-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bence fersah fersah daha iyi olacak force awakens'dan. rogue one'ın çıtasını biraz daha arttırsa bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ben yeni renk ışın kılıcı görmek istiyorum ya. sarı olsun turuncu olsun ne bileyim. yeter mavi yeşil kırmızı. hem yeni oyuncak yaparsınız para kazanırsınız arkadaşım. rogue one'da siyah ışın kılıcı muhabbeti geçiyordu ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 hype'ımızı hype'lıyoruz http://www.youtube.com/watch?v=WytHmlDWEgk http://www.youtube.com/watch?v=lQqoxghzE7Q&t=9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 'Before The Dark Times' güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ayın 13 üne aldım - marmarapark spoilerları yapıştırırım çıkınca işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 turkcell platinium sinema kampanyası da güncellenecek zamanı buldu. ne güzel 1 alana 1 beleş gidiyordum hep. neyini güncelleyeceklerse. yoksa gece 1 seansı güzelmiş baya da bomboş akasya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=SRwK9qNouaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 snoke mace windu ymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 spoilerın bokunu çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 rey'in kolu kopar mi acaba? gerci kopmasi icin skywalker olmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Galası yapıldı. İlk eleştiriler muazzam. Empire Strikes Back'den beri çekilmiş en iyi Star Wars filmi olduğunu söyleyenler dahi var. Son derece epik ve duygusal bir film olduğu söylenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Gala yorumlarında bokunu çıkarıyorlar bazen ama umarım iyi olur yani. Garanti gidecez sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 cumartesi gece 00:10 akasya imax spolier free tutalım buraları pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bilmeyenler için buraya yazayım, enpara'dan sinemia kart satın aldığınızda 15 TL'ye aylık 3 bilet almış oluyorsunuz. IMAX dahil. ancak 1 IMAX bilet aldığınızda 3 bilet hakkınız dolmuş oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Hype hype. Carsamba aksam istinye park. Ilk 4dx deneyimim de olacak. Hata yapiyorum sanki ama goruciiz. Normalde ilk gun gitmem bole ama en azindan spoiler yemem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 çarşamba - 21.00 / akasya i-max. - cumartesi - 21.00 / akasya i-max. kostümü bugün ilk defa denicem aldığımdan beri. aynı seansta olursak görüşürüz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 görürsem tanımazdan gelirim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Peregrin said: bilmeyenler için buraya yazayım, enpara'dan sinemia kart satın aldığınızda 15 TL'ye aylık 3 bilet almış oluyorsunuz. IMAX dahil. ancak 1 IMAX bilet aldığınızda 3 bilet hakkınız dolmuş oluyor sanırım. ben kullanıyorum. her hafta bi filme gidiyorum çok güzel oldu. imax olayı da şöyle 3 sinema hakkın var ayda, ama imax'e bi kere gidebiliyorsun. diğer 2 hakkın duruyo 2d'ler ve düz 3d'ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 e süpermiş abi o zaman, alınır bu dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Lopeth said: snoke mace windu ymuş keske :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Gecen filmde de gala yorumlari muazzamdi filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ilk filmi hic sevmemistim umarim bu anlattiklari kadar guzeldir. imaxte gece aeansi dahil guzel yer kalmamis, biraz gec gidicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 geçen ay aldık biz biletleri ya sdafsad bırakmayın bu zamanlara, kalmaz tabii bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UH0nTHb6OdY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 istinyepark 4dx vs imax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar