Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Üçüncü bölümü de izledim Türkiye standartlarına göre farklı bir dizi. Breaking Bad'in TR versiyonu olacak dediler ama BB ile pek bir benzerlik kuramadım ben. Özgün bir konuya sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Madem konu aciyosun, elma midir armut mudur patates midir nedir bu diye bi bilgi neyim vereydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 diziymiş işte. (inşallah bamlanmam sdfas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 oyunculuklar kötü, kurgu kötü, hikaye tam olarak nedr ne olacak bilemediğimden ona bir şey diyemiyorum, süresi kısa olduğu için iyi, türkiyede bir şeylerin değişmesi konusunda öncülük yapacağını düşündüğümden iyi, yasemin çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bazı sorunlar var gerçek ama ben şimdilik yasemin allen ve birazda melis birkan için seyrediyorum... 60dk olması olumlu bir şey ama yasemin alleni böyle farklı bir işte yakalayınca, bir 60dk daha olsa olur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 dizinin BB ile uzaktan yakından kenarından bir alakası yok lan. Son bölümdeki kel adam Hank'e benziyor o kadar :D Dr. Jekyll ve Mr. Hyde havası var demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bi behzat c efsanesi cikar mi ondan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben biraz izlemiştim ilk bölümü de berbat oyunculukları görünce kapatmıştım direk. aslında izleyesim var erdal reyiz için ama biraz daha ilerlesin bakalım methedilirse izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ilk bölüm iyiydi ya.aslında çok iyi değilde bir türk dizisine göre baya iyiydi.1 saat olmasıda baya artı ama yönetmenler sanki alışmış 2-3 saatlik diziler yapmaya çok saçma geçen sahneler vardı.ancak sonraki bölümleri izleyemedim yasemin allen 2. bölümde gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben de beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konu güzelleşmeye başladı aslında. Özenti beyaz yakalılar ile hipsterler şamanizme merak salmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fena değil, izletiyor kendisini. kısa ve akıcı olmasından heralde ama oyunculuk kötü, senaryo biraz dağınık gidiyor. muhabbetin az olup sahnelerin hızlı geçmesi güzel birşey farklı yönetmenler mi çekiyor diye de düşünüyorum, 2. bölüm ilk ve son bölümden kaliteli geldi senaryoda da bi nereye gitceğini bilmemezlik var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ben gayet beğenerek izliyorum şahsen. Biraz kafa silkiyor ve evet oyuncularda az biraz sıkıntılar var ama çok da göze batacak kadar değil ya. Bir kere 1 saatte bitiyor diğer TR dizileri gibi 61273612836 saat sürmüyor o bile yeterli bir neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Adamın Behzat Ç.'den sonraki dizileri; Behzat Ç. derin devlet Behzat Ç. gizemli doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 son iki bölüm oldukça güzeldi, konuyu da oturtmaya başladılar, ama asıl oldukça güzel olan başka bir şey var, yasemin allen, buradan kendisine selam :) ayrıca 2008 den bir röportajından bir fotoğraf: http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/0x0/55eab5e6f018fbb8f891c87d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 vanish basanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 tutmaz bunlar türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 neden her sahnede bangır bangır müzik çalıyor anlamadım. ilk bölümün 10 dksında 3 farklı anahaber müziği çaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 İzlenir mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 6. bölümün son sahnesi çok iyiydi bence, hatta bölümde önceki etkiler bahsedilirken amcanını tepkiside çok iyi, heh spo vermedim. Dr. Jekyll ve Mr. Hyde uyarlaması bir dizi, Erdal Beşikçioğlu'nu normalde de severim, bu dizideki oyunculuğu çok hoşuma gitti, sansürsüz versiyonunu da verseydi star keşke internete ya da ben bulamadım. İzlenir, akıcı, konusu fena değil ve eğlenceli. En azından adamlar bir çok unsuru birbirine katarak hedef kitlesini biraz belli etmiş, bu nokta prodüksiyon şirketi ve star için bir dönüm noktası dahi olabilir ama yüksek ihtimal ben abartıyorumdur. Türk dizilerini sevmememin sebeplerinden neredeyse hiçbirini bu dizide göremedim ve sevdim, özellikle 6. bölümün son 5 dksı dediğim gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Claiborne said: neden her sahnede bangır bangır müzik çalıyor anlamadım. ilk bölümün 10 dksında 3 farklı anahaber müziği çaldılar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 samaella said: dizinin BB ile uzaktan yakından kenarından bir alakası yok lan. Son bölümdeki kel adam Hank'e benziyor o kadar :D Dr. Jekyll ve Mr. Hyde havası var demişler. BB diyenler gerizekalı zaten, bbi jekyll ve hyde benzeten gerizekalılar var onlar ayrı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 dextera benziyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 shield ı andırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 @Fword Hayır VW Golfe benziyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar