escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 benjani said: geceleri kotaların hesaplanmaması olayına inanmıyorum ben, her türlü geçirirler kotaya. Ben de böyle düşünüyorum. Türkiye'de internet kullanıcıları vur deyince öldürdüğü için geceleri internet öyle bir hale gelir ki o hat trafiği yüzünden internet hızı zaten düşer. Şirket de bunun önüne geçmek isteyecwk herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 hız düşümüne güncelleme geldiğinde mevcut tarifeler de değişecek diye düşündüm ben. öbür türlü saçma olmaz mı daha önce taahhüt yapanlara daha düşük hız vermeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 mevcut tarifeler değişecek ama akk değil de normal kotalı paket satarlarsa b konudan bağımsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 BTK yayinladiktan sonra kota falan geciremezler. Her turlu hakkinizi alirsiniz. Yani rahat rahat 02-06 arasi download'unuzu yapiniz. Bilginiz olsun diye yazayim dedim. Gunumuz Turkiye'sinde boyle guzel haberlerin gercek olduguna inanmakta zorlanmanizi anlayisla karsiliyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 CthuLhu said: bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın. bu ne demek yaw. zaten burada kimse "kota" derken, teknik olarak AKN ile kota arasındaki farktan bahsetmiyor ki, direk akn'den bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Oha kotali internet kalmis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Sabitte 4gb diye bi tarife de yok bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 sabonis said: CthuLhu said: bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın. bu ne demek yaw. zaten burada kimse "kota" derken, teknik olarak AKN ile kota arasındaki farktan bahsetmiyor ki, direk akn'den bahsediyor. ben bu mesajı öyle anladım, yanlış anlamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Ttnet'in hala 6gb kotalı pakedi var mesela. sabonis said: CthuLhu said: bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın. bu ne demek yaw. zaten burada kimse "kota" derken, teknik olarak AKN ile kota arasındaki farktan bahsetmiyor ki, direk akn'den bahsediyor. ben bu mesajı normal kotadan bahsediyor olarak algıladım, yanlış anlamış olabilirim. Nekro said: 2 gün once superonline dan eleman geldi eve ucuza kampanya yapmislar 50 mbit kotalı internet satmaya calisti. Bu degisiklikten once yakaladigimizi 24 ay silkelim diye ugrasiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 doğru anlamışın bence ve evet hala kotalı internetler var onu etkilemez tabiki de akk'nın gece kalkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Adli kullanimda kota mi varmis dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 abi kotalı dedigim 100 gb(örnek) akk sınırı işte. Yoksa adsl donemi gibi şu kotayı aştin her ekstra 1 gb için şu kadar para diye birsey kalmamıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ttnet sitesine göre o kotalı tarife halen var akk'den ayrı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bana gelip deseler 50mbit 50gb tarifeye indirip yaptık direk geçerim. mayıstan sonra en kötü 16mbit kullanıyor olucaz. 24mbit 50gb ile 50mbit 50gb arasında 10 lira bi fark var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 gece 2-8 arası free yapsınlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bizim alt yapı kaldırmayacak bunu kesin ya :p berbat loss lar pingler hazır olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Çalışan eden adama çok koymaz. Torrentini steami ayarlarsın o saatler arası çalışır sen yine akşamları rahat edersin. Dizini filmini oyununu çok rahat indirirsin full hızla 6 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 abi bu herifler yıllarca bekledi de bugün bi anda apartmana fiber getirip kapıya dadanıp taahhüt pazarlığı yapmaya başladılar. bir bit yeniği mi var acaba. 24 ay taahhütlü güzel kampanyalar veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 hangisi SOL mu ttnet mi? SOL bu ara baya faal ama kötü bağlantılar. ttnet te bişi yok standart ama hizmet kalitesi olarak yerlerde. bağlantının iyi yada kötü olması şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 SOL 50mbit 125gb AKK, cep telefonu Turbo Ekstra 2 GB 1000DK her yöne 1000SMS turkcell tv+ çok boktan kanalları olan (1-2 4K HD kanal var hadi) ileri geri sarmalı hepsinin içinde olduğu paket fiyatı 99TL. 24 ay taahhütlü. bi de 50gb cloud ve bip falan saçma detaylar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 -Crawler- said: Güncelleme gelmiş. Tam tarih verilmiş. 31.12.2018 de akn tamamen kaldırılıyor. Bu süre boyunca 2017 mayıs ayında geçerli olmak kaydıyla akn sonrası hızlara güncelleme gelmiş. 02:00 - 08:00 arasında aknsiz bölge olarak ayarlamışlar. http://i.hizliresim.com/l3q1Lr.jpg Tam detay burda. https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurul-Karari/Adil-Kullanim-Noktasi-AKN Upload ile ilgili herhangibir değişiklik yok. şuna güvenmek istiyorum ama kesin bi ibnelik yapar bunlar mayısta hız güncellemesi geldikten sonra tarife/fiyatlarla oynarlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 şu güncelleme gelse de 8mbit akksizden 16mbit akkliye geçecem. 5mbit yeter bana, 2 yıldır her ay 3 haneli para vermekten bıktım dandik ttnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 32 mbs dl ile 4k izlenir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Silphatos said: şu güncelleme gelse de 8mbit akksizden 16mbit akkliye geçecem. 5mbit yeter bana, 2 yıldır her ay 3 haneli para vermekten bıktım dandik ttnete aynen..ama onlara da bir ayar gecerler gibime geliyor..ucuzlar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar