Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 nolan lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=F-eMt3SrfFU HYPE Kadro ateş ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ayrıca Kenneth reyisi üniformalı görünce şu film geldi aklıma direkt; http://www.imdb.com/title/tt0266425/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast Bulup izleyin mutlaka, bir TV filmine göre ekstra başarılı. Bunun kadroda bayağı ateş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 belli gore yok. kahramanca geri çekildik !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Oski said: filmde One Direction dan Harry Stiles var es gecmeyin <3 <3 <3 film pg13 olur kesin. of ya nolan gibi adamsın bunu niye yaparsın. stüdyo mu istedi acaba küçük kızlar HİÇ GELMEZ filme yoksa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 ikinci dünya savaşı için hypelandım ben uzun zamandan sonra ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 trailer gelmiş https://www.youtube.com/watch?v=XRtZUkAR2u4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Netten biraz baktım, blitzkreigın zayıf noktası piyadenin geride kalmasıydı ve destek kuvvetleri olmadan tamir ve bakıma ihtiyacı olan panzerlerle devam etmek istemedi almanlar falan yazmışlar, film bakalım oralara ne kadar girecek. Kimse kesin bi sebep veremiyor ama sanırım? Hitler çörçille anlaşmak için askerleri bıraktı diyenden degaulle ün cesur taktikleri karşısında (lelelel) alman askerleri korktu (DAS) diyene kadar herkes kendine yoruyor olayı tabi. Yine HAYİN FAŞİST NAZİlere karşı mücadele veren iyi yürekli globalistler ayarında bi film izler miyiz acaba? Diversity ayağına bi kaç paki-algier-zenci ingiliz fransız askeri koyup sarışın mavi gözlü cani beyazlarla mücadelelerini resmetseler fena mı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Dunkirk'te pek bi hikaye beklemiyorum ben de ama grafikleri güzel olsun np. Şu aptal filmi bile sırf lucasın güzel grafikleri için bikaç kere izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 axedice said: Netten biraz baktım, blitzkreigın zayıf noktası piyadenin geride kalmasıydı ve http://i.imgur.com/hJFk6S1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 trailerda resmen almanlar hastane gemisi bombalıyo sdfhsdfhd yine naziler kötü kolla götü filmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Naziler hep hastane gemisi bombalardı zaten, ruslar nasıl halepte her gün 3er tane çocuk hastanesi bombalıyorsa bu hain naziler de fırsatını buldu mu hooop yaralı askerlere bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ulan ne ekmeğini yediler şu savaşın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 İşte artık baydı ondan yenisini çıkarmaya uğraşıyorlar. Tüm savaşların ardında eğlence lobisi var. Yaaa yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 axedice said: Naziler hep hastane gemisi bombalardı zaten, ruslar nasıl halepte her gün 3er tane çocuk hastanesi bombalıyorsa bu hain naziler de fırsatını buldu mu hooop yaralı askerlere bomba kübadaki rejim karşıtlarına yapılan zulümler ve küba tatiline giden amerikalı çiftin blog yazacak kadar hasta olmasını da es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hastane gemisinde çakal gibi silah taşırsan ya ne olacadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=B5tBX4z-w1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 temmuz 21de geliyormuş. bu sefer hangi şiiri plebler anlasın diye yirmi kere okuyacak acaba nolan babanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Nolan'ı seviyor ve onun filmlerini beğeniyor olmak neden kötülenecek bir içerik ben de bunu anlamıyorum. Adam "nolan babanız" falan yazmış. Ne gereksiz yorumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 http://25.media.tumblr.com/tumblr_luvhoyK0qy1qhf777o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 yekeyeke said: Nolan'ı seviyor ve onun filmlerini beğeniyor olmak neden kötülenecek bir içerik ben de bunu anlamıyorum. Adam "nolan babanız" falan yazmış. Ne gereksiz yorumlar... bu bölüm böyle abi alışırsın zamanla. ya da alışamazsın girmezsin pek benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Pis naziler masum ally lara bakalım ne kötülükler etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 denize atmak sureti ile üstlerini ıslatmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Avrupadaki sivilleri nazilerin eline bırakıp kaçmalarını heroic bir şekilde izlemek için ben de evet diyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 goldbaaağren öle ya müthiş sinema master gibin yorumlarda bulunuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar