applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bir oturuşta 3-4 tane içenler ölsün mü yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 haftada 2 kere oturuyosan problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Abicim geçin o işleri 6 bira haftalık ne demek yahu günde 1 şişe bira nerdeyse. Öyle içiyo olsam ne uğraşcam evde bira yapmayla :D Recommended şartlarına göre yaşıyo olsam öyle içerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 BlackRose said: Yok bence sen hesap yapmayı bilmiyosun :D ben ne hesabı bilmiyom yahu. 450 şişe bira dedin işte. bi hesap falan yapmadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Yazdım ya günde 4-5 şişeden (iki kişiyiz biraderle birlikte yapıyoruz birayı) 8 şişe desek, 450/8=2 aylık bira eder. Yazın 450 şişe birayı tüketmemiz de gayet mümkün bu durumda. Bu kadar büyütülecek bişe değil yani hacutov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Gunde 4 sise nasi kaldiriyor abi bunye, bana 2 bile cok geliyor bir de her gun bikar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Valla alkoliklik de ne dersen de, son 3 yıldır ramazan, bayram, istisnasız 365 gün içince alışıyor bünye 😎 Tabi yaz kış bira gitmiyor tabi, sepette rakı, viski ve şarap da var mevsimine göre. Bira yılın altı ayını götürüyor yine de. Bizde mesela bira yazın içilir gibi bir kanı var ama mahzen ısısında (12-14 derece) içilmesi tavsiye edilen biralar var. İngilizler için mesela biranın yazı kışı yok. Ben de evde üretim işine girdikten sonra baharlarda bile içer oldum. Ama kışın oda sıcaklığında viski (buzsuz) ve kırmızı şarap kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Saison Ale şişeledim ben birkaç gün önce, nasıl olacak merak ediyorum çok acayip bir aroması vardı şişelerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 export pilsner kuracağım da maya tercihi, şekerle mi maltla mı yapayım şeklinde öneriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 tabi ki şeker kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 fifti fifti şeker malt güzel sonuç veriyor ondan sordum. malt olarak marka model önerisi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Düz pilsnerler şeker veya dekstroz şurubu ile daha berrak, daha güzel içimli oluyor. Maltlar gereksiz yoğunlaştırıyor bence de. Bas şekeri geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 https://web.brewfather.app kacirmayin cok guzel appmis. hem de PWA teknolojisi yani app indirmenize falan gerek yok <3 ben biradan anlamam evde de yapmam ama teknik blogunu okudum kendisini actim baya detayli herhalde isinize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Kulübe kayıt olmak isteyenleri bekleriz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 https://t24.com.tr/haber/vergi-uzmani-bingol-dronelara-ve-evde-bira-yapim-kitlerine-otv-getirilebilir,824192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 all grain e geçilir artık öyle olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Yaz bittikten sonra ilk denememi yapacağım bende. Bu konu biraz karışmış, tutodan ziyade genel bi konuşma havasına dönmüş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) ben de eylül gibi topa giriyorum. her türlü bira tarif desteğine açığım:D Ağustos 20, 2019 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Sostizmin pilsner tarifleri iyi ben onları denedim, pilsner yaptığımda onlardan beğendiğim 1 tanesi var onu yapıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 bu hazır kitlerden alıp yaparken, bekleme süresinde ağır bir koku falan ortaya cıkıyor mu oda da salonda bıraksak kokudan kaçmayalım bi de şişeler cok pahalı değil mi ya ucuza nasıl denk getiriyorsunuz. fabrikadan satış vs. tekelden kullanılmış göte sürülmüş şişe istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Cerveza bira oneriniz var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 @Flasshbir miktar kokusu oluyor ama kokudan kaçmazsınız. yine de mecbur değilse sürekli yaşadığınız veya uyuduğunuz ortamda bulundurmayın, hava kalitesini de bozuyor sadece koku değil. şişeyi de içtiğin biralardan, eşten dosttan biriktirirsen en temizi. ama aldığın biranın şişesi de daha önceden kullanılıp temizlenmiştir büyük ihtimal, tekelden şişe alınca temizliği kendin yapmış oluyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) @Flassh tekelden 2 kasa alacan şişelerle beraber. ilk alınca küvete yatırdım kaynar su doldurdum bi gece beklettim bulaşık detarjanıda koyup, hem etiketleri sökülmesi kolaylaştı hem pisliğinin büyük bir bölümü gitmiş oluyo, sonra makinada 1-2 tur yıkadım sadece sıcak suda, sonra elle dezenfekte ediyon tek tek yıkamaca bira setinin yanında geliyo 2 tane kimyasal var, ve şişe fırçası bu işlemleri kullanılmış şişe alınca ilk aldığında yapıyon, sonra her içtiğin biranın şişesini suda çalkalayıp toz almayacak şekilde muhafaza edersen bir dahaki dolumda sadece şu linkini attığım dalga ile Star San Arındırıcı fışkırtıyon 5 saniye sürüyo şişe başı, derin temizleme derdi olmuyo. he birde şunu al ; https://www.butikbira.com/collections/temizlik-ve-arindirma-urunleri/products/sise-arindirma-fiskiyesi baya kolaylık sağlıyo. Eylül 5, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 şişe fırçasının ucunu kırıp şarjlı matkaba takın. elle uğraşmayın sakın. @Masticore ben en son Coopers kurdum açık renkli sıvı malt özü ve kendi mayası ile. kovada da şişede de diğer kitlerime göre uzun beklettim, sonucu mükemmeldi. bir önceki sene de sıvı malt olmadan kurmuştum. tadı yine iyiydi ama gövdesi hiç de mexican gibi olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar