Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 temmuzda gelecek filmin neden trailer'i yok daha, 2 stuka dussun izleyelim. edit: varmis:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=T7O7BtBnsG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 bi tane nazi göstermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Film de fragmanla aynı çizgideyse düşmanı mümkün olduğunca az gösterip yarattığı psikolojik etkiyi vurgulamak istemiş olabilir. Stuka'nın sireni duyuluyor, kendisi görünmüyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 yani naziler farklı düzeye geçip, alien kıvamına mı gelmiş olacaklar bu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ha soyle. bu trailer daha bir olmus cunku ucaklar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Cuma vizyonda. Ben heyecanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Film cıkarmayı anlatıyor da bana niyeyse sıkıcak gibi geliyor. (Evimi bombalamayın nolan'dan babam cıksa yerim) Yani problem sırf bir cıkartmayı anlatması gibi gözüktü preview'da gözüme. Full kumsalda geçiyor olaylar. (Zaman-mekan tüm film aynı gii duruyor) Biraz Er ryan'ı gibi olsaymış dedim içimden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 sirf efekt produksiyon icin bile seyredilir. yalniz bu sinemia, da bi kez VIP kullandiysak o ay IMAX alamiyoruz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bilmeyen varsa, baktim simdi 2D 3D Ayrımı Var mı? Peki ya 4DX veya D-BOX? Sinemia Premium 2D ve 3D seanslarında geçerlidir ve gözlük ücretleriniz üyeliğinize dahildir. Premium ayrıcalıklarınıza ek olarak, üyeliğinizle ayda bir defa (30 günde 1 olmak üzere) seçeceğiniz yeni teknoloji seanslarından da (IMAX, VIP, MPX, ScreenX, D-BOX, 4DX) faydalanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Filmi fazla promote etmemişlerdi iki hafta öncesine kadar, bu da "acaba film iyi değil mi?" dedirtiyordu ama anladım ki Spider-Man hype'ının bitmesini beklemişler. Biter bitmez reklama başladılar yoğunca. Review'larda geldi, oldukça övüyorlar. Cuma 11:00'e IMAX'imi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kaç hafta vizyonda kalacak acaba? ay başında istanbula dönecem, imax istirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 106 dakika baya kisa aslinda. 70mm IMAX'te net izlenmesi lazim bunun. https://www.youtube.com/watch?v=n1VJ39nVIBk Soundtrack gaz. Hype train on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Red said: imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim. çekimler hariç tırt diyen de baya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Red said: imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim. Abi Nolan'ın her yeni filminde bu en iyisi diyen bir fan kitlesi var. Romantik komedi çekse en iyisiydi diyenler çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 onu da çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Fan'ların yorumlarından çok Review'lar çok iyi. Interstellar'da iyi yorum yapılmamıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 laurelin koymadan ben koyayım. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/968/637/c22.jpg BRAVO NOLAN R A V O N O L A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 kendi meme'imiz var zaten "nolan babaniz" miydi neydi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 off nolan memelenmiş geciktm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Nolan yaptıysa iyidir. Ridley Scott gibi olacak benim için zamanla. Daha çok legendary yapım lazım ama iyi gidiyor, seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Akrep Nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 µh said: Red said: imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim. çekimler hariç tırt diyen de baya var Konu tirt, anca bu kadar olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 hype gidiyor olm!!! bileti geri mi iade etsem 9,3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar