Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunkirk (2017)

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Film de fragmanla aynı çizgideyse düşmanı mümkün olduğunca az gösterip yarattığı psikolojik etkiyi vurgulamak istemiş olabilir.

Stuka'nın sireni duyuluyor, kendisi görünmüyor mesela.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Film cıkarmayı anlatıyor da bana niyeyse sıkıcak gibi geliyor. (Evimi bombalamayın nolan'dan babam cıksa yerim)

Yani problem sırf bir cıkartmayı anlatması gibi gözüktü preview'da gözüme. Full kumsalda geçiyor olaylar. (Zaman-mekan tüm film aynı gii duruyor)

Biraz Er ryan'ı gibi olsaymış dedim içimden :P
Mesaj tarihi:
bilmeyen varsa, baktim simdi

2D 3D Ayrımı Var mı? Peki ya 4DX veya D-BOX?
Sinemia Premium 2D ve 3D seanslarında geçerlidir ve gözlük ücretleriniz üyeliğinize dahildir.

Premium ayrıcalıklarınıza ek olarak, üyeliğinizle ayda bir defa (30 günde 1 olmak üzere) seçeceğiniz yeni teknoloji seanslarından da (IMAX, VIP, MPX, ScreenX, D-BOX, 4DX) faydalanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Filmi fazla promote etmemişlerdi iki hafta öncesine kadar, bu da "acaba film iyi değil mi?" dedirtiyordu ama anladım ki Spider-Man hype'ının bitmesini beklemişler. Biter bitmez reklama başladılar yoğunca.

Review'larda geldi, oldukça övüyorlar. Cuma 11:00'e IMAX'imi aldım.
Mesaj tarihi:
Red said:

imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim.

çekimler hariç tırt diyen de baya var
Mesaj tarihi:
Red said:

imdb 9.6'dan girmiş. yorumlar genelde nolan'ın en iyisi falan ama bakalım. ben de cuma günü imax akarım çok merak ettim.

Abi Nolan'ın her yeni filminde bu en iyisi diyen bir fan kitlesi var. Romantik komedi çekse en iyisiydi diyenler çıkar kesin.
Mesaj tarihi:
µh said:

Red said:

çekimler hariç tırt diyen de baya var

Konu tirt, anca bu kadar olmustur.
  • Yeni Oluştur...