Şu duyurudan sonra ben bu adamların Daiblo 4 yapımına başladıklarına eminim artık. Şu son 1 yıl içerisinde Diablo 3 ekibine bir sürü yeni çalışan işe aldılar. Bu insanlar 2 kıytırık map ve bi necro classı için Blizzard'da çalışmaya başlamış olamaz. Bu adamlar vanilla Diablo 3 rezaletinden sonra bile RoS ile milyonlar satmayı başardılar. Blizzard böyle bi pazarı çöpe atacak kadar gerizekalı değil.
Yeni bir expansion çıkarmamalarının tek nedeni yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olmaları olabilir sadece. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Blizzcon'dan önce emin değildim Diablo 4 gelir mi gelmez mi ama böyle önemli bir zamanda, üzerinde çalıştıkları yeni bir oyun yokken yeni bir expansion duyurmamaları sadece buna işaret ediyor bence.
Yeni bir expansion çıkarmamalarının tek nedeni yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olmaları olabilir sadece. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Blizzcon'dan önce emin değildim Diablo 4 gelir mi gelmez mi ama böyle önemli bir zamanda, üzerinde çalıştıkları yeni bir oyun yokken yeni bir expansion duyurmamaları sadece buna işaret ediyor bence.
Öne çıkan mesajlar