Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

df said:

beykozda hiç fiber yok. evimin 200 metre aşağısı yalılar. 300 - 400 metre yukarısı beykoz konakları, göksu vs. ortada fakir fakir kaldık. onların hatrına internet döşeselerdi bari =)

Ayni durumdayim. 500m guneyde Cayirbasi var. Kisi basina dusen gelir hesaplanamiyor. Cunku yok.

500m kuzeyde yalilar zenginlerle dolu. Cok zenginler. Kiskaniyor insan.

Bizim mahallede de resmen duz insanlar yasiyor. Apartmanlar 3-4 kat. Okkuz gibi yokus. 2100e kadar fiber getirmeyecegiz deseler "Haklisiniz" derim.
Sosyal ağlarda paylaş

apartmanına fiber getirilmiş olan var mı bu arada?

yeni bir konutta dairemiz var. kapalı otoparkta TTNET FIBER kutusu var ama TTNET'i aradığımızda sizin bağlantı fibernet desteklemiyor. 50mbit hipernet (sokak saha dolabına kadar fiber geliyor sanırım bunda sonrası bakır kablo) verebiliyoruz diyorlar. ne biçim iş anlamadım valla. nasıl çözülüyor bunun sorunu bilen var mı?

ama şöyle bir durum var bizde. iskan daha çıkmadı. elektrik sayaçları bağlanmadı. elektrik, su falan da ortak. ama telefonu, interneti ayrı herkesin bağlı falan. karışık yani durumlar. belki iskan çıkmadığından kutuyu aktif hale getirmemişlerdir ne biliyim. getirmişsin işte apartmana kadar ne diye öyle boş boş bırakıyorlar ki yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

apartmanına fiber getirilmiş olan var mı bu arada?

yeni bir konutta dairemiz var. kapalı otoparkta TTNET FIBER kutusu var ama TTNET'i aradığımızda sizin bağlantı fibernet desteklemiyor. 50mbit hipernet (sokak saha dolabına kadar fiber geliyor sanırım bunda sonrası bakır kablo) verebiliyoruz diyorlar. ne biçim iş anlamadım valla. nasıl çözülüyor bunun sorunu bilen var mı?

ama şöyle bir durum var bizde. iskan daha çıkmadı. elektrik sayaçları bağlanmadı. elektrik, su falan da ortak. ama telefonu, interneti ayrı herkesin bağlı falan. karışık yani durumlar. belki iskan çıkmadığından kutuyu aktif hale getirmemişlerdir ne biliyim. getirmişsin işte apartmana kadar ne diye öyle boş boş bırakıyorlar ki yani.

Kutunun gelmesi ile Fiber'e geçiş arasında 6 ay falan bekledim ben, Şişli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gerçek sınırsız kullanıyorum ben de işte. ama bi yerime patlatı kontrat şimdi. 8limitsizde kısıtlı kaldım cezası 500 küsür tl, 50 gün beklemeliymişim. dövletimiz sağolsun 50 küsür lira veren adam 8mbit'e düşecek. fakirlere iyileştirme geldi. benim tarife aynı rezalet ya. superonline gibi kemiksik 25mbit'e falan getirmeleri lazım bunu yani olacak iş değil. hani parası olana iyi memleketti lan bura.

turk telekom prime müşterisi olarak kendinizi ayrıcalıklı hissediyor musunuz diye anket çağrısı geliyor birde aramalardan sonra. kendimi silkecem sinirden evet.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

üsküdar kısıklıdaki bb konutuna komşuyuz neredeyse internetimiz temiz şükür.

http://www.speedtest.net/result/6260705505.png

gerçi kesin deli gibi takip ediliyordur trafiğimiz sdfsf

benim de böyle değerler ama ping 40-50 nin altına inmiyor
bi çözümü var mı acaba, şu an önemli değil de yarın bi oyun çıkar sıkıntı yaratır
Sosyal ağlarda paylaş

uydunet yeni hizmet alacaklar 25mbit komple sınırsız almalı heralde 100 tl'ye. yanında tv, telefon falan da veriyorlar.

bu arada rekabet kurumu keşke bunları da mercek altına alsa. türksat kablo ile superonline'ın anlaşarak böle bir sistem getirdikleri ortada. şansa ikisi de ayın son gününde aynı sistemi getirmiş olamazlar yani. açık bir şekilde tüketici yolma hedefi ile rakiple bi olma var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...