senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 küçük meme iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 tiplere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 forumnda magandalara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 fragman güzel duruyor, ayrıca ww dünyayı kurtarsın yeter, sinema ve edebiyatı başkası kurtarsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 adamlar kadın captain america çekmiş.o kalkan falan.çok takip etmiyorum çizgi romanları ama ww'nin kalkanı varmı ya böyle captain america gibi? bileklikleriyle falan bi dalga yapıyodu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Yazıklar olsun gal gadot gibi kadını ww yaptılar. Çizgi roman ve çizgi diziyle alakası yok ? Nerede kaslı, bembeyaz tenli uzun boylu, mavi gözlü siyah saçlı kadın nerede bu modellikten fırlamış kavruk hatun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 panpa tarif ettiğin o hatun tipi en son rusya nin yüksek kesimlerinde görüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 kadın gayet güzel ya.tam amerikalıların aklındaki yunan kadın steretopi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 _Rave said: kadın gayet güzel ya.tam amerikalıların aklındaki yunan kadın steretopi ayrıca. Amerikalıların değil çizgi romanının belirttiği tarzda olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 açıkçası DC'nin gittiği yolu, Marvel'dan daha çok beğeniyorum ben, sadece bu yolun en tırt şeridi olan / olacak olan mucize kadını bu kadar hypelamalarını anlamıyorum. boşa batacak filmi zorluyorlar sonra meh bu yatırım ölü yatırım diye potansiyel başka projelerden vazgeçiyorlar. gerçi DC'de toplasan kaç hero kaldı adamlar tek batında hem justice league hemde suicide squad'ı aynı film sezonuna sıkıştırdılar resmen ya hep ya hiç agresifliği gibi geldi bana bu comic con hamlesi. stilleri bence doğru ama işlemeler yanlış bu kadar karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sakaci betmen, hipster coker, kaptan amerika wonder woman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Gal Gadot'ya aşığım. Fragmanı izlerken son kısımlara kadar "eh işte bir film olacak galiba" derken o tema müziği girdi ve beni yine benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 http://pbs.twimg.com/media/CwWNGnFWEAAhds9.jpg https://www.youtube.com/watch?v=1Q8fG0TtVAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Hanım çok çıtı pıtı o rol için, yine de izlenebilirdi de BvS'den bi ön gösterim yaptılar. O filmin en kötü sahneleri WW sahneleriydi (ki filmin genel olarak Ben Affleck'in tahminlerden çok daha iyi bir Batman çıkması dışında pek güzel yanı yoktu, orta karar gitti). Resmen her yerinden çakmalık, zorlamalık akıyordu WW'nin. Müzik güzel, başka da pek bir şey çıkmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 WW seçimini hiç beğenmedim baştan beri. ama sanki güzel bir film geliyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=s7qQ1Tzd-8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Hadi ikinci savaşta Yahudileri katlettiler diye Almanları kötüleyip durdurunuz da ilk savaşta bari yapmayın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 güzel ya bi kadın ana karakter izleyelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Hollywood filmlerinde konu döner dolaşır yahudilere ve nazilere gelir hep zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VSB4wGIdDwo nsfw https://i.redd.it/midd09m9tgwy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 o swordu cektiginde arka kaporta oyle bir dagilirki toparlamak mumkun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 o kaporta nelere dayanmış bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 evli barklı kadın ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ne vi barkı, "bakire" cıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar