Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunkirk (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca Kenneth reyisi üniformalı görünce şu film geldi aklıma direkt;

http://www.imdb.com/title/tt0266425/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Bulup izleyin mutlaka, bir TV filmine göre ekstra başarılı. Bunun kadroda bayağı ateş ediyor.
Mesaj tarihi:
Oski said:

filmde One Direction dan Harry Stiles var es gecmeyin <3 <3 <3

film pg13 olur kesin. of ya nolan gibi adamsın bunu niye yaparsın. stüdyo mu istedi acaba küçük kızlar HİÇ GELMEZ filme yoksa diye.
Mesaj tarihi:
Netten biraz baktım, blitzkreigın zayıf noktası piyadenin geride kalmasıydı ve destek kuvvetleri olmadan tamir ve bakıma ihtiyacı olan panzerlerle devam etmek istemedi almanlar falan yazmışlar, film bakalım oralara ne kadar girecek. Kimse kesin bi sebep veremiyor ama sanırım? Hitler çörçille anlaşmak için askerleri bıraktı diyenden degaulle ün cesur taktikleri karşısında (lelelel) alman askerleri korktu (DAS) diyene kadar herkes kendine yoruyor olayı tabi.

Yine HAYİN FAŞİST NAZİlere karşı mücadele veren iyi yürekli globalistler ayarında bi film izler miyiz acaba? Diversity ayağına bi kaç paki-algier-zenci ingiliz fransız askeri koyup sarışın mavi gözlü cani beyazlarla mücadelelerini resmetseler fena mı olurdu
Mesaj tarihi:
Naziler hep hastane gemisi bombalardı zaten, ruslar nasıl halepte her gün 3er tane çocuk hastanesi bombalıyorsa bu hain naziler de fırsatını buldu mu hooop yaralı askerlere bomba
Mesaj tarihi:
axedice said:

Naziler hep hastane gemisi bombalardı zaten, ruslar nasıl halepte her gün 3er tane çocuk hastanesi bombalıyorsa bu hain naziler de fırsatını buldu mu hooop yaralı askerlere bomba

kübadaki rejim karşıtlarına yapılan zulümler ve küba tatiline giden amerikalı çiftin blog yazacak kadar hasta olmasını da es geçmeyelim.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Nolan'ı seviyor ve onun filmlerini beğeniyor olmak neden kötülenecek bir içerik ben de bunu anlamıyorum. Adam "nolan babanız" falan yazmış. Ne gereksiz yorumlar...
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Nolan'ı seviyor ve onun filmlerini beğeniyor olmak neden kötülenecek bir içerik ben de bunu anlamıyorum. Adam "nolan babanız" falan yazmış. Ne gereksiz yorumlar...

bu bölüm böyle abi alışırsın zamanla. ya da alışamazsın girmezsin pek benim gibi.
  • Yeni Oluştur...