Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Punisher - Netflix


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Plan defendersdı evet. Daredevil - Jessice Jones - Luke Cage - Iron Fist - Defenders şeklinde sıralama ile 5 yıllık bir anlaşma yaptılar Marvel ile. Her sene birinden 1 sezon çekilecek ve yayınlanacak. Hiç 2. sezon olmayacaktı. Daredevil çok tuttu, 2yi yapalım dediler. Marvel "para var mı" dedi, "var" dediler, "Yapın o zaman" dedi. Netflix Daredevil 2. sezonda Punishera yer ver verdiğinde "bunu o kadar iyi yapalım ki, birde bunun dizisini çekelim. Marvel bişi diyemesin" dedi. DD 2. sezon yayınlanmadan Netflix, The Punisher için kolları sıvadı ve çalışmaya başladı. Beklenen oldu, Punisher çok beğenildi. Kedi gözleriyle Netflix, Marvel'a doğru baktı. Marvel, yemekte olduğu yarım ekmek dönerin içinden bir parça daha et verdi. Olay bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi durduğun hata. Go go go. Çoh güzel bir dizi. ÇABUK GO. Şeklinde dizi önerilmesini sevmem. O yüzden düzgün bir şekilde yazayım sana.

Çizgiroman da ki haline olabildiğince sadık kalmak için karanlık bir daredevil yapmışlar. Sürekli dayak yiyen ve nefes nefese kalan karakter olarak adlandırılsada, dizi olarak gayet başarılı ve sürükleyici. Çizgi roman seviyorsan ve karanlık karakterleri izlemek hoşuna gidiyorsa bir şans verilmeli. Dizi olsun boşluk deniliyorsa, dizilerin sezon finallerine yaklaştığı bu dönemde ilaç gibi gidecek bir dizi. Bana sadece punisher lazım diyorsan iki seçenek var. Direk olarak 2. sezondan başla. Karakterler biraz yabancı gelecek ama en kötü Spiderman biliyorsan, bazı şeyleri daha rahat algılayabileceksin. İkinci seçenek, bekle punisher gelsin direk oradan başla.

Edit:

bliksem said:

eregorn said:
Marvel "para var mı" dedi, "var" dediler, "Yapın o zaman" dedi.


Sanki diziyi Marvel değil Atatürk çektirmiş, anlatım öyle resmen


EAEHAUAHUEAHA :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

planladiklari sey degil, ilk planda dd'nin 2. sezonu bile yoktu, solo punisher da yoktu. dd, jj, lc cekip defenders yapicaklardi, tutunca allahuekber diye giristiler hepsine.


doğru, düzeltiyim.
ilk planlanan daredevil, jessica jones, luke cage, iron fist, defenders şeklindeydi. daredevil çıktığında tutunca "hadi punisher ve blade de yapalım" demişler.

http://www.cinemablend.com/television/Punisher-R-Rated-Show-Here-What-Daredevil-Showrunner-Says-71053.html
http://www.cinemablend.com/television/Marvel-Looking-Punisher-Blade-More-Netflix-Shows-72259.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
yonetmen cikis tarihini kacirmis agzindan roportajda:

“[I’ve directed] one other time that hasn’t been aired yet, which was an episode for the new Marvel series The Punisher, which I did just before Christmas, but it’s not airing until November. I directed that in New York and edited in L.A., but this was my first directing experience in lovely Canada.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...