrulmus kahvelerin altina kimyasal isiticili konserve gibi birsey..ust kapaginda da cevirmeli timer olur 3 dakika daha isitir sen kapagi actiginda mis gibi sicak taze kavrulmus kahvce aromasi koklarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben başında durur çeviririm :) her zaman yapılcak bişi değil zaten, arada keyif için yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Holy said: Normal kahveci dediğin ne ki? Biz de internette taze kavrulmuş çekirdek alıp öğütüyoruz işte. Sokaktaki kahveci ya işe anam babam usulü. Bunların "Türk kahvesi" diye sattığı kahve çekirdeği ne oluyor şimdi? Afrika mı Latin Amerika mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Sokaktaki türk kahvecisi genelde dünyanın en dandik çekirdeklerini kullanıyor. Brezilyanın bi yerinde yetişiyordu ve Türk kahvesi üreticilerinin büyük bir çoğunluğu aynı yerden alıyor diye bir yazı okumuştum. Normal kahveler için tadı baya kötü olduğu için türk kahvesine iteleniyormuş hatta. Türk kahvesi baya yakılarak piştiği için çekirdeğin kalitesinin önemi kalmıyor o pişirme metoduyla. Sadece ne kadar kavrulduğu ile alakalı olarak değişiyor tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 türk kahvesi rezalet bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi kendini aşmış http://www.turkkahvesidernegi.org/images/pdf/Standartlarimiz.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Genelde tutulan internet sitesi nedir çekirdek için, ben de deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Slint said: Quel-Thul said: kafeingo yahudi kampanyası sona ermiş nerden alıyoruz şimdi 11 sayfa okutmayın alternatifler neler filtre gayfe için http://www.boxxcoffee.com http://www.coffeenutz.net http://www.sanalbaharat.com Hepsi taze kavurup yollayan yerler. Sanalbaharat fiyat olarak diğerlerine göre baya uygun ama en az 1 kiloluk satıyorlar.Bunlar yazılmış. Ben http://www.kafeingo.co dan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 http://www.kahveler.net/online-satis-siteleri/ Üşenmezseniz burda online satış yapan hemen hemen her yerle ilgili yorum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Eyvalleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Moka pot kullanan var mı ? Aliminyum olanı , çelik olanı , tasarım farklı olan bir sürü bialettinin moka potu var. Farkı bilen var mı aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi markasi bialetti olsun, aluminyum olsun. bu orjinal olanı. mesela tchiboda da var, mavi renkli, sarı renkli, gene bialetti ama çelik değil ve çok ufak. birkaç yutup videosunda aluminyum olanı kullanın diyorlar. ben öyle guru olmadığım için çelikle - aluminyum olanın arasında ne fark vardır bilmiyorum. aluminyumun temizliği sıkıntılı ama, makineye atayım temizlensin olmuyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar