Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 dünya üstünde mevcut toplumların teknolojisinden çok daha gelişmiş bir medeniyetin kalıntıları olduğu ve bu kalıntıların tanrılardan kalma olduğu varsayımı üstüne anime vs arıyorum. yani örnek olarak, adamlar ilkçağda yaşıyor, ama Atlantis vari bilim kurgusal bir medeniyetin kalıntılarına tapıyorlar. bunu kullanamadıkları için öyle süs gibi duruyor. bu konseptten başlayan ilginç bir şeyler izlemek istiyorum. Final Fantasy oyunlarında böyle bir konu var mıydı sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Arcanum styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 shannara chronicles var. ama anime değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Abi Bone'u çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 how i met your mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tam dedigin gibi olmasada gargantia var. savaş sırasında bir mecha portaldan geçip kendisinden çok daha geride bir medeniyede gidiyor falan. spoiler gibi olacak da dedigine benzer şeyler oluyor sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Shin Sekai Yori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tabi ki, Güneşin Oğlu Esteban! Mysterious Cities of Gold https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mysterious_Cities_of_Gold https://www.youtube.com/watch?v=rsftKO_znLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bazı post-apo anime'ler çok spesifik birşey istemişsin, gerge'nin dediği olabilir sanırım. o da listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 BonePART said: Abi Bone'u çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Black-ice said: BonePART said: Abi Bone'u çok seviyorum ya. Oha ikisi farklı kişilermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Antik çağlarda insanlar gaymiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Shin Sekai Yori son zamanlarin en iyi serilerinden, herkes izlemeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 aquila said: ne? ahahahahaha burnumdan kola çıktı lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 senaryo yazıp yapımcının suratına atmak yerine foruma sordugum için iyi yapmışsın bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 last exile, eureka seven, chrome shelled regios, nausicaa, simoun, now and then here and there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 4ünün de konusu aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 hayır tabi ki. yok olmuş advanced medeniyet konsepti var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 GERGE said: Shin Sekai Yori son zamanlarin en iyi serilerinden, herkes izlemeli kesinlikle. başlıyorum o zaman izlemeye. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Bakınayım bi ara güzel görünüyorlar az araştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 konuyu kadınlar kulübüne taşıyorum. ne istediğini bilen erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Borastus said: gargantia şunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tavsiyelere bakayım, teşekkürler. BonePART said: Abi Bone'u çok seviyorum ya. başlık komik geldiyse, bundan sonra başlıklarımı siz yazın, ben elleşmiyim. belirli bir konseptte anime arıyorum diye dediysen, burası çizgi dünyası, burası böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Abi yok cidden kızmıyorum actıgın topiklere sadece o kadar belli oluyor ki apayrı bir boneC konusu oldugu. Yoksa ac abi Sam miyim ben forum konusulsun diye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar