DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 bi yandan marvel bi yandan DC teker teker tüm super kahramanlarınkini yapıp sonra vs'lerini çekip sonra bide lig'li gruplusunu çekip birbirinin AYNI ve fanservice'e dayalı bayat filmleri yaptıkça ve siz nerd kardeşlerim "oha süğper oha dayanamıyorum GROUNDBREAKING OHA" fln diye nerdleştiğiniz sürece bu dünya düzelmez sıkılmadınız mı yeter olm artık süper hero filmi izlemeyin aynı işte hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 la her yer pop culture olmus iyice gene asd bu daha boyle gider birkac sene net https://i.makeagif.com/media/9-14-2015/oHls6F.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 yani bu dünyanın düzelmesi için bu filmlerin yapılmaması ya da bizim beğenmememiz gerekiyor. hmm seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Film endustrisi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Dünyayı film türlerine bok atarak güzelleştirmeye çalışmak güzel fikirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Süpermen geri gelmiyor mu bu filmde ne bir fragmanda ne bir tanıtımda göremedim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 oldu mu şimdi? filmin sonunu söyledin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Livered said: Süpermen geri gelmiyor mu bu filmde ne bir fragmanda ne bir tanıtımda göremedim ben onu. fragmanda var aslında da sadece göstermiyorlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Redeagle said: Lanternlere yok diyorlar. Lanternlerle superman'in olmaması işgalin nedeni olacak büyük ihtimalle. İyi güzel ama lanternler niye yok acaba noldu ki :/ film telif hakları kimde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 diger bir salak sacma super kahraman filmi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Foxdadır kesin sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 normal hikayede superman ve lantern varken de işgale kalkıyorlardı. onların varlığı çok da büyük fifi değil yani asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Bu lanternler niye bir boka yaramıyor ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 lantern zaten tek atmıyomuydu herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 yeşil olduğu için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ya o değilde bu gelen baltalı değişik kim? orjinalinden cılız olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=r9-DM9uBtVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 biri yazmıştı wb facebook grubunda altına, her fragmanda filmin renk tonu gittikçe açılmaya başladı, renklendi diye. Avengers 3 değil, Justice League izlemek istiyoruz demişti. Harbi öyle, bu filmin karanlık olması gerek ya bu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 renk kisiyorlar AMA OLMAZ NOLANDAN OZENIYORLAR BU FILTRE SUPERMANE UYMAZ, COK GRITTY VE EDGY renk aciyorlar AMA MARVEL OLMUS BU COK COCUKSU HUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Fragmanda Henry Cavill'in dudağının üstüne özellikle dikkat ettim. Bıyıklar sonradan silinmişse iyi iş çıkarmışlar, hiç belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Laurelin said: renk kisiyorlar AMA OLMAZ NOLANDAN OZENIYORLAR BU FILTRE SUPERMANE UYMAZ, COK GRITTY VE EDGY renk aciyorlar AMA MARVEL OLMUS BU COK COCUKSU HUEHUEHUE saddfdaf kimseyi tatmin edemezsin bu işlerde de ilk fragmandaki ton süperdi işte, hatta en çok o övgü almıştı sağda solda hatırlıyorum. şu patlama sahnesinin olduğu kısım için falan OHAAA diyorlardı. direkt marvel tier oluyor renkler yavaş yavaş ama işte o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 marvel yönetmeni geldi abi filmin başına, olsun o kadar, iyi işte izlenir bi film olcak bvs gibi olmasında mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 ben marvel olsam "bizim çocuğu gönderdik sizin oraları toparlasın diye zaaa" diye 100 yıl dalga geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 İşte o yüzden Marvel olamıyorsun zaten Dup-tıssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar