Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

46

bajazet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üçüncü bölümü de izledim Türkiye standartlarına göre farklı bir dizi. Breaking Bad'in TR versiyonu olacak dediler ama BB ile pek bir benzerlik kuramadım ben. Özgün bir konuya sahip.
Mesaj tarihi:
oyunculuklar kötü, kurgu kötü, hikaye tam olarak nedr ne olacak bilemediğimden ona bir şey diyemiyorum, süresi kısa olduğu için iyi, türkiyede bir şeylerin değişmesi konusunda öncülük yapacağını düşündüğümden iyi, yasemin çok güzel.
Mesaj tarihi:
bazı sorunlar var gerçek ama ben şimdilik yasemin allen ve birazda melis birkan için seyrediyorum... 60dk olması olumlu bir şey ama yasemin alleni böyle farklı bir işte yakalayınca, bir 60dk daha olsa olur diyor
Mesaj tarihi:
ben biraz izlemiştim ilk bölümü de berbat oyunculukları görünce kapatmıştım direk.
aslında izleyesim var erdal reyiz için ama biraz daha ilerlesin bakalım methedilirse izleyebilirim.
Mesaj tarihi:
ilk bölüm iyiydi ya.aslında çok iyi değilde bir türk dizisine göre baya iyiydi.1 saat olmasıda baya artı ama yönetmenler sanki alışmış 2-3 saatlik diziler yapmaya çok saçma geçen sahneler vardı.ancak sonraki bölümleri izleyemedim yasemin allen 2. bölümde gelmiş :(
Mesaj tarihi:
fena değil, izletiyor kendisini. kısa ve akıcı olmasından heralde

ama oyunculuk kötü, senaryo biraz dağınık gidiyor.
muhabbetin az olup sahnelerin hızlı geçmesi güzel birşey

farklı yönetmenler mi çekiyor diye de düşünüyorum, 2. bölüm ilk ve son bölümden kaliteli geldi

senaryoda da bi nereye gitceğini bilmemezlik var gibi
Mesaj tarihi:
Ben gayet beğenerek izliyorum şahsen. Biraz kafa silkiyor ve evet oyuncularda az biraz sıkıntılar var ama çok da göze batacak kadar değil ya.
Bir kere 1 saatte bitiyor diğer TR dizileri gibi 61273612836 saat sürmüyor o bile yeterli bir neden.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son iki bölüm oldukça güzeldi, konuyu da oturtmaya başladılar, ama asıl oldukça güzel olan başka bir şey var, yasemin allen, buradan kendisine selam :)

ayrıca 2008 den bir röportajından bir fotoğraf:

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/0x0/55eab5e6f018fbb8f891c87d
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
6. bölümün son sahnesi çok iyiydi bence, hatta bölümde önceki etkiler bahsedilirken amcanını tepkiside çok iyi, heh spo vermedim.

Dr. Jekyll ve Mr. Hyde uyarlaması bir dizi, Erdal Beşikçioğlu'nu normalde de severim, bu dizideki oyunculuğu çok hoşuma gitti, sansürsüz versiyonunu da verseydi star keşke internete ya da ben bulamadım.

İzlenir, akıcı, konusu fena değil ve eğlenceli.

En azından adamlar bir çok unsuru birbirine katarak hedef kitlesini biraz belli etmiş, bu nokta prodüksiyon şirketi ve star için bir dönüm noktası dahi olabilir ama yüksek ihtimal ben abartıyorumdur.

Türk dizilerini sevmememin sebeplerinden neredeyse hiçbirini bu dizide göremedim ve sevdim, özellikle 6. bölümün son 5 dksı dediğim gibi ^^
Mesaj tarihi:
samaella said:

dizinin BB ile uzaktan yakından kenarından bir alakası yok lan. Son bölümdeki kel adam Hank'e benziyor o kadar :D

Dr. Jekyll ve Mr. Hyde havası var demişler.

BB diyenler gerizekalı zaten, bbi jekyll ve hyde benzeten gerizekalılar var onlar ayrı lol.
  • Yeni Oluştur...