Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 heh dun 12 saat suramar herb farmladim 2 token etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 12 saat. On İki Saat FARM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Abi 12 saat farmla 10 token falan alınabilir yav 2 token nasıl oldu o, 70k token 140k, Starlight Rose'un tanesi 200g, 700tane çiçek mi topladın 12 saatte? Dakikada 1 çiçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 hacı senin asil tendonundan dolayı mı boyle bol vaktin var? bi ara spor yapıyodun, cuval gibi olmussundur simdi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 0 saat farm, 2 tokenim var ^_^ crafted/herb hiçbir şey almıyorum raidlerden önce 15 dk herb toplayıp flask-pot hazırlıyorum yeşilinden, herbun fazlasına wq yaparken topladıkları falan derken para geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Uf ya xeşke bingildak kadar iyi olabilseq, hep böyle ne kadar harika olduğunu yazıyor ve hep ona özeniyorum. Bir insan HER ŞEYDE mi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 kendime engel olmaya çalışıyorum ama olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bende token yok 50k arkadaştan aldım lan :D masdzx cnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ikinci legandary'imde düştü. kullanmak için gün sayıyorum 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 axedice said: Uf ya xeşke bingildak kadar iyi olabilseq, hep böyle ne kadar harika olduğunu yazıyor ve hep ona özeniyorum. Bir insan HER ŞEYDE mi iyi olur bingildak harikalar diyarinda. 12 saat farm dediysek yaya yaya iste. bilemem baskasi daha hizli yapiyordur falan. gittim gezdim tozdum balik avladim cicek topladim, questleri yaptim, wq leri yaptim falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 janis said: ikinci legandary'imde düştü. kullanmak için gün sayıyorum 😄 vay arkadaş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Gold hizli geliyor ya. Ben de ozellikle farm yapmiyorum asla ama her hafta birikenleri satiyorum. Haftada 1.5 token falan alabilecek kadar birikiyor. Yalniz milletin gold ihtiyaci elbet bitecek (muhtemelen 7.1de) iste o zaman craft mat fiyatlari dusup token fiyatlari yukselince boku yiyecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 hiç para kasamadım ya. olmadı yani. token falan nerede. hatta resource da kasamıyorum şu an 2 tane upgrade kaldı, göreve champion gönderemiyorum bırak upgrade yapmayı. epey casual a bağladım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 janis said: ikinci legandary'imde düştü. kullanmak için gün sayıyorum 😄 hangileri dustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Marty said: janis said: ikinci legandary'imde düştü. kullanmak için gün sayıyorum 😄 hangileri dustu? Boot ve Back (Rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 adam gibi eşya alınsa neyse de şu an token dışında para etmiyor gold. ben de ilerde token fiyatı artacağını düşündüğümden şubata kadar aldım tokenleri, biterse de yıllardır olduğu gibi subs açarız napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Ben geçen kasımdan beri para vermiyorum, gold ile alıyorum. Bu sene de Aralık'a kadar var, 200k da gold var şimdilik. Biraz işler arttı bakamıyorum, starlight rose 250gden 200g'ye düşmüş, bir ara farmlayıp 3 4 aylık depolamak lazım, yeni patchte bloodlarla ürün alınabilecek, millet blood depoluyor o yüzden, fiyatlar düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Blood gelme hızıyla verdiği herb sayısına bakarsak kalıcı bir düşüş olmayacak ya. 10 blood a 10 herb vermiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Olm ne mythic den ne raidlerden item düşmüyor delircem ne coin ne bişi 3 ağıza 3 burna da yemiyor 2. artifact takma researchinin bitmesine 2-3 gün kaldı bi tane bile yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 6 coin, 1 item, 0 upgrades #feelsbadman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Jeeztro said: hiç para kasamadım ya. olmadı yani. token falan nerede. hatta resource da kasamıyorum şu an 2 tane upgrade kaldı, göreve champion gönderemiyorum bırak upgrade yapmayı. epey casual a bağladım gene. Bende eskisi gibi bir guildin main tankı olmak istiyorum ama LFR den öteye gidemiyorum :D İş var,Hatun var,Çocuk var Casualin de altında bir şey varsa ben ona bağladım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bende başladım yine, en son lich kingi kesip 10man hc, bırakmıstım. şimdi aldım 100 lvl boost verdi account olmadıgı için lvl 1 bitane açtım boostladım profları 0 dan nası 700 yapıcam hiç bi fikrim yok.. token güzel olmus.. talentler güzel olmus, artfck süper olmus baya begendim inceden inceden keyfini cıkartarak kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Frost Death Knight niye bu kadar kötü yaa :( gerçi hayvan gibi buff geliyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 dk'a 7.1'den sonra bakmak gerek ama genel olarak frost oynaması bayık bir spec, ret gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Vasfi said: bende başladım yine, en son lich kingi kesip 10man hc, bırakmıstım. şimdi aldım 100 lvl boost verdi account olmadıgı için lvl 1 bitane açtım boostladım profları 0 dan nası 700 yapıcam hiç bi fikrim yok.. token güzel olmus.. talentler güzel olmus, artfck süper olmus baya begendim inceden inceden keyfini cıkartarak kasıyorum profession'ın kaç olduğu pek önemli değil ya bildiğim kadarıyla yani 1 olsa bile legion matlerini toplayıp legion itemlarını craftlayabiliyosun şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar