Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ttnet'de 2mbit, adsl de max 1mbit. Bazı operatörler 4mbit veriyor. 4mbit yeter aslında yayın yapmaya.Düşük bitrate de olsa yapılıyor bi şekilde. Yanılmıyosam zipzip twitchde yapıyor 4mbit upload ile yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 rezillik.mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bu tarifelerden ben yıllardır altyapı çalışması neredeyse hiç yapılmadığını anlıyorum. Alt yapıları kaldırmayacağı için, okkalı fiyat çekip gelmesinler maksat. Gelen de zaten kaderine razı. Yoksa ne diye KOTA eklesinler, birde paralı ? Hele Turksat Kablonet 2 lira 1 GB , 1 GB dediğin olay, 2017 senesinde, hürriyet ve mynet ve donanimhabere gir dolması en fazla 2 gün. Hele hürriyet ve mynetin otomatik video oynatma zımbırtıları yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Silphatos said: Jeeztro said: Yok uydunetin var sinirsizlari da fiyatlar ucuk kablo ya kota aşımı paralı sistem ya da full sınırsız yapmış gibi. aradaki akkli sistemi elemiş adamlar nasıl bir kafayla yaptılarsa, bence batarlar. aynen özellikle sordum dün. üstüne basa basa BEĞFENDİ ARTIK GOTALI SİSTEM AKENE KULLANMIOZ dedi ya gb başına 2tl verecen ya da 200-300tl verip sınırsıza geçeceksin lol ttnet fiber kutusu var binada. turknet veya superonline fiberleri de aynı kutu üzerinden bağlanır sanırım değil mi ? evde telefon hattı yok çünkü. dsl mümkün değil sanırım benim durumum da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Hayir farkli ont getirmesi lazim diger isplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yalın internet vardı illa dsl istiyorsan. telefon hattı parasını internet parasına ekliyorlar falan saçma sapan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yazik lan ne ince hesaplar yapiliyor. tipik ortadogu ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 toggie said: sinirsiz niye alicaksin yahu akn sonrasi hizlar guncellendi? su baslikta yazilanlari nerenizle okuyosunuz anlamiyorum. mesaj atanlarin yarisi bilmeyip, ogrenmeyip uyduruyor resmen. al sana 35gb akn'li tarife. aslinda 16mb/s sinirsiz olarak da dusunebilirsin. 55 liraya twitch/youtube istedigin gibi takil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internete-giris-kampanyasi Konuyu baştan mı okuyosun nerelerdesin tartışıyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Aluriel said: yalın internet vardı illa dsl istiyorsan. telefon hattı parasını internet parasına ekliyorlar falan saçma sapan bişey illa dsl istemek değil de şu an opsiyonlarımı bilmiyorum ben. bizim evde telefon hattı yok hani kablosu falan da yok yani fasdasd o yüzden dsl olmaz diye düşünüyorum. şu ttnet fibere bakayım bir ara. hoş tarfieler update edilmedi sanırım. temmuza kadar belli olur ne yapacakları ibişlerin. kodumun ülkesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 TTNet'teyim, AKK devam halen, 2-8 arası olayı işlememiş 20 GB yazmış hemen. Başka deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Kablonet zaten varlık fonuna devredilmişti. Kablonet kullanıcısıyım, ulan tarifeler öyle bir yapılmış ki sanki Kablonet bilerek batırılmak isteniyor. Millet kaçsın sonra , satarız birilerine düşüncesi ile. Bu Türkiyede artık her şey mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Gangren said: TTNet'teyim, AKK devam halen, 2-8 arası olayı işlememiş 20 GB yazmış hemen. Başka deneyen oldu mu? O bu akşamdan itibaren. Dün akşam çunku 30 unun akşamı sayılıyor. Orada bile çakallık yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 :d ülkenin dramı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 µh said: uydunette taahhutunuz olmasa da yeni gb-para olayina dahil degilsiniz demisler arkadasima. ben daha arayamadim, ilk ay fatura gelmeden anlayamayacagiz sanirim, callcenterdakiler de mindfuckta bu doğruysa baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Jeeztro said: Silphatos said: Jeeztro said: Yok uydunetin var sinirsizlari da fiyatlar ucuk kablo ya kota aşımı paralı sistem ya da full sınırsız yapmış gibi. aradaki akkli sistemi elemiş adamlar nasıl bir kafayla yaptılarsa, bence batarlar. aynen özellikle sordum dün. üstüne basa basa BEĞFENDİ ARTIK GOTALI SİSTEM AKENE KULLANMIOZ dedi ya gb başına 2tl verecen ya da 200-300tl verip sınırsıza geçeceksin lol ttnet fiber kutusu var binada. turknet veya superonline fiberleri de aynı kutu üzerinden bağlanır sanırım değil mi ? evde telefon hattı yok çünkü. dsl mümkün değil sanırım benim durumum da ? benim de telefonum yok, ama eskiden kalma hat vardı. şu an yalın hipernet kullanıyorum telefonsuz. hat düzenleme vs bir miktar para alırlar ama hat yok diye kabloda kalma lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Müşteri hizmetlerinin neyi doğru söylediğini gördünüz ki şu ana kadar. O bahsi geçen tarifeler yeni üyeler için olsa kim abone olur o tarifeye aptal olmak lazım. Belliki diğer aboneleride bu sistem içine alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 İnsana saygı ve hizmet bence daha önemlidir kanun ve kuraldan. Ülkemizin eksikliği bu ne yazık ki. Niyetin kötüyse herşeyi kitabına uydurursun. Kuralmış kanunmuş hikaye. Şuan ISS'lerin yaptığıda bu malesef. Ülkede bir tane sektör yok önceliği hizmet olsun. Ne olur sanki yılda 1 milyar dolar değilde , 999 milyon dolar kazansan ? Ama yok , olmaz. Dingonun ahırı diye bir terim vardır ya , işte biz tamda orada yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ben cehennemin göt deliği metaforunu daha çok beğeniyorum bizim ülke için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sabahtan beri kopup kopup duruyor. ne yapıyorlarsa artı bağlantıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 İstenen: "Pahalı da olsa dünya standartlarında internet erişimi alabilmek" Gerçek: "10 yıl öncesinin kotalı internet paketlerine dönmek" Utanç verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Quo-Vadis said: Gangren said: TTNet'teyim, AKK devam halen, 2-8 arası olayı işlememiş 20 GB yazmış hemen. Başka deneyen oldu mu? O bu akşamdan itibaren. Dün akşam çunku 30 unun akşamı sayılıyor. Orada bile çakallık yapıyolar. adam gibi firma olsa hassiktir yanlış yapmışız der düzeltir. tüketici mahkemesine gitsen net kazanırsın. 20gb kota için kim uğraşacak ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kablo mevcut abonelerinin sistemini değiştirecek olsa bilgilendirme mailı atması gerekmiyormuydu, bence onlar değişmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Darksun said: kablo mevcut abonelerinin sistemini değiştirecek olsa bilgilendirme mailı atması gerekmiyormuydu, bence onlar değişmemiştir. bi değiştirsinler de bütün semtlerdeki kutuları sökmezsem adam değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar