samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kimya müh arkadaş çay ocağındaydı. Ondan önce silah deposundaydı. Gastrenomi vs okuduysan belki yemeklerin test edildiği biyer vardı (göya) oraya girebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Kuzenimin bir kulağında %100 işitme kaybı vardı, raporu falan da var. Askerlik şubesinden sevk aldı askeri hastaneye, gidip çürüğümü alayıp geleyim havasındaydı. Askeri hastanede ölçümlerde %99 işitme kaybı çıktı direk aldılar askere :) Emin değilim ama toplamda %51 mi ne işitme kaybı olması lazım çürük. Zart diye vermiyorlar çürük yani. Ama en iyisi yapıp gelmek. Yaş ilerleyince ağır oluyor, iş için de sıkıntı olması cabası. Ben daha yeni geldim, şubatta bitti askerlik. Çok keko yere düşmesem ya firar ederdim yada askerliğim uzardı heralde. Çok ağırına gidiyor 93-94'lülere komutanım çekmek, emir almak falan. En iyisi bir an önce yap gel. Not: 88'liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Şu an mezuniyet sonrası aldığım kararlarda pişmanlık sıralamam: 1-) SAP sektörüne girip zaman kaybetmiş olmam 2-) Mezun olur olmaz askerliği aradan çıkarmamam. B.k vardı sanki iş tecrübesi kazanayım vs kafaları. O dönemde de pkk azıttı şimdi gidilmez diyorlardı da, son 5 yıldır askere gitmek şimdiki gibi riskli olmamıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Hmm.. Biraz sikinti bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 geçmişte'de söyledim şimdi'de söylüyorum, üniversiteden mezun olduktan sonra askerliğe gittin gittin gitmedin araya zaman ve iş vs girdiğinde aradan 2 3 sene geçtiği zaman askere gitmek ölüm gelir gidemezsin hayatın akışına alışırsın olmaz kopamazsın. Ama bitirisin üniversite'yi hemen gidersin askere gelirsin paşalar gibi işine gücüne bakarsın. birde şu var hiç gitmek istemezsin ne olursa olsun gitmicem dersin kaçar durursun senelerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 şanslıysan seni tabur komunatının liseli çocuğuna özel ögretmen yaparlar karın tokluğuna, ama çocuk sınalarda sıçarsa gg asdfghj bi de apple baban yaşındaymışız bize küfür falan ediyosun dalga geçince, ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Hayatimdaki tek dogru karar okul sonrasi kostur kostur askere gitmekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 diplomanı alırsan mezun oldum 'check in' i yaptırıp sağlık muayenesine girmen lazım. sağlık muayenesinde zaten durumunu söyleyip raporunu vs. verirsin. kendileri bir de test yaptırırlar hastanelerinde falan öyle ilerler. ha sağlık muayenesinde gidersin gidersin askere dediler, yönlendirmediler o zaman muayeneden sonra tecil yaptırabilirsin hakkın var zaten. ama bence askere gidip gelmek en iyisi, şu an durum kötü ama daha kötü olmayacağını kimse bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ben bugün askerlik işlerini filan halletmeye gittim, orada görevli bi form filan doldururken bana "yedek subay sınavına girdin mi?" dedi, ben de hayır dedim öyle bi sınava gireceğimi bile bilmiyordum o teslim olduktan sonra oluyor filan zannediyorum. İşlemler bittikten sonra işte şu tarihte nereye gideceğin belli olacak filan diyordu, ben de yedek subay sınavına ne zaman giricem dedim, sınava girmeyeceksin dedi. Şimdi eve gelip baktım, bu sınav 2013 te kaldırılmış diye haber var. Kısacası bu olaydan bi halt anlamadım, böyle bir sınav var mı yok mu? Varsa opsiyonel mi? Sınava girmeyeceksem kısa dönem/uzun dönem nasıl ayırıyorlar? Sınava girmediğime göre kısa dönem mi yollayacaklar? Yoksa tamamen şansa mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 o olay eskidendi. sınava giriyordun başarına göre oluyordun yada olmuyordun.Şimdi kaldırıldı sınav tamamiyle şansa döndü. İstemiyorum diye işaretlesen bile yedek subaylık çıkabiliyor. istiyorum desende çıkmayabiliyor. tamamiyle şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bugun gittim askerlik şubesi askeri hastane falan filan. GATA'ya sevk aldım, 1-2 güne gidicem. IT'S HAPPENING booiiiysss dssfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 applev0dka said: 91 ocak doğumluyum abi. Konu askerlik olunca hemen abi çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 benim halen çürüğümü onaylamadılar ya, nette 6 ay bekleyneler vs. var yazıyordu kati belge için tekrar çağırmasınlarda, bayağı kilo verdim direkt alırlar asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 seninle benim durumum aynı değil ki. kilo için tekrar kontrol ediyorlar sanırım 3 yıl sonra mı ne. ben en geç 1 ay içinde belgemi alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Glatheros said: applev0dka said: 91 ocak doğumluyum abi. Konu askerlik olunca hemen abi çekmiş. günlük alışkanlığım ya, kendimden küçüklere de diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 yıl olmuş 2016 hala askere giden mi var D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 var valla ya, bugun askerlik şubesinde bir eleman vardı, okulu bırakıp askere gitmek istiyorum,tecili bozdurcam diye geldi şubeye oha dedim asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 applev0dka said: 91 ocak doğumluyum abi. bügün okula gittim diplomamı aldım, pazartesi de askerlik şubesine gidicem, biran önce şu yükten kurtulup işe başlamayı dusunuyorum cunku HAHAHAHAHAHA 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 2 yılda ww3 çıkacak, eleman ileriyi düşünmüş işte hemen ölmeden gidip geleyim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ocak diye de belirtmiş ko'cu, hani 90'a yakınım ona göre imajı verme çabaları YER MİYİZ LAN BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Silphatos said: 2 yılda ww3 çıkacak, eleman ileriyi düşünmüş işte hemen ölmeden gidip geleyim demiş ww3te risk daha düşük olabilir ya türkiyede askerlik yapmaktan. olm elma canına mı susadın askere mi gidilir bu devirde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Silphatos said: 2 yılda ww3 çıkacak, eleman ileriyi düşünmüş işte hemen ölmeden gidip geleyim demiş ww3te risk daha düşük olabilir ya türkiyede askerlik yapmaktan. olm elma canına mı susadın askere mi gidilir bu devirde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 savaşta fark eder mi ? aksine askerlik yapmış adam daha cok işe yarar orduda sdsafa yaşımızdan mı utanalım şimdi silver boi kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 anti spamı da deldik hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sus ve opal sat çabukopal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar