Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 arkam knight alacaktım ama kinguinde 35 tl bana tomb raider lazım ama düşmez heralde daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Revangelis said: stasis aldım dün şimdi de tomb raider, soma, layers of fear alacaktım 100 lira etti sadece layers aldım sdf soma baya iyi. bence onu da al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Xenocide said: cs:go girmiş %50, açtım sonunda alt. hesap ustun neydi ki alt actin ? yer kurenin derinliklerine doğru hesap acmis. cooper 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Benim için gayet güzel gidiyor summer sale, henüz hiçbir şey almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 25gp harcadim simdilik, nasilsa fiyatlar fix cogunlukla ayin 4une kadar 3-5 bisi daha alirim iste toplamda, yeter; ama o degilde abuk anime indie oyunlari falan cikiyor surekli listemde oturdum 1000 tane indie oyunu NOT INTERESTED a ekledim tek tek. kaldi 4500 tane falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 applev0dka said: Xenocide said: cs:go girmiş %50, açtım sonunda alt. hesap ustun neydi ki alt actin ? yer kurenin derinliklerine doğru hesap acmis. cooper 1 cooper? bradley cooper? https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Hahaha fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 babuşs witcher 3 alacağım da bu expansion pass çıkacak bütün dlc'leri falan kapsıyor değil mi? http://store.steampowered.com/sub/68479/ şundan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Expansion pass. 80 lira; oyun + exp. pass 76 lira. TEŞEKKÜRLER STEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 sdeceokuyangenç said: neye gömdün naaptın yav Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Special Edition Double Pack Platformer Bundle - 6 oyun var icinde Aarklash: Legacy PAYDAY 2 Hard Reset Extended edition This War of Mine How to Survive Just Cause 3 Rise of the Tomb Raider - Standard Edition Project CARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Xenocide said: applev0dka said: Xenocide said: cs:go girmiş %50, açtım sonunda alt. hesap ustun neydi ki alt actin ? yer kurenin derinliklerine doğru hesap acmis. cooper 1 cooper? bradley cooper? https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ ADAM BAĞIRSAKLARINDAN TAKI YAPIP CESEDİNİN ÜZERİNDE DANS ETMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 deadwoll said: Expansion pass. 80 lira; oyun + exp. pass 76 lira. TEŞEKKÜRLER STEAM abi şimdi işimi görüyor yani değil mi dasfdsfas 3. bi dlc varmış galiba onu ayrı mı almam gerecek. arkadaş bir şeyler dedi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Expansion Pass'te gelenlerden başka çıkamyacak. O ikiside çıktı işte. Birde bedava DLC ler var 10 tane. Withcer 3 + pass al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 dark hala w3 almamış cık cık ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ya şu indirimden güzel squad based strategy (real time ya da turn based farketmez) almak istiyorum.Var mı tavsiyeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 bi tek big pharmadan emin değilim tekdüze olup bayar mı acaba game dev tycoon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 http://store.steampowered.com/app/326150 http://store.steampowered.com/bundle/532/ http://store.steampowered.com/bundle/575/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 big pharma fena puzzle game deil, dev tycoonla ilgisi yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 http://store.steampowered.com/bundle/532/ Oynamadıysanız bu direk alın. Hiç düşünmeyin son zamanlarda cıkan en iyi RPGlerden açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 big pharma'yı tavsiye etmiyorum tycoon oyunu isteyenlere. oyunun ana olayı cüce'nin dediği gibi puzzle game şeklinde assembly line'ları rng ile yaratılmış daracık odalara sıkıştırabilmek. iş yönetimi ikinci planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Oyunları teker teker alın sepeti doldurup doldurup almayın, eğer yanlış bilmiyorsam diyelim bir oyunu beğenmediniz iade etmek istediniz, beraber aldığınız herşeyi iade etmek zorunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 south park alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Big Pharma Humble Bundle ile gelmisti ya 12$ lik pakette. Yine duser mutlaka. 12eu cok gorundu gozume bundle'a girmis oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 bu arada amazon felanda efsane indirim yapmıs mı stem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ulan oyun almicam diyordum yine 50 tl lik olduk sdfds. yeni steam hesabından arkadaş falan ekleyemiyormuşsun 5 dolarlık bir şey al diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar