sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bu güncelleme iyi oldu biraz toparlamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Oturdum biraz araştırdım biraz hesap yaptım. Pokemonlar arasındaki dengelere bakınca bu oyunda asıl keyif yüksek levellarda çıkacak çok net. Şimdi herkes elindeki en yüksek cpli pokemonu kullanıyor neredeyse ama ideal pokemon kadrosuna ulaşıldığında müthiş olur. Her pokemon içerisinde bile farklı özelliklere sahip mesela, doğru yerde doğru zamanda kullanarak çılgın atılır. Umarım hilecilerle ciddi bir şekilde ilgilenilir. Yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 savaş sırasında pokemon nasıl değiştiriyorsunuz? pokemon canı bitmeden bir sonrakine geçmenin yolu var mı? kilo ve boy işlevleri var mı? pokemonların bazılarının arkasında mavimsi bulutumsu bi background var, anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 imamizer said: yanımda staj yapan universite 2 öğrencisi bile pokemon dedi lafı açıldı, indiremedim falan dedi. dedim sen kimsin dedim ya. senin yaşın kaç dedim. hayır kaç yaşındasın sen dedim. Bizim kontrat ta bir alman stajyer eleman var, cocuk tommy hilfiger da manken olacagina bizim firmaya girmis oyle bir fizik var. Bir pokemon konusu acildi, elemanin gozleri parladi, "Kucukken hep bir pokemonum olsun, dagda bayirda pokemon yakalayim istemistim, simdi gercek oldu" diye atladi direk. O noktada hatunlarin bir bakisi vardi, ne tommy kaldi ne hilfiger. Gerci benim kendisine karsi saygim epey artti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 delikanlı adammıs paticiğe cağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 razzRaziel said: FromTheHell said: Abra yakaladım mutlu olmalı mıyım hayır, bende 2 3 tane kadabra var. bazıları hakkaten rare, mesela pikachu falan da çok zor yakalanıyo çıksa bile. veya diglett daha hiç görmedim ama millet fotolarını koyuyo. muhtemelen bazıları dağlık bölgelerde vs çıkıyor. şehir içi kaya pokemonları çok çıkmıyor zaten. diglett bende çıktı da 1 tane sadece. evolve için yetecek şekilde değil. doğal ortamı olmayan bölgelerde de az oranda çıkıyormuş ya o şekilde çıktı galiba. ümraniye sapağının orada onix çıktı tap edene kadar kayboldu içim gitti. hep yavaş gidiyo servis orada hızlı gideceği tuttu =( o bölgede çok kaya tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Uygun fiyata Eminönü-Sirkeci civarından adınıza pokemon toplanır. Ekantınızı verin, günde 50 adet (min 30 CP'li) muayyer pokemonlarınız olsun. Ayrıca bütün pokestop hizmetleri ücretsiz sağlanır. Pokemon başı 1 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 razzRaziel said: FromTheHell said: Abra yakaladım mutlu olmalı mıyım hayır, bende 2 3 tane kadabra var. bazıları hakkaten rare, mesela pikachu falan da çok zor yakalanıyo çıksa bile. veya diglett daha hiç görmedim ama millet fotolarını koyuyo. muhtemelen bazıları dağlık bölgelerde vs çıkıyor. şehir içi kaya pokemonları çok çıkmıyor zaten. dün bizim hatun ikisinide yakaladı goztepe parkı civarında bende pikachu yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 güncelleme sadece ios için mi çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Hepiniz istanbulda oynadığınız için mi hemen hemen aynı pokeleri tutuyorsunuz? Yada şehir merkezinde diyim. Dağda kırda bayırda farklı şeyler çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Tayyibin sarayının orda diglet dolu patates gibi çıkmış Kızılay-hosta piknik köşesi persian Etlik Turgut ozal uni. Nidoking Güvenpark 263733 tane ponyta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Çeviri: Bu bugünkü 6. yürüyüş Pokemon denen şey de ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Eskişehirde pokemon arayanlara belediye çay-su veriyormuş. http://www.tepebasi.bel.tr/haberler/HaberDetay.aspx?hid=5439 3 günde 9 milyar dolar kazandırmış (thy piyasa değerinin 3 katı) http://www.borsagundem.com/haber/pokemon-go-uc-gunde-thyyi-uce-katladi/1050459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Dayimin posta guvercini var tavuk kadar.telefonu ayağına baglasam 5km uçar mı acaba o ağırlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 muazzam bir zamandan geçiyoruz abi pokemon ile büyüyen nesil şimdilerin beyaz yakalıları hepsinin elinde en az 2 iphone cidden muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 hahaha pokestopların olayı ne ben onu anlamadım, etrafımda 4 pokestop var, 2 tane gym var. ne boka yaradıklarını anlamadım. module istiyor. adamlar tooltip bilgi falan vermeye gerek duymamış. kendileri öğrensin ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pokestop top ve potişon felan veriyo ayrıca 50 xp bir nevi kendini yenileme gymde bir nevi pvp yapıp capture the base yapma olayı bu arada pokemon listesi isme levela gore diziliyomus ben salakmısım bulamamısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 işi olmayan varsa hemen türkçe bi site yapsın. tutorial şu bu koyun içine. hatta bestiary tarzı bi şey de yapsın. oyun markete de çıkınca güzel para getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 BonePART said: pokestop top ve potişon felan veriyo ayrıca 50 xp bana bunlardan hiçbirini vermiyor neden acaba, önceden biri ziyaret etti muhabbeti falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi ziyaret edicen mavi olanlardan ortadaki resmi ceviricen cevirince 1 2 saniye donup bunları veriyor sonra mora donusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 herkesin timer'ı kendine işliyor. mai sembollü olanlar ziyaret etmediğin, mor olanlar ise ziyaret ettiğin cd'a girenler. yanına gelip tıklıyorsun sonra pokwtop ekranı açılınca ortadaki mavi resmi swipe ile çeviriyorsun esyalar saçılıyor ekrana. tıklayıp topluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 imamizer said: işi olmayan varsa hemen türkçe bi site yapsın. tutorial şu bu koyun içine. hatta bestiary tarzı bi şey de yapsın. oyun markete de çıkınca güzel para getirir. hacı bestiary dediğin binlerce pokemon sitesi var zaten ha pikachu göztepede var bağcıların charizardı cok meşhurdur gibi mi dpison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 imam haklı türkçe wiki sitesi yapan reklam gelirinden yürür diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bi de anlamadığım şey bu adamların elinde milyon tane pokemon oyunu var zaten. neden eski oyunlar gibi yapmamışlar ki şunu? top atıp yakalamak yerine neden kapışıp zayıflatıp yakalamıyoruz? anlam veremedim neden yapmadıklarını. her şeyi hazır ulan zaten düşünmeye bile yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 BonePART said: Konuya gitmek icin tiklayin: https://forum.paticik.com/read.php?7,8183117,8449281#msg-8449281 imamizer said: işi olmayan varsa hemen türkçe bi site yapsın. tutorial şu bu koyun içine. hatta bestiary tarzı bi şey de yapsın. oyun markete de çıkınca güzel para getirir. hacı bestiary dediğin binlerce pokemon sitesi var zaten ha pikachu göztepede var bağcıların charizardı cok meşhurdur gibi mi dpison abi hayır oyuna özel olacak. oyunda olanlar oalcak ve upgrade costu, işte upgrade edince kaç olduğu, karşılaşma sıklığı, boyu ağırlığı falan yazcak. bi de neye evolve olduğunu gösterecek. ben mi beceremedim bilmiyorum ama bazı pokemonların 3 seviyeye evolve olmuyor 2 de kalıyor mesela. bi de şeyi sorcam, bu pokemonların maximum boy kilo ağırlıklarını gösteren bi site var mı? hani sürekli en toraman pokemonu bekletiyorum da acaba mümkün olan en irilerinden birini yakaladıysan basıcam upgradei, evolvu ama bilemiyorum maksimum kaç kilo falan olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar