GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 hiç akk kalksın işine girilmeseydi keşke, şu gece 2 sabah 8 iyiydi, 35mbps kota aşınca 16 düşüyodu benim, idare ediyodum birşey stream ederken, indireceğim zamanda gece açıyodum çatır çatır iniyodu, yada normal saatlerde ufaktan iniyodu, şimdi noldu mk 250 liramı ödicem aynı şeye fdsfsd siktiriniz gidiniz efenim.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 nasilsa ceza veren yok..verseler de danisikli dovus cezasi.. su anda netspeed de 50 liraya kullandigim hatti telekom da 227 lira ama size kampanyali 2 sene cikmazsaniz 180 ama cayarsaniz blabla diyenleri gordum..hattin ederi o..50 lira..ha bu hat icin 100 lira da veririm seve seve cunku alternatifim yok..
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 8 ve 16mbit üzeri internet lüks tüketime kaçıyor bunu kabul ettirdiler bize. 8 ve 16 ile webde gezinebilir bilgi alabilirsin işte. gerisi için ise; bir insan neden 24 ve üzeri internet ister? Çünkü içerik tüketecek, oyun oynayacak, stream servisler kullanacak falan. e tamam parası var demek. millet yiyecek ekmek bulamıyor bakış açısı.
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Olm bu fiyatlar neahahahhahahahah
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 millenicom 89 tl'ye 100 mbps sınırsız hizmet veriyor adamların fiyatlarına bak ahsdfaşsofghaşsofghasşf
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yıkarlar telekomu ikinci gezi olur aktivism falan çıkar!
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 stormeagle said: abi mevcut akk li sözleşmeleri; kotalıya çevirip kotan doldumu interneti kestik muhabbeti olmayacak. onu asla yapamazlar. kullanıcı lehine olacak bir şey sunmaları lazım. ondan şüpheniz olmasın. varsayımlarla yorum yapmasanız ne güzel olacak. bu ay superonline kesintilere başladı bile. bu ülkede neler oluyor şu dediğini mi asla yapamayacaklar.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Sol fiber var kota sıfırlandıktan bir iki gün sonra kotam doldu. Bir sıkıntı yok
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Devlet pron bagimliligini azaltacak tedbirler aliyor. Artik yok oyle 4k 3d hentai izlemek.
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 bombilo said: stormeagle said: abi mevcut akk li sözleşmeleri; kotalıya çevirip kotan doldumu interneti kestik muhabbeti olmayacak. onu asla yapamazlar. kullanıcı lehine olacak bir şey sunmaları lazım. ondan şüpheniz olmasın. varsayımlarla yorum yapmasanız ne güzel olacak. bu ay superonline kesintilere başladı bile. bu ülkede neler oluyor şu dediğini mi asla yapamayacaklar. Mevcut AKK'li müşterilerin AKK si kotaya dönüştürülüp kotası dolduğu takdirde de internetini kesen bir operatör olduğunu kanıtla bana şuan veya 1 ocaktan sonra götümün resmini çekip koyacağım buraya tamam mı? Kotan dolunca hızını keser, ek kota tanımlar 40 takla atar etrafından dolanır ama internetini kesemez eğer mevcut taahhütlü AKK li kullanıcıysan.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 ttnet in bu paketleri sağolsun yeni yeni iss ler duymamı sağladı. https://www.netspeed.com.tr/aknuygulamasi/ https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet netspeed iyi duruyor aslında.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Yazılımları okuyunca Superonline i aradım Ocak ayından sürenizin sonu olan Ağustos a kadar Aynı hız Kotasız Aynı fiyat devam edeceksiniz dedi Rahatınıza bakabilirsiniz diye ekledi hanım kız
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Devletin bir kurumu tüketici lehinde karar alıyor, seviniyoruz. Ardından yine devlete bağlı bir kurum bu kararın etrafında dolaşmak için herkese ilk yol gösteren oluyor. Başka ülkede yaşayamam.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 türk telekom özelleştirildi abi seneler önce. hatta özelleştirilen hariri ailesi içini boşalttı, üzerine kredi çekti ve borçlarıyla beraber geri teslim etti.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 kizillelma said: Yazılımları okuyunca Superonline i aradım Ocak ayından sürenizin sonu olan Ağustos a kadar Aynı hız Kotasız Aynı fiyat devam edeceksiniz dedi Rahatınıza bakabilirsiniz diye ekledi hanım kız sonra sikeceğiz merak etmeyin demiş
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Eylül ayını heyecanla bekliyorum ..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 kablonetin fiyatları nerde bulamadım. şu an 250gb akn, 50mbit bağlantıya 90 veriyorum ben.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 mokoko said: türk telekom özelleştirildi abi seneler önce. hatta özelleştirilen hariri ailesi içini boşalttı, üzerine kredi çekti ve borçlarıyla beraber geri teslim etti. Turksat Kablonet'ten bahsediyorum ya. İlk bunlar mırıldanıyordu akk kalkar ama eski kota geri gelebilir diye birkaç ay evvel. Yoksa TTelekom'un bağırsaklarını deşip kanında dans etti araplar zaten.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Ben anlamadım, TTNet hala AKN diye satıyor, fiyatı da eskisiyle aynı sanki. Ondan devam edemiyor muyuz?
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 4mbit tarife için 58tl denilmiş de. 4mbit'e KADAR bide. lan 4ün altını da mı verebiliriz diyor yani
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Sınırsızlarda hep öyle "kadar" yazıyorlar.
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 4'ün e kadar ı mı olur ya. 4mbite akksiz versen ne olur zaten. 30 gün 24 saat açık bıraksan ne kadar dl edebilir?
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Onun sebebi şu söylem: "Bölgesel altyapı olarak evinizin lokasyonu bu hızı desteklemeyebilir, o bizden kaynaklı değil. Biz bizim buradan vanayı o kadarlık açarız da sizin musluktan hepsi akar mı orası artık başka etkenlere bağlı" Zamanında yazlık interneti için iyi didişmiştim bu konularda.
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 ara ara koyalım da.. İlginç kısımda bu yukarıdaki tarifeler 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli... Bu kazığın görünen kısmı 1 Ocakta daha sağlamı mı geliyor demek.. Yoksa şuan keriz sirkeleme kampanyası mı bu
Öne çıkan mesajlar