Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 benim de birkaç aya kadar öyleydi, borsa istanbul ve istinyeparka birkaç yüz metre mesafedeyim yani bildiğin istanbulun göbeği tanımlamasının karşılığı oluyor sanırım, neyseki vdsl gelmiş sonunda geçtim kurtuldum. ALLAH SENİ DE KURTARSIN KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 df said: beykozda hiç fiber yok. evimin 200 metre aşağısı yalılar. 300 - 400 metre yukarısı beykoz konakları, göksu vs. ortada fakir fakir kaldık. onların hatrına internet döşeselerdi bari =) Ayni durumdayim. 500m guneyde Cayirbasi var. Kisi basina dusen gelir hesaplanamiyor. Cunku yok. 500m kuzeyde yalilar zenginlerle dolu. Cok zenginler. Kiskaniyor insan. Bizim mahallede de resmen duz insanlar yasiyor. Apartmanlar 3-4 kat. Okkuz gibi yokus. 2100e kadar fiber getirmeyecegiz deseler "Haklisiniz" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 para bok olduğu için ben kendim direk internete kablo çektim tabi siz fakirler bilmezsiniz internet nerdedir nasıl bişeydir, neyse ki videosu var https://www.youtube.com/watch?v=iDbyYGrswtg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 apartmanına fiber getirilmiş olan var mı bu arada? yeni bir konutta dairemiz var. kapalı otoparkta TTNET FIBER kutusu var ama TTNET'i aradığımızda sizin bağlantı fibernet desteklemiyor. 50mbit hipernet (sokak saha dolabına kadar fiber geliyor sanırım bunda sonrası bakır kablo) verebiliyoruz diyorlar. ne biçim iş anlamadım valla. nasıl çözülüyor bunun sorunu bilen var mı? ama şöyle bir durum var bizde. iskan daha çıkmadı. elektrik sayaçları bağlanmadı. elektrik, su falan da ortak. ama telefonu, interneti ayrı herkesin bağlı falan. karışık yani durumlar. belki iskan çıkmadığından kutuyu aktif hale getirmemişlerdir ne biliyim. getirmişsin işte apartmana kadar ne diye öyle boş boş bırakıyorlar ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 16mbit adsl var, akk'yı dün geçtim, 3'e düştü, şimdi 5mbit'e yükselmiş son 1-2 saat içinde oldu. 3-4 saat önce 3mbit idi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 üsküdar kısıklıdaki bb konutuna komşuyuz neredeyse internetimiz temiz şükür. http://www.speedtest.net/result/6260705505.png gerçi kesin deli gibi takip ediliyordur trafiğimiz sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Xenus said: apartmanına fiber getirilmiş olan var mı bu arada? yeni bir konutta dairemiz var. kapalı otoparkta TTNET FIBER kutusu var ama TTNET'i aradığımızda sizin bağlantı fibernet desteklemiyor. 50mbit hipernet (sokak saha dolabına kadar fiber geliyor sanırım bunda sonrası bakır kablo) verebiliyoruz diyorlar. ne biçim iş anlamadım valla. nasıl çözülüyor bunun sorunu bilen var mı? ama şöyle bir durum var bizde. iskan daha çıkmadı. elektrik sayaçları bağlanmadı. elektrik, su falan da ortak. ama telefonu, interneti ayrı herkesin bağlı falan. karışık yani durumlar. belki iskan çıkmadığından kutuyu aktif hale getirmemişlerdir ne biliyim. getirmişsin işte apartmana kadar ne diye öyle boş boş bırakıyorlar ki yani. Kutunun gelmesi ile Fiber'e geçiş arasında 6 ay falan bekledim ben, Şişli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 16mbit oldu şu an akk sonrası hız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 uydunet verilen süreyi son dakikasına kadar kullanacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 boşuna sevinmeyin seneye 50gb gerçek kotalara geri dönüyoz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 veririm 200 300 tl gerçek sınırsızımı kullanırım ben fakirler düşünsün :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 abi gerçek sınırsız kullanıyorum ben de işte. ama bi yerime patlatı kontrat şimdi. 8limitsizde kısıtlı kaldım cezası 500 küsür tl, 50 gün beklemeliymişim. dövletimiz sağolsun 50 küsür lira veren adam 8mbit'e düşecek. fakirlere iyileştirme geldi. benim tarife aynı rezalet ya. superonline gibi kemiksik 25mbit'e falan getirmeleri lazım bunu yani olacak iş değil. hani parası olana iyi memleketti lan bura. turk telekom prime müşterisi olarak kendinizi ayrıcalıklı hissediyor musunuz diye anket çağrısı geliyor birde aramalardan sonra. kendimi silkecem sinirden evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 scorch said: üsküdar kısıklıdaki bb konutuna komşuyuz neredeyse internetimiz temiz şükür. http://www.speedtest.net/result/6260705505.png gerçi kesin deli gibi takip ediliyordur trafiğimiz sdfsf benim de böyle değerler ama ping 40-50 nin altına inmiyor bi çözümü var mı acaba, şu an önemli değil de yarın bi oyun çıkar sıkıntı yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 3rd party programlarla düşürmeyi deneyebilirsin onun dışında iss üzerinden yapabileceğin çok bi şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 kablonetin yeni internet tarifeleri. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 akıllı sınırsız hahahah. btk de bunları kabul etmiştir bi de. güzel oynadılar valla bizimle helal olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 resmen daha kötü olmuş ahaha kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 taahhütlü kullanıcıların durumu ne oluyor şimdi uydunette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 eskisinin bin kat beteri olmuş lan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 uydunet yeni hizmet alacaklar 25mbit komple sınırsız almalı heralde 100 tl'ye. yanında tv, telefon falan da veriyorlar. bu arada rekabet kurumu keşke bunları da mercek altına alsa. türksat kablo ile superonline'ın anlaşarak böle bir sistem getirdikleri ortada. şansa ikisi de ayın son gününde aynı sistemi getirmiş olamazlar yani. açık bir şekilde tüketici yolma hedefi ile rakiple bi olma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sitesini güncellememişler ama türk telekom'u telefonla aradım, teyit ettiler yeni hız limiti ve 2-8 arası olayını. umarım saatleri şaşmıyordur sistemin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 oha neler yapmışlar öyle ya felaket olmuş. 50mbit bağlantı alsam 75gb kota var aştımmı ayvayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Bu BTK anlaştı mı bu servis sağlayıcılarıyla bu ne ya. Gerçekten allah belasını versin tüm şu şirket sahiplerinin de pay sağlayanların da. Ağzına sıçtılar ülkenin. KOTA NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 şu an ödediğim parayla alabileceğim en iyi tarife 25mbit 25GB KOTA AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 1 ay önce 27 ay taahhutle bağlatmıştım uydunet şanslı mıyım değil miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar