Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justice League (17 Kasım 2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi yandan marvel bi yandan DC teker teker tüm super kahramanlarınkini yapıp sonra vs'lerini çekip sonra bide lig'li gruplusunu çekip birbirinin AYNI ve fanservice'e dayalı bayat filmleri yaptıkça ve siz nerd kardeşlerim "oha süğper oha dayanamıyorum GROUNDBREAKING OHA" fln diye nerdleştiğiniz sürece bu dünya düzelmez

sıkılmadınız mı yeter olm artık süper hero filmi izlemeyin aynı işte hepsi aynı
Mesaj tarihi:
Livered said:

Süpermen geri gelmiyor mu bu filmde ne bir fragmanda ne bir tanıtımda göremedim ben onu.

fragmanda var aslında da sadece göstermiyorlar sdfs.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Lanternlere yok diyorlar. Lanternlerle superman'in olmaması işgalin nedeni olacak büyük ihtimalle. İyi güzel ama lanternler niye yok acaba noldu ki :/

film telif hakları kimde acaba?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biri yazmıştı wb facebook grubunda altına, her fragmanda filmin renk tonu gittikçe açılmaya başladı, renklendi diye. Avengers 3 değil, Justice League izlemek istiyoruz demişti.

Harbi öyle, bu filmin karanlık olması gerek ya bu nedir.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

renk kisiyorlar AMA OLMAZ NOLANDAN OZENIYORLAR BU FILTRE SUPERMANE UYMAZ, COK GRITTY VE EDGY

renk aciyorlar AMA MARVEL OLMUS BU COK COCUKSU HUEHUEHUE

saddfdaf kimseyi tatmin edemezsin bu işlerde de ilk fragmandaki ton süperdi işte, hatta en çok o övgü almıştı sağda solda hatırlıyorum. şu patlama sahnesinin olduğu kısım için falan OHAAA diyorlardı.

direkt marvel tier oluyor renkler yavaş yavaş ama işte o kötü.
  • Yeni Oluştur...