Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yürü git akademi ya filmde zenci yok diye vermediler mad maxe
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 lan yine sevdiğim beğendiğim bir film alamadı yasdasfaaw
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tiriska oduller madmax'e 2 iyi odul the reverant'a gecenin suprizi spotlight'a guzeldi
df Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 film ve görsel efekt baya yalan. yönetmen de meh. neyse leo da sürpriz olmadı en azından.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 SenariouS said: tiriska oduller madmax'e 2 iyi odul the reverant'a gecenin suprizi spotlight'a guzeldi ama yerinde şimdi. max max'i mad max yapan oyunculuklar değil, daha çok atmosferi, editi, kostümler, mekanlar vs.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Danish girl hiç bişey alamadı lan nerdeyse. Yardımcı kadın aldı sadece.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Normal abi Madmax in filan en iyi filmi almasini beklemiyordunuz heralde. Mantikli buldum ben odulleri acikcasi..
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 herkes mad max ve revenant beklerken martian'la sürpriz yaparlar dedim herifler spotlight'a verdi ahah. gerçi filmi izlemedim sdf.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Spotlight sürpriz falan değildi eksiye de yazmıştım katolik kilisesine sağlam vuran siyasi bir film. Digerleri düz filmlerdi hep. Argo da böyle oscar kazandı zamanında.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Yeter defol git kirısrak. Herif bıkmadı ya son giderken bir daha sıktı.
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 lgbt filmi yapiyorsun straight hatun aliyor academy at its finest
df Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 En İyi Film: Spotlight En İyi Erkek Oyuncu: Leonardo DiCaprio - The Revenant En İyi Kadın Oyuncu: Brie Larson - Room En İyi Yönetmen: Alejandro G Inarritu - The Revenant En İyi Ses Miksajı: Mad Max: Fury Road En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı: Mad Max: Fury Road En İyi Kostüm: Mad Max: Fury Road En İyi Ses Kurgusu: Mad Max : Fury Road En İyi Film Kurgusu: Mad Max: Fury Road En İyi Yapım Tasarımı: Mad Max: Fury Road En İyi Uyarlama Senaryo: The Big Short En İyi Orjinal Senaryo: Spotlight En İyi yardımcı Kadın Oyuncu: Alicia Vikander - The Danish Girl En İyi Sinematografi: The Revenant En İyi Görsel Efekt: Ex Machina En İyi Kısa Animasyon Filmi: Bear Story En İyi Animasyon Filmi: Inside Out En İyi yardımcı Erkek Oyuncu: Mark Rylance - Bridge of Spies En İyi Kısa Belgesel: A Girl in the River En İyi Belgesel: Amy En İyi Kısa Film: Stutterer En İyi Yabancı Film: Son of Saul En İyi Film Müziği: The Hateful Eight En İyi Orjinal Şarkı: Writings On The Wall - Spectre
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 spotlightin nesi suprizdi, bagira bagira aldi.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Spotlight okey film de Mad Max'in yanında sönük be abi.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 mad max en iyi film oscari alabilecek bi film degil. gonlumuzde en yukarda.
Öne çıkan mesajlar