Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Barathrum said: scorch said: kötü film izlemeye değmez BvsS bile daha iyiydi. senaryo ve ilerleyiş 0 hepsi birleşsin kötü adam dövsün "UFFSS SÜPER! HADİ YAPALIM!" zihniyetinin 1,1 örneği. DC hem aç köpekler gibi milyon dolar kazanmak istiyorsa önce maliyeti ve sabretmeyi öğrenmesi ve filmlerinin herşeyini kendi stüdyosunda kullanmalı. filmde bariz bir kopukluk ve wthdidijustwatch modeline sokuyor sadece. hani olabildiğince pozitif yaklaşmaya çalışıyorum, wonderwoman gibi kontrollü ve başarılı denilebilecek karakter oluşturmayı başarmışken sırf para babalarının sabırsızlıklarına yenilip hemen bunu çekmeleri yazık olmuş zaten gişe sıçışı bile izleyicilerin tepkisini göstermeye yetiyor gibi. temelinde karakterlerin görünümleri 7-8/10 ama senaryo aksiyon dialog ve konu 2/10'dan yukarı değil. DC'nin bi 20 senesi daha var Marvel'in mevcut durumuna erişmesi için yazık. Beni uzun uzun yazmaktan kurtarmışsın :) Ne dediysen aynen katılıyorum. Atmosfer yok, acayip kopukluklar var filmde. Filmden çıktık ve Dc ye birkez daha lanet okuduk bukadar heyecanla beklediğimiz filmin içine ettikleri için. Bu arada filmin adı Justice League kesinlikle olmamalıydı. Sebebi Yahu Superman bukadar da Hypelanmaz ki arkadaş bu ne böyle. Adamı resledin tamam, Wonderwoman'ı Aquaman'i birer eliyle tutuyor üstüne Cyborg'u tokatlıyor üstüne Flash'a saldırıyor. Bokunu çıkarmışlar ama bu senarist Superman aşığımıdır anlamadım?!?!? Ayrıca Flash bir arabayı uzağa götürürken bu koca binayı götürüyor, Stepphanwolf mudur nedir onun ağzını burnunu kırıyor tek eliyle. Filmin adı kesinlikle Return Of The Superman, Rise of Kal-el falan olmalıydı Flashı çok çok rezil etmişler. Şu filme Flash için gittim. Liseli ergen, herşeyden korkan, beceriksiz, güçsüz biri olarak göstermişler. Hakikaten yönetmenin hangi super heronun fanı olduğu belli, Aqumanin'den aynı şekilde hiçbir özelliğini göremedik. karakterleri anlamayan etmeyen insanlara film yaptırırsan olacağı bu. BvS'de de vardı bu sıkıntı. Superman'i Batman, Batman'i Punisher yapmışlardı. Superman'in dengesiz bir karakter olduğunu biliyoruz zaten de, nasıl Marvel karakterler arasında oturaklı bir güç dengesi oluşturabiliyorsa, bunlardan da beklemek gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 snopy versiyonu düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 sanssizsansli said: Her sene 20 tane süper şeyli filmin çekilmediği dönemi diyor. abi evet, sinema (normal insanın ilgilendiği kadarını diyorum, sinefil olmayan yani.) son bir kaç senedir sadece çizgi roman uyarlamalarının beklendiği bir eğlenceye dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 güç dengesi olarak en iyi lanse edilen süperman abi neler diyosunuz allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi durun bugunler iyi gunler gelecekte oyunlar ve animelere yonelince hollywood cok daha boktan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 oyunun filmi'ni beceremiyorlar ya. çr filmini de beceremediler tabi onyıllar boyu ama oyun medium'unun en önemli özelliği interaktif olması. becerememeye devam ederler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 oyun içerikleri genelde filme sığmayacak kadar uzun olabiliyor biraz da onun etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 çok bekledim ama yorumlardan sonra sinemaya gitmedim. torrenten indirip baktım ve doğru tercih^^ bok gibi olmuş. torrentten indirmeye de değmez izlemediyseniz boşuna kasmayın. dc evrenini severim ama kötüler maalesef. çizgi filmde bıraksınlar bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 insan şöyle film yaparken utanır, sıkılır ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Cokomantis said: oyunun filmi'ni beceremiyorlar ya. https://www.youtube.com/watch?v=kuq7kW4HrDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Ben bunu geçen uçakta izledim, o kadar vasattı ki aklıma yorum yapmak bile gelmedi. Sonra şunu gördüm de filmi geri hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 henri cemil ve kek affleck için bıraktı deniyor ama biraz muallak. "bıraktı, bırakıyor, köşeye koydu alacak gibiydi ama unutup gitti sonra, yok abi bırakmadı demiş menajeri" falan diye bi sürü haber var son 3 günde. dceu başlığımız bile yokmuş, şunu yazacak yer ararken fark ettim. BÖYLE DANDİK İŞTE BUNLAR. edit: BIRAKTILAR! diye bi sürü haber var, "yok abicim öyle bişi" diye de var. inşallah hepsi bırakır da kapatırlar dükkanı. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 axedice said: Ben bunu geçen uçakta izledim, o kadar vasattı ki aklıma yorum yapmak bile gelmedi. Sonra şunu gördüm de filmi geri hatırladım. uçakta izlediğine göre yurt dışına çıkmışsın. yurt dışına çıktığına göre zenginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Kesin adamı kıskandığı için vasat diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 henry cavill bırakmış herhalde WB yeni superman ı zenci yapıcakmış. of uzaylı bir adamın neden pure white olması gerektiğini tartısıp, karşılarında zenci görüp kuduran nerdleri izledikce köşe olucam ty WB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 superman earth bilmem kaçta zaten zenci. o yüzden sıkıntı olacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Joker filmi mi geliyormuş yaw. Ben kopmuşum dc den fhfhdh Teaser görünce hype trenine bindim Joaquin reis akabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 abi bir salsınlar artık şu Jokeri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 https://abload.de/img/omega_foxx_41274636_23seog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ahah snyder cut geliyormuş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaşmaya gelmiştim skfhs Filmin ortalama puanı 2 artar da Whedon sonrası basitleştirilen bölümlerde olacak. Filmin puanını kıran zaten buydu... Ha temel farklar ne, renk paleti daha karanlık olacak. Daha DC diyaloglar ve hepsinden de önemlisi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Bu Snyder cut nedir dün bir arkadaş da bahsediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 snyder çocuğu ölünce yarım bırakıyor, kalanı whedon’a çektiriyorlar ve ortaya bu frankenştayn canavarı çıkıyor. snyder yoksa normalde bu kadar dandik film çeken bir adam değil, watchmen ve man of steel en iyi dc filmlerinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 It’ll be released in 2021 as four, one-hour episodes before being put together as a single experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar