Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

geceleri kotaların hesaplanmaması olayına inanmıyorum ben, her türlü geçirirler kotaya.

Ben de böyle düşünüyorum.
Türkiye'de internet kullanıcıları vur deyince öldürdüğü için geceleri internet öyle bir hale gelir ki o hat trafiği yüzünden internet hızı zaten düşer.

Şirket de bunun önüne geçmek isteyecwk herhalde...
Mesaj tarihi:
BTK yayinladiktan sonra kota falan geciremezler. Her turlu hakkinizi alirsiniz. Yani rahat rahat 02-06 arasi download'unuzu yapiniz.
Bilginiz olsun diye yazayim dedim. Gunumuz Turkiye'sinde boyle guzel haberlerin gercek olduguna inanmakta zorlanmanizi anlayisla karsiliyorum tabi ki.
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

bildiğim kadarıyla geceleri "aknsız bölge", kotasız bölge değil. sen gidip 4gb kotalı internet alırsan senin hala internetin 4gb kotalı oluyor. üstüne para veriyor olacaksın.

bu ne demek yaw. zaten burada kimse "kota" derken, teknik olarak AKN ile kota arasındaki farktan bahsetmiyor ki, direk akn'den bahsediyor.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

CthuLhu said:

bu ne demek yaw. zaten burada kimse "kota" derken, teknik olarak AKN ile kota arasındaki farktan bahsetmiyor ki, direk akn'den bahsediyor.

ben bu mesajı öyle anladım, yanlış anlamış olabilirim.
Mesaj tarihi:
Ttnet'in hala 6gb kotalı pakedi var mesela.

sabonis said:

CthuLhu said:

ben bu mesajı normal kotadan bahsediyor olarak algıladım, yanlış anlamış olabilirim.

Nekro said:

2 gün once superonline dan eleman geldi eve ucuza kampanya yapmislar 50 mbit kotalı internet satmaya calisti. Bu degisiklikten once yakaladigimizi 24 ay silkelim diye ugrasiyorlar sanırım.
Mesaj tarihi:
abi kotalı dedigim 100 gb(örnek) akk sınırı işte. Yoksa adsl donemi gibi şu kotayı aştin her ekstra 1 gb için şu kadar para diye birsey kalmamıştır heralde.
Mesaj tarihi:
bana gelip deseler 50mbit 50gb tarifeye indirip yaptık direk geçerim. mayıstan sonra en kötü 16mbit kullanıyor olucaz.

24mbit 50gb ile 50mbit 50gb arasında 10 lira bi fark var zaten.
Mesaj tarihi:
Çalışan eden adama çok koymaz. Torrentini steami ayarlarsın o saatler arası çalışır sen yine akşamları rahat edersin. Dizini filmini oyununu çok rahat indirirsin full hızla 6 saatte
Mesaj tarihi:
abi bu herifler yıllarca bekledi de bugün bi anda apartmana fiber getirip kapıya dadanıp taahhüt pazarlığı yapmaya başladılar. bir bit yeniği mi var acaba. 24 ay taahhütlü güzel kampanyalar veriyolar
Mesaj tarihi:
SOL 50mbit 125gb AKK,
cep telefonu ​​​Turbo Ekstra 2 GB 1000DK her yöne 1000SMS ​ ​ ​
turkcell tv+ çok boktan kanalları olan (1-2 4K HD kanal var hadi) ileri geri sarmalı
hepsinin içinde olduğu paket fiyatı 99TL. 24 ay taahhütlü.
bi de 50gb cloud ve bip falan saçma detaylar veriyor
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Güncelleme gelmiş.

Tam tarih verilmiş. 31.12.2018 de akn tamamen kaldırılıyor.

Bu süre boyunca 2017 mayıs ayında geçerli olmak kaydıyla akn sonrası hızlara güncelleme gelmiş.
02:00 - 08:00 arasında aknsiz bölge olarak ayarlamışlar.

http://i.hizliresim.com/l3q1Lr.jpg

Tam detay burda.
https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurul-Karari/Adil-Kullanim-Noktasi-AKN

Upload ile ilgili herhangibir değişiklik yok.

şuna güvenmek istiyorum ama kesin bi ibnelik yapar bunlar

mayısta hız güncellemesi geldikten sonra tarife/fiyatlarla oynarlar mı acaba
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

şu güncelleme gelse de 8mbit akksizden 16mbit akkliye geçecem. 5mbit yeter bana, 2 yıldır her ay 3 haneli para vermekten bıktım dandik ttnete

aynen..ama onlara da bir ayar gecerler gibime geliyor..ucuzlar vs..
  • Yeni Oluştur...