Glatheros Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Dragonfire said: başlık iyice dökülmüş toparlayalım. dread gazebo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 quixef said: Feamer said: çünkü adam gibi içerik paylaşılmasına izin vermiyorlar :) sonuçta böyle oluyor, maddenin doğası bu Paylaşılmasına izin verilmediğini gördüğüm tek şey karı kız resmi Bu mudur yani sizin için adam gibi içerik sadece? Teyallam. ben ortada ki sonuca neden belirtiyorum, gerisini bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 forgiver olsaydi picthreade kalite gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Flam said: Karı kızın neresi kötü. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde miyiz? ole olsa kucuk oglan cocugu resimleri paylasmamiz yada erekte atli esekli filan koymamiz gerekirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 egyptair ucagini kaciran adam ve rehinelerden biri http://i.imgur.com/L1v7gND.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 http://i.imgur.com/ZRa2iMG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 en sevdigim seri kutuphanemdeki butun kitaplari bagislamistim vakti zamaninda biri haric oda ruhdoveni. he bu arada 1. kitap felan tirt mirt zaten oyundan ibaret o. Sacma sapan relic bulup duruyolar sonrasi guzel serilerin. hala bence super bunlarin coluklari cocuklari felan superdi ya; ben cok uzulmustum caramonun sipalari oldugunde. neyse efenim, buyu atamayan raist en guzel raist. o kitaplar super BabacumMostors said: AB, YALNIZ DEĞİİL MİŞİM YAA ÇOK MUTLUYUM!!! DL serisini bir kaç ay önce yeniden okumaya çalışıp aynen bırakmıştım "lan kitap mı kötü ben mi fantazi kurgu sevmiyorum artık?" diye düşünmeye başlamıştım demek ki o kekremsi tat hep varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cey9VCPWwAAxUoY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 DL main serisi iyidir ya. Ben cok sevmistim zamaninda simdiyi bilemiyorum tabii. Ilkokul-ortaokul olsa gerek, LOTR nispeten daha agirdi mesela. Sonra tekrardan okuyunca anliyorsun farki.. Bir de Belgariad vardi cok iyi olan. 5 kitap mi neydi. DL den bile cok sevmis olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben lotro türkçe okudum, entlerin olduğu bölümleri okurken iki defa intiharın eşiğinden döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 deadwoll said: Dragonlance'e falan kötü diyorsanız: http://www.bkmkitap.com/u/bkmkitap/img/c/s/h/shannara-nin-kilici-ikinci-kitap340a72b5426dfc32b28b3cf5f838ba32.jpg ... Yarıda bıraktığım tek seri şu, ki piyasada türkçeye çevrilmiş her şeyi ve çevrilmemiş kamyon yüküyle başka kitabı okumuş olabilirim. Yıllar sonra dizisini görünce bari lore'unu öğreneyim, ne olmuş göreyim diye başladım. Ona bile 3-5 bölüm zor dayandım. O da sanırım drop'ladığım ilk dizi olma ünvanını kazandı. Allah belanı versin Terry Brooks. Ha bir de şu seriyi hatırlayan var mı? http://images1.babil.com/Content/Uploads/ProductImages/1293951/karakilicin-zaferi-karakilic-uclemesi-3-621897-Front-1.jpeg Drizzt ve wheel of time'daki tekrarlayıp duran saçma sapan muhabbetlere bile dayandım ama shannara o kadar kötü ki dayanamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 shannara ciddet çok kötü... aşırı kötü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 [shitpost] hayatım boyunca yüzüklerin efendisi dahil bir tane frp / rpg / bok / püsür kitabı okumadım. şpişman değilim. ilk heri poturu okumuştum ingilizce, o da lisedeydim daha TRde patlamamıştı sanırım. başkasının fantazyasına ihtiyacı olan hyalgücü kısık insanlara hitap ediyor bence... o zaman frpciydiniz şimdi marvel dc filmlerine kadar düştünüz lan... [/shitpost] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 marvel çok skik de şimdi. oraya girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bingildak said: ben lotro türkçe okudum, entlerin olduğu bölümleri okurken iki defa intiharın eşiğinden döndüm. Ben Almanca okuduydum lise hazırlıktayken. Burnum kanamıştı anlamaya çalışırken slşdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 pic thread oldu fantastik kitaplar başlığı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 goldbären said: [shitpost] hayatım boyunca yüzüklerin efendisi dahil bir tane frp / rpg / bok / püsür kitabı okumadım. şpişman değilim. ilk heri poturu okumuştum ingilizce, o da lisedeydim daha TRde patlamamıştı sanırım. başkasının fantazyasına ihtiyacı olan hyalgücü kısık insanlara hitap ediyor bence... o zaman frpciydiniz şimdi marvel dc filmlerine kadar düştünüz lan... [/shitpost] yoo sen sığırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Sotto said: Bir de Belgariad vardi cok iyi olan. 5 kitap mi neydi. DL den bile cok sevmis olabilirim... belgariad efsane ya. 3-4 kere okudum tüm seriyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 shannara chronicles ı izlicektim ben baya bölüm biriktirmiştim, sileyim mi, o kadar kötü mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 dune>all denmedi daha ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 imamizer said: Sotto said: Bir de Belgariad vardi cok iyi olan. 5 kitap mi neydi. DL den bile cok sevmis olabilirim... belgariad efsane ya. 3-4 kere okudum tüm seriyi sanırım. TR'deki kapakları inanılmaz kötüydü ya, benim kitaplıkta hala duruyor, baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben sonraki seriyi de almıştım. onda da dandik 3d bi şeyler yapmışlardı. o da baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 µh said: dune>all denmedi daha ayip o ayrı bunlar kaçış edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 oyunun ss'leri konmuştu, yeter o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 belgariad hakkaten iyiydi ya tek solukta okumuştum kapakları da hakkaten garipti ama yine de kendine has bi havası vardı ya da o yaşlarda bana güzel geliyordu. internete erişimim falan yoktu doğru düzgün kapaklardaki çizimler hariç herşeyi kafamda canlandırmam gerekiyordu. güzeldi be. http://2.bp.blogspot.com/-IRxx4RFY7xU/UegFQfMCB2I/AAAAAAAAAEA/ZpNhDxz510s/s1600/96514.jpg mallorion hiç okumadım onun kapakları hakkaten kötüydü ya baya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar