Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Fena değil, 100 TL'ye B2P oynanır bu. 3-5 kişilik grupla iyi de gider hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 100 tl cidden aşırı iyi fiyat. 31 ağustosa kadar da iyi bi polishlerlerse, bi de mount gelirse tadından yenmez. şu ana kadarki progressim eğlendirdi beni. wipelanacağı için çok hevesli yapmıyorum ama release'de sağlam akılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) Release sonrasında 1, bilemedin 2 aya dağılacak Paticik guildini kurup eğlenebiliriz. @Sam mesela görebiliyorum şimdiden, heavy armor s&b tank olur. @dreagloth ilk 1-2 gün queue nedeniyle giremez, sonra level farkı açılır. Geride kaldığı için sıkılıp bırakır. @DavidMills WoW'a ara verdiği için, MMO aşerir başlar. Ya çok sever, ya 2 güne bırakır. @screwy ve @xunn başlayıp, yeterince competitive olmadığımız için Sam ile kavga edip ilk hafta sonrasında PvP-oriented bir guilde geçebilirler. @Laurelin ilgisini çekebilir. Tank ya da healer gibi önemli bir rolü üstlenir, sonuna kadar savaşır. Potansiyel RP olabilir. vs.vs. Temmuz 27, 2021 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) binek olmicak. Bu arada takım oyunu yapmazsanız babafingo sizi bekler oyunun affı yok pvpde. HA bu demek değil takım olmak zorundasınız, değil solo da oynanır. Sadece takımca oynarken birbirinizle koordine şekilde oynamalısınız.Mesela uzaktan gördüğünüz adama saldırmak yerine dibine kadar koşup meleelerin swing rangeine girdiğinde uzaktan vuranların vurmaya başlamasını beklemek gerekiyor. Eğer uzaktan vurup takımındaki meleelerin dibine girmesni beklemezsen a sizin meleeler avel gibi peşinde koşturmasını izlersin adamın. Meleedeki aimassisti düzeltmeleri lazım bence. Adam greataxe spamleyerek yetişiyor bana Oyunda hiçbir range silahta aim assist yok Saçının telinin arasından bile Geçip gidiyor projectilelar ama Paşam meleelere 3 metre 4 metre Basic attack targetlock gapclose var. Bana adil gelmiyor açıkcası. Heçıt nörf geliyi xd Dün adamın birini 5 dakka falan teabagledik of mukemmel ya asdfas Combat tam ultima online yani tam olmasa da %99.9 yani Reskille bağlayabiliyorsun lamerlik yapıp adamın camp pointinde bekleyip mnasdfömqa Temmuz 27, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 1 saat önce, Gangren dedi ki: Release sonrasında 1, bilemedin 2 aya dağılacak Paticik guildini kurup eğlenebiliriz. @Sam mesela görebiliyorum şimdiden, heavy armor s&b tank olur. @dreagloth ilk 1-2 gün queue nedeniyle giremez, sonra level farkı açılır. Geride kaldığı için sıkılıp bırakır. @DavidMills WoW'a ara verdiği için, MMO aşerir başlar. Ya çok sever, ya 2 güne bırakır. @screwy ve @xunn başlayıp, yeterince competitive olmadığımız için Sam ile kavga edip ilk hafta sonrasında PvP-oriented bir guilde geçebilirler. @Laurelin ilgisini çekebilir. Tank ya da healer gibi önemli bir rolü üstlenir, sonuna kadar savaşır. Potansiyel RP olabilir. vs.vs. yarisini ikna et su listenin auto join atarim asfdsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 benim ilgimi çekti oyun. kardeşimle birlikte ilk günden giricez gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Son günlerde ayyuka çıkan release ertelenecek dedikodularına ne diyorsunuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 insanları forumda bu kadar konuşturan şey neymiş diye bir göz gezdirmedim değil (konsept pek cezbetmedi gerçi) geçen gün ve o listede benimle ilgili kısımlarda doğruluk payı var (lol) ama mmo dipsiz kuyusuna atlayasım yok ya gerge'nin dediği gibi. sunk cost ve sosyal bağlar kitliyor çok. neyse, gene de takip ederim kimler oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Sam amcam sanki ömrünü ver dediler . Bir süre seni meşgul edip eğlendirebiliyorsa gideri var demek. Hele 100 kaat olunca. Bana wow-genshin çakıyor bu aralar, bunu alsam ne kadar bakabilirim hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 abi forumlara falan bakıyorum da insanların mount'a karşı olmasına anlam veremiyorum lan. "dünya çok küçük, mounta gerek yok" diyor adam. ya sanane birader biz de mounta binelim %300 hızla gidelim demiyoruz da yani etrafta başı kesik tavuk gibi koşan insanlar olacağına efendi gibi bineğiyle gitsin adam. adamın asıl şikayet etmesi gereken şey dünyanın küçük olmasıyken, mount isteyenlere çemkiriyor falan. MOUNTS WILL RUIN THE GAME diyenler var ay neresini ruinleyecek zerre anlamadım. PvP'yi mi bozacak, koyarsın restrictionu, her pvp fight triggerında 2 dk cooldowna girer mount, çekersin ayarını ya zor işler değil bunlar. harbi gına geldi fanboylardan ya. world will feel smaller diyor adam. e tamam sprinti de kaldır, herkes walk yapsın world feel much bigger emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 mount gereksiz bu arada oyunda cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 phoenix_daoc sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 tabiki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 2 saat önce, Darksun dedi ki: Sam amcam sanki ömrünü ver dediler . Bir süre seni meşgul edip eğlendirebiliyorsa gideri var demek. Hele 100 kaat olunca. Bana wow-genshin çakıyor bu aralar, bunu alsam ne kadar bakabilirim hiç bir fikrim yok. ya öyle oluyor işte. halihazırda granblue fantasy var zaten ömrümü yiyen lol. o yüzden de artık böyle oynayıp biten veya gömülmeyi gerektirmeyen oyunlara yöneliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 öyle bi oluşum olursa ben de gelirim yoksa iade ederim mmo ile uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) https://ibb.co/cbkWxwm linki burda lan bi resim eklicem böff aklıma geldi. Temmuz 27, 2021 HocaEfendi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 5 saat önce, Xenocide dedi ki: abi forumlara falan bakıyorum da insanların mount'a karşı olmasına anlam veremiyorum lan. "dünya çok küçük, mounta gerek yok" diyor adam. ya sanane birader biz de mounta binelim %300 hızla gidelim demiyoruz da yani etrafta başı kesik tavuk gibi koşan insanlar olacağına efendi gibi bineğiyle gitsin adam. adamın asıl şikayet etmesi gereken şey dünyanın küçük olmasıyken, mount isteyenlere çemkiriyor falan. MOUNTS WILL RUIN THE GAME diyenler var ay neresini ruinleyecek zerre anlamadım. PvP'yi mi bozacak, koyarsın restrictionu, her pvp fight triggerında 2 dk cooldowna girer mount, çekersin ayarını ya zor işler değil bunlar. harbi gına geldi fanboylardan ya. world will feel smaller diyor adam. e tamam sprinti de kaldır, herkes walk yapsın world feel much bigger emenike. mount olmamasına saygı duyuyorum ben ya. dev'ler neden istemiyor detayını bilmiyorum ama benim tahminim MMO sosyalleşmesini sağlamak. çoğu kişiden duyuyorum "new world MMO hissi veriyor" diye. son zamanlarda -özellikle kore oyunlarında- virüs gibi yayılmış bir olay var. auto walk, fast travel. gideceğin yere tıklıyosun sonra alt+tab'a al devam et. quest yap otobot gibi oynamaya devam et. 1 kere bile başkasına yazı yazmadan oynuyoruz. bir diğer yandan oyun içi mekaniği koruyacak şekilde mount ekleyemezler mi? ekleyebilirler, ama uğraşmak istemiyorlardır tahminimce veya bütçe ayırmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Özendim gereksiz yere. Sosyal yanı nasıl oyunun? Bir de kapanacak mı yoksa çıkana kadar tam gaz mı? Günde 30-60 dakika açsam ilerlenir mi? Günlük Magic teh Gathering rutinim var zaten, onunla yarışması zor ama azar azar oynanabilirse alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) 19 dakika önce, GERGE dedi ki: Özendim gereksiz yere. Sosyal yanı nasıl oyunun? Bir de kapanacak mı yoksa çıkana kadar tam gaz mı? Günde 30-60 dakika açsam ilerlenir mi? Günlük Magic teh Gathering rutinim var zaten, onunla yarışması zor ama azar azar oynanabilirse alabilirim. reis oyun yeni ultima online öyle diyim sana. Bu hava bi mortal online2 bir de bu oyunda var. Başka hiçbir mmo uoya yaklaşamadı. Craft çok önemli gather önemli her şey çok önemli oyunda. + voice chat ile LORDUM CİPİ PİLİS rpsi yapabilirsin. Bugun xkralTR gördüm geri gel xkralTR karambole vurdurttum xkraltr me Raid böyle yönetilir btw Temmuz 27, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 binek olmayan oyuna ayni uo d3m3k SENSINNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Siz alın, ben bir 6 ay bekler, hala oynayan kalır ise, sonra alırım. Yoksa Paticikte bir gazla Hype yapıp, 3-5 ay sonra bırakılan tonla oyun konusu var. Boşa para vermekten baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) 16 dakika önce, Laorx dedi ki: binek olmayan oyuna ayni uo d3m3k SENSINNNN Evet benim. Yıllarca custom feature sphereserverda oynayan kişiler konuşmasın pls. *bandajlari yirtilir* @Quo-Vadis şuan betayı oynayan 200k user var. Bu oyunun patlama ihtimali yok. Bence oyuna gir dene beğenmezsen iade edersin başka bir şey oynarsın. İllaki hoşuna gitmeyen bir şeyler olcak. 6 ay sonra herkes Xkraltr olduğunda oynamanın numarası yok gibi ya. Parayı hak etmesinin sebebi ilk ayların cok canlı geçmesi. Sonrası rutine bağlar hiçbir mmo ilk zamanki heyecanı veremez. xD Temmuz 27, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 11 dakika önce, phoenix_daoc dedi ki: Bu oyunun patlama ihtimali yok. wowun bile patladığı bu günlerde gerek yok böyle büyük sözlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar