Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

46

bajazet

Öne çıkan mesajlar

ilk bölüm iyiydi ya.aslında çok iyi değilde bir türk dizisine göre baya iyiydi.1 saat olmasıda baya artı ama yönetmenler sanki alışmış 2-3 saatlik diziler yapmaya çok saçma geçen sahneler vardı.ancak sonraki bölümleri izleyemedim yasemin allen 2. bölümde gelmiş :(
Sosyal ağlarda paylaş

fena değil, izletiyor kendisini. kısa ve akıcı olmasından heralde

ama oyunculuk kötü, senaryo biraz dağınık gidiyor.
muhabbetin az olup sahnelerin hızlı geçmesi güzel birşey

farklı yönetmenler mi çekiyor diye de düşünüyorum, 2. bölüm ilk ve son bölümden kaliteli geldi

senaryoda da bi nereye gitceğini bilmemezlik var gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
6. bölümün son sahnesi çok iyiydi bence, hatta bölümde önceki etkiler bahsedilirken amcanını tepkiside çok iyi, heh spo vermedim.

Dr. Jekyll ve Mr. Hyde uyarlaması bir dizi, Erdal Beşikçioğlu'nu normalde de severim, bu dizideki oyunculuğu çok hoşuma gitti, sansürsüz versiyonunu da verseydi star keşke internete ya da ben bulamadım.

İzlenir, akıcı, konusu fena değil ve eğlenceli.

En azından adamlar bir çok unsuru birbirine katarak hedef kitlesini biraz belli etmiş, bu nokta prodüksiyon şirketi ve star için bir dönüm noktası dahi olabilir ama yüksek ihtimal ben abartıyorumdur.

Türk dizilerini sevmememin sebeplerinden neredeyse hiçbirini bu dizide göremedim ve sevdim, özellikle 6. bölümün son 5 dksı dediğim gibi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...