Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Modem arayüzünde gösteriyo o değerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 BalisticGel said: Arkadaşım kablonet kullanıyor, geçen gün aramış tarife değişikliği için. Şu 1 Mayıstan sonra nasıl olacak olay diye sormuş. Karşısındaki eleman 24,25,50 bunlar hepsi 8 mbite düşecek, o gördükleriniz ilerleyen dönemlerde olacak demiş. Var mı böyle bir şeyle karşılaşanınız? Taahhütü olanların taahhüt sonuna kadar o şekilde kalır, kazanılmış hakkı bitiremez. Öte yandan 8mbit interneti sınırsız mı yapacakmıs? 25-50 filan yok mu olacakmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 max rate i öğrenmem lazım benim de. kaç sene önce max 35 diyolardı. Acaba güncelleme yaptılar mı altyapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 öyle şey mi olur ya btk kararları sözleşmesi olan/olmayan herkes için geçerli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 25mbit 150gb den 25mbit 250gb olan versiyona gecmistim ben en son. Adam sorduydu 50mbit 150gb isterseniz o da var diye de hatts. Son 4-5 ayda en fazla 162gb kullanmisim 1 ay, gerisi hep 150gb altinda. o ara ne akla hizmet ona gecmediysem artik asfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 RamsesII said: BalisticGel said: Arkadaşım kablonet kullanıyor, geçen gün aramış tarife değişikliği için. Şu 1 Mayıstan sonra nasıl olacak olay diye sormuş. Karşısındaki eleman 24,25,50 bunlar hepsi 8 mbite düşecek, o gördükleriniz ilerleyen dönemlerde olacak demiş. Var mı böyle bir şeyle karşılaşanınız? Taahhütü olanların taahhüt sonuna kadar o şekilde kalır, kazanılmış hakkı bitiremez. Öte yandan 8mbit interneti sınırsız mı yapacakmıs? 25-50 filan yok mu olacakmıs?Yok bu kotayı doldurduktan sonra düşecek hız. Eskiden 3 olan şimdi güncellenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kaldıramazsan kaldırırlar gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 telekomu arayip soruyorum ara ara mayistan sonra ki guncelleme nasil olacak ona gore tarife degistirmeyi dusunuyorum diye.Bize ulasan herhangi bi bilgi yok bu konuda diyolar. 8mbit akksiz kullaniyorum bende.100e gecmeyi planliyorum ama yarin 100e gecip 100den 8e dusmek uzer. superonlinedan aradilardi gecen sene.kampanya var bize gecin falan diye.birde taahhut ettigi sey yeni port uzerinden hizli internet.yer yer bu sikintilar oluyo pek cogunuz karsilasmissinizdir.port kaynakli 8mbit interneti 4-6 falan gibi hizlarda alma hadisesi.Size yeni port vericez hiz sikintiniz kalmayacak falan dediydi.hali hazirda zaten hiz sikintim olmadigi icin bu da cezbedici bir teklif olmadi tabi. buradan suna varicam, simdi yeni port vererek hiz arttirabiliyolarsa ayni sekilde yeni port uzerinden baglantininda icine edebilirler.simdi herkes 25-100 mbit bandinda hizlara abaniyo.telekom bu cercevede bu kadar yogun bi talebe her nodedunda tam destek veremeyecegini dusunuyorum.fiber alt yapisini yillar yillar once aldigi network cihazlariyla sagladigi nodelar mutlaka vardir. altyapi fibere uyumlu ama fiber cercevesinde sana vaad edilen son hizlar konusunda donanim bazli frenleme olacak gibi dusunuyorum. 2000 yilina girerkende butun sistemler cokecek diyolardi. cokmedi.hizlarda dusmeyebilir pek tabi ama yeni bir pakete sadece 1 pdfte yazan 10 satirlik vaadle gecmeye kalkmak hatali bir hareket olur. 1 mayisi bekliyorum.gecis kararini vermek icin belki hazirana kadar falan beklemek en mantiklisi gibi.benim eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Hizdan ziyade stabil baglanti daha onemli bence. Zirt pirt kesinti olmasin, packet loss yada sacma sapan routing problemleri olmasin 50-100ms uzerine cikmasin latency bunlar max hiz alabilmekten daha onemli kriterler burdaki cogu kisi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 taahhütünüz varsa başka bir yerde, superonline 500 tl ye kadar ödüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 8'e düşsün o da bişeydir abi. 3 rezalet cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 abi olay netlesip de sisteme gecilene kadar ne tarife degistirmeli ne de taahut verilmeli..bekleyelim gorelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bizde fiber yok. beşiktaş tada yoktu üsküdarda da yok. hatta gelir diye Süperonline lı olmuştum ama gelemedi birtürlü. tam da bunu yazarken SOL dan mail ve mesaj geldi kotanızın %80 ini doldurdunuz diye. önceki aylarda oyun dizi film indriyordum kotada problem yoktu bu ay evde bile yoktum erkenden kotam dolmuş bu nasıl iş anlamıyorum kafalarına göre mi yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Lopeth said: taahhütünüz varsa başka bir yerde, superonline 500 tl ye kadar ödüyor 500TL çok büyük rakam ya, harbi ödüyomu? ha şu şekilde galiba. Siz 500'ü ödeyin, biz faturanızdan düşücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Aradım bulamadım superonline sayfasında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 DA2019 said: Aradım bulamadım superonline sayfasında ya.yaşıyormusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 DA2019 said: Silphatos said: yıllarca 8000/797 kullandıktan sonra 10dk önce 35833/3072 vdsle geçtim (hipernet), anında sinyal gidip geldi vdsl'e geçti hat. kadın 2-15 gün arası geçiş süresi var dedi dedim allaa sıçtık, ama çok şaşırttı bu sefer beni tt iyiki mal gibi 100mbite geçmemişim hiç görmeden hattı, 100mbit destekliyor dediydi bi de :( http://i.gyazo.com/938f5c53339c1a3b98cd576ad2b453c4.png Bunu neyle test ettin? neyi neyle test ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 modem sayfasındaki zımbırtıları test sanmış o sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ya current rate max rate vs. işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 test süresi var yeni tarifeye geçince, eskiye dönebiliyorsun sorun çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Tplink modemlerin anasayfasi o. 100de 100 dogru degil ama + - 5mbit yakinlarinda olur gercekten o hiza ciktiginda hattin alabilecegi. Bende 100mbit imkansiz yani onu onden gorebilmek guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Dragonfire said: bizde fiber yok. beşiktaş tada yoktu üsküdarda da yok. hatta gelir diye Süperonline lı olmuştum ama gelemedi birtürlü. tam da bunu yazarken SOL dan mail ve mesaj geldi kotanızın %80 ini doldurdunuz diye. önceki aylarda oyun dizi film indriyordum kotada problem yoktu bu ay evde bile yoktum erkenden kotam dolmuş bu nasıl iş anlamıyorum kafalarına göre mi yazıyorlar. şimdide kotanız bitti diye mail/mesaj geldi. bilgisayarı açıp oyun oynadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Windows 10 kullanıyosan onun updateleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Vodafone kullanıp da hızı yenilenen var mı? 15inde doldu kota, bugün nedense 65mbitten devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Fatura kesim tarihi nedir? jetfaturada güncel kota bilgisi deyince fatura kesim tarihinden başlayarak kotayı gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar