deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Güzeldi ya, filler miller çok takmamak lazım, Lars von Tiersen filmi değil sonuçta. Hack'n Slash izliyoruz. Şu diziyi izlemekle Diablo 2 oynamak aynı kafa sdf "Son Bölüm" said: Ya ahahah gelip Billy dram kasarken iki tane sıkması çok iyiydi. No bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Spoiler'a alsaydın abi son bölümle ilgili spoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 11den sonra toparlıyo tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 7 billy kurukafayı görüp anksiyete krizi geçirsin diye kasılmış :( frank de gidip öküz gibi bağaracaktı russo diye sokağın ortasında, hem de billy bunu hala kendi ekibinden eleman zannedip "geburaya başımın belası" derken. yanına koşup "sorry i'm late folks" deyip kafalarına sıkamazdı çünkü (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 GONDARCENGIZ said: ilk 10 bölüm ilk 3 bölüm güzel, hikaye biraz zorlama başlıyo tabi neyse diyosun geçiyosun, punisher sahnelerinin hatrına ve akışına. abi sonra 10. bölüme geldim, kalan 7 bölümü toplasan filler sahneleri boş muhabbetleri atsan 2 bölüm bişey kalacak, niye kasıyolar 13 bölüm yapacaz diye diziyi piç ediyolar anlamış değilim. geçen sezon zaten izledik origin hikayesini, ver artık baba bize şu punisher ı, bu ne mk. aptal liseli kız dramasımı izliyoz punisher mı izliyoz belli değil, acayip boş muhabbet dönüyo. ayyyyynen abi aynen. ilk 2-3 bölüm iyiydi güzel giriş oldu falan. Sonrası o kadar sündürülmüş o kadar sıkıcıydı ki öffff. Bi iki yerde uyuyakaldım ya resmen, başa sarıp izledim. Son 2-3 bölümde yardırırlar diyordum sırf onun gazıyla izledim sonuna kadar, yok orada da sıçmışlar. Ne Pilgrim ne Jigsaw'un hikayesini güzel bitiremediler. BONNNNNNNNNBOŞ bir sezon olmuş, ilk bölüm hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Cokomantis said: 7 billy kurukafayı görüp anksiyete krizi geçirsin diye kasılmış :( frank de gidip öküz gibi bağaracaktı russo diye sokağın ortasında, hem de billy bunu hala kendi ekibinden eleman zannedip "geburaya başımın belası" derken. yanına koşup "sorry i'm late folks" deyip kafalarına sıkamazdı çünkü (facepalm) iyi de Frank, Billy'nin numara yaptığını sanıyor. Kendinde olduğunu düşünüyor. O nedenle numara yapıp, kanka naber deyip aralarına girmiyor. Sonra Curtis'le arabada konuşurken de diyor, ilk defa görmüş gibiydi beni, anım vardı vuramadım dondum diyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 @yeke'lerce hayır abi jake'in kamuflaj montu ve kırmızı maskesiyle geldi de billy "nerdesin lan geç kaldın geburaya!" dedi ya, o arada maskeyi çıkarmadan jake'miş gibi yanlarına koşup "selams" deyip kafalarına sıkıvereydi diyorum iki saniyede :P mal gibi maskeyi çıkarıp signature vest'i göğsünü gere gere sergilemenin ne mantığı var? özellikle senin dediğin gibi frank billy'nin numara yaptığını düşündüğünden, farkedilmeden ekstradan bi adım yaklaşsa kârdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bu arada billy'nin suratını çok dağıtmamalarının nedeninin "yüzü yaralı, yanık, şu/bu şekilde deforme olmuş insanlar rencide olmasın gücenmesin falan" tarzı sjw'li bişey / otosansür olduğunu düşünüyorum. makyaj da daha ucuza geliyo, win-win :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 diziyi bitirip de "yetmedi daha punisher lazım" diyenler daredevil sezon 2'yi de izlesin, bir bölüm hariç hepsinde punisher var ve takır takır saydırıp doğruyor. https://www.sideshowtoy.com/wp-content/uploads/2017/03/marvel-daredevil-punisher-sixth-scale-hot-toys-feature-903000.jpg of figür süpermiş ama 234$ ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 https://i.redd.it/nyhbhu8suuc21.jpg netflix için koymuşlar direk buna gidiyor ama dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Cokomantis said: bu arada billy'nin suratını çok dağıtmamalarının nedeninin "yüzü yaralı, yanık, şu/bu şekilde deforme olmuş insanlar rencide olmasın gücenmesin falan" tarzı sjw'li bişey / otosansür olduğunu düşünüyorum. makyaj da daha ucuza geliyo, win-win :P buraya mı koymuştu birisi bi yazı okudum geçenlerde bununla ilgili mantıklı geldi ya. filmlerde yaralı yüzlü insanlar hep villain oluyor vs tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 şu netflix dizilerindeki kadın yan oyuncu egosunu ne zaman sonlandıracaklar merak ediyorum madani denen karı sanki amerika başkanı da kendi patronu bile el pençe divan duruyor. geçen sezon da bak canımı sıkmıştı ama bu kadar götünü kaldırmamışlardı karakterin. her netflix dizisinde var şu karakter. ya da marvel mi desem bilemedim. o kasıntı hareketler, etrafındaki herkesin bunun şımarık hareketlerine rağmen bir tatmin etme çabası falan hiç anlayamıyorum izlerken de inanılmaz soğutuyor beni böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Sam said: diziyi bitirip de "yetmedi daha punisher lazım" diyenler daredevil sezon 2'yi de izlesin, bir bölüm hariç hepsinde punisher var ve takır takır saydırıp doğruyor. https://www.sideshowtoy.com/wp-content/uploads/2017/03/marvel-daredevil-punisher-sixth-scale-hot-toys-feature-903000.jpg of figür süpermiş ama 234$ ehu. Tavsiyene uydum indirip izliyorum. Sanki tek kadroyla iki dizi cekmisler gibi sdfg. Sezon 2 ye gecmedim ama daredevil daha mistik-metafizik falanken punisher daha bi reel. Bi yanda sevdiklerin obur yanda m16 var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 punisher 1'i izledikten sonra daredevil izledim ama punisherla alakası olduğunu bilmeden. 2. sezonda eleman çıktı ya, ben nasıl mest oldum nasıl kendimden geçtim uyhhh ne tatlı gelmişti. punisher 2. sezon da su gibi aktı gitti bitti ya. dizi iyidir kötüdürü bilemicem, 2. sezon biraz daha cheesy gibiydi belki ama izlemesi aşırı keyifli abi bu adamı. herif hissediyor anasını satayım, elinde kılıçla diriliş izleyen çomarikkolara dönüşüyorum, tv karşısında HÜAĞĞĞĞĞĞ diye bağırıyorum falan. çokiyiçokiyi. velet elemana çocuklarından bahsediyor, eleman sadece boş bakıyor, BEN AĞLIYORUM AKÜ ISSIZ ADAMA AĞLAYAN PİREMSESLER GİBİ AĞLIYORUM AMA MANLY TEARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 evet esh, dediğin gibi. ikinci sezonda iki ayrı arc var işte, ilk birkaç bölüm punisher odaklı. sonlara doğru elektra odağına geçiyor ama gene punisher var. origin hikayesi değişik. yapımcı punisher için bir. üçüncü sezon olursa daredevil ve kingpin ile çekmek istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 atarideki punisher kingpine karsi degil miydi abi zaten, konusunu degistirmisler dizisinde. Daredevili hic bilmiyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Punisher genel olarak bütün mafya vs. organizasyonlara karşı savaşıyor ama en büyükleri Kingpin olduğu için ana düşmanı o gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 benim bildiğim daredevil'in ana villain'i kingpin, babası üzerinden origin hikayesi. punisher'ın kingpin'le özel bir derdi yoktu genel anti-mob vigilantism harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 ailesini tarattıran adamları tutan mob'u kiralayan adamlara vur emrini verdirttirdirttiren adam kingpin'in kankası wesley çıkar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 zaten bir bağlantı dd sezon2'de var: dd s2 hapishanede kazık attıktan sonra kingpin, "bir dahaki buluşmada birimiz ölecek" dedi punisher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 1 bölüm ne kadar güzelse 3.bölüm o kadar tırt şimdi bir kaç bölüm izleyim dedim içimden gelmiyor 3.bölümü hatırladıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 bu adam tip olarak Punisher'ın tırnağı olamaz Süt oğlanı tipinde bu babasını da sevmezdim bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Punisher hayat buldu bu adamla ya, 30 sezon yapsın 30 sezon izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 abi 2. sezonda aktı ya hele en sondaki sahneyi 20 kere falan izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar